Huawei Ascend P1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend P1 με οθόνη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση qHD 960×540 pixel, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Το Ascend P1 διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψςη βίντεο Full HD. Δείτε το βίντεο.

Σημείωση: Παιδιά συγνώμη για την ποιότητα της εικόνας του βίντεο. Έπαιζα με το exposure της κάμερας.

Huawei Ascend P1
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4430 Dual-core 1.5GHz
GPU: SGX 540
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 960×540 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, διπλό LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB (MHL-HDMI), FM Radio
Μπαταρία: 1670 mAh
Διαστάσεις: 127.4×64.8×7.7 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

, Huawei Ascend P1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend P1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend P1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Huawei Ascend P1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takhc

η Μπαταρια ειναι ΓοΜαΡη χΔ

ante_geia

Καλο πολυ καλο … Θα το επερνα αμα δεν ερχοταν το Galaxy S3

Δημητρης K.

Κωστα που ειπαμε οτι μενεις να ερθω να μου το δανεισεις για 2 μηνες ωσπου να ερθει Ελλαδα?

ante_geia

Καλο πολυ καλο … Θα το επερνα αμα δεν ερχοταν το Galaxy S3….

panos13

Μπραβο στην huwaei ακομα ενα υπεροχο τηλεφωνο.Εγω θα προτιμεισω το καλυτερο τετραπυρηνο που κυκλοφορει και δεν ειναι αλλο απο το ascend d quad xl..

zazas

Πολυ καλο και νομιζω θα ξεσκισει, ειδικα τωρα που ανακοινωθηκε το S3 και θα παει απατο με το μεγεθος του!!

κυριακος

κουκλακι ειναι

EliasKir

Παρα πολυ ομορφο κινητο και με ωραιες δυνατοτητες. Στα μειον φυσικα η μη αποσπωμενη μπαταρια του και (προσωπικη αποψη) η οψη της πισω μεριας.
Τωρα, αν ερθει στα 300 ευρω πιστευω οτι θα πουλησει γιατι αν παει στα 350-400 παιζει στα χωραφια του Galaxy Nexus που ειναι φυσικα καλυτερο.

Sakis

Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ περισσότερο από αξιοπρεπέστατο το κινητό.
Από την παρουσίαση μου φάνηκε εξαιρετικό! Πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα κινητά της κατηγορίας του.
Super amoled οθόνη, πολύ καλό ηχείο, πολύ γρήγορο και χωρίς να κολλάει πουθενά, απροβλημάτιστος browser.
Πραγματικά άψογο!

ilias

Ευχαριστουμε πολυ Κωστα για το βιντεο!! Στο ζητουσα μερες τωρα.. Το κινητο ειναι καταπληκτικο! Αν ερθει στα 300-350 το παιρνω αμεσως!!

gk

συγκρινοντας το p1 με το S2 δεν βλεπω να υστερει σε τιποτα το huawei βασικα σε καποια σημεια υπερτερει,τα υλικα κατσκευης απο το βιντεο και τις φοτο φενονται καλα, μονο το brand name δεν ειναι δυνατο στο p1. Αν η τιμη του ειναι καλη μαλλον θα ειναι το επομενο μου κινητο.
Ερωτηση το service τις huawei ειναι καλο??

Ορέστης

τη λατρευω τη huawei! το πρωτο μου smartphone ηταν το ideos x5 το οποιο εχω μεχρι τωρα (κορυφαιο value for money κινητο στην εποχη του) το ascend p1 με εξεπληξε! πολυ ομορφο, γρηγορο με φοβερο ηχειο! το ΜΟΝΟ παραπονο που εχω απ το κινητο (και εχω παρατηρησει και στο δικο μου x5) ειναι η αποκριση της οθονης…:-/ γιατι ρε huawei? τελος παντων το κινητο το λατρευω και μακαρι να μπορουσα να διαθεσω 300+€ για να το αποκτησω

Τα Νέα Του Νετ

Καλό κινητάκι.Έχουν πάρει πάνω τους οι κινέζοι και τεχνολογικά και σε στυλ και σε καλές τιμες.

argyris

απο τα καλυτερα δυπηρινα αν οχι το καλυτερο! αν κανει γυρω στα 400 ευρωπουλα θα ειναι πολυ καλη κινηση για να το παρει κανεις!

Δημητρης K.

για 360 ευρω ακουγεται….!

petalotis

στο gsmarena διαβασα οτι εχει tv out ισχυει ?

πασχαλης

σφαιρατο φαινεται…πολυ ωραιο κινητακι,για να δουμε τιμη!!!κ κυριως το 4πυρηνο οταν ερθει!

nord γιωργος

παιδια τι λετε??? αθλιο το κινητο καθολου ομορφο και φαινεται πολυ ψευτικο…ουτε τζαμπα δεν το περνα…και ειναι και ψυλολιγνο 😛 ιουυυ…ειχα ενα παρομοιο κινεζικο μουφα…τεσπα οποιος σκεφτεται να το παρει θα του προτεινα καλυτερα να αγορασει HTC η SAMSUNG στα αντιστοιχα λεφτα…αποψη μου παντα…. ”thank you HTC you ve changed my life” 😀

tsabasid

Παιδιά τι 400 ευρώ;;;; Αν έρθει με τέτοια τιμή αντίο. Εδώ τώρα παίρνεις το Galaxy Nexus με 375 ευρώ από το amazon.de

300-320 ευρώ πρέπει να έχει όταν κυκλοφορήσει για να είναι ελκυστικό.

αρης

αν κανει αυτο 300-320
τοτε ποιος θα παρει το honor στα 299?
μαλλον για 399 το βλεπω
και το 4πυρηνο ~499

Tony Cool

Εξαιρετικο το hands on Κωστα,οπως και το τηλεφωνο.Δεν του λειπει τιποτα,το αντιθετο μαλιστα.Και μας ανοιγει την ορεξη για το 4πυρηνο!Σκεψου οτι ενω γουσταρω τρελα samsung πιο πολυ περιμενω να δω το ascend d quad xl παρα το sgs3!!!Ωραια και η διχρωμια,καθως ειναι σημαντικο να ειναι ολη η προσοψη μαυρη ωστε να δενει ιδανικα με την s.amoled.

John Wave

Άψογο κινητό από πλευράς design ( λεπτό και όχι αυγοειδές ) και πάρα πολύ καλό από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών.Έχει και Super Amoled οθόνη ( MUST ! ) οπότε όλα τέλεια.Άντε μόνο η πλαστικούρα πίσω να με χαλάει λίγο.

Η κατάταξη των καλύτερων κινητών από άποψη ομορφιάς ( γραμμές-πάχος-υλικά) αλλάζει στο μυαλό μου και γίνεται :
1) Sony Xperia Ray
2) Samsung Wave I
3) Huawei Ascend P1
4) Sony Xperia S
5) Sony Xperia S

Κάντε και καμιά δημοσκόπηση κινητών βάσει design 🙂

enigma

Απορώ από που και ως που μπαταρία 1670mah θεωρείται γομάρι….Αν την συγκρίνουμε με βάση κάποιων panasonic, xperia ή htc τότε μπορεί…Αν κάνει καλή τιμολόγηση θα τα πάει καλά, μιας και η τιμή του sgs2 θα πέσει κ.α. Πάντως αν είναι για ascend p παίζει να προτιμούσα το p1s με την μπαταρία των 1800mah και την αμελητέα αύξηση διαστάσεων.

gk

το p1s ειναι το λεπτο. Αυτο που παρουσιασε ο κωστας ειναι το χοντρο, νομιζω οτι εχουν την ιδια μπαταρια και τα δυο. Φιλε john wave το N9 δεν μπαινει ουτε στη τελευταια θεση στην λιστα σου???

hayatevo9

Οτι θα θεωρουσατε μερικοί τον γαλαξία 3 πιο άσχημο κινητό από το συγκεκριμένο που έχει σχεδιασμο κινητού του 2004 δεν το περίμενα. κατά τα Αλλα το κινητό ειναι άψογο δε τεχνικά χαρακτηριστικά.

hayatevo9

Βασικά μου θυμίζει αυτό:
https://www.google.com/m/imgres?site=images&client=ms-opera-mini-android&hl=el&q=sony+ericsson+s+500&channel=new&start=12&sa=N

ειδικά από άποψή κατασκευής και υλικών

enigma

@gk με έχει μπερδέψει η συσκευή μιας και στο gsmarena το πιο λεπτό το έχουν με την μεγαλύτερη μπαταρία, που δεν στέκει

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4410&idPhone2=4409

odis

καλπ το κινητακι αλλα η μουσικη που παιζεις μεσα καλητερη progresive psy-trance gamatos

John Wave

@gk έχεις δίκιο, το ξέχασα το Ν9 ! Η λίστα των ομορφότερων αλλάζει !
1) Sony Xperia Ray
2) Νokia N9
3) Samsung Wave I
4) Huawei Ascend P1
5) Sony Xperia S
6) Sony Xperia Arc

🙂

@hayatevo9
Το πιασες ρε φιλε στα χερια σου? Εδω ολοκληρο galaxy s3 ειναι πλαστικο απο πισω και κανει 700 ευρω αυτο γιατι να μην ειναι? Λεει ο ανθρωπος οτι ειναι μια χαρα το κινητο, απο που το βγαλες το συμπερασμα οτι ειναι μαπα κατασκευαστικα το τηλεφωνο?

Η καρτα γραφικων του δεν ειναι αυτη που φοραει ο πρωτος γαλαξιας? Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο καλυτερη απο adreno 205… Ειναι επαρκης για τα σημερινα παιχνιδια?

Και επισης με την μπαταρια τι γινεται? Ποιο απο τα 2 θα εχει την 1800αρα? Ειδικα αν ειναι πιο φτηνο το παχυτερο και με μεγαλυτερη μπαταρια πιστευω πως μπορουμε να ζησουμε με μερικα χιλιοστα παραπανω στην τσεπη μας

memmos

το ideosx5 που έχω με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο με μια μόνο σοβαρή εξαίρεση !! Η μπαταρία είναι άθλια το φορτίζω 2 φορές τη μέρα δηλ. το μεσημέρι χωρίς καλώδιο μαζί μου είμαι νεκρός. Αν είναι να είναι και αυτό έτσι δεν το κοιτάω καν, διαφορετικά λογικά θα είναι θεικό !

Tony Cool

memmos αυτο που τραβας με την μπαταρια σου δεν ειναι προβλημα του x5,αλλα του 95% της αγορας smartphone ανεξαρτητως λογισμικου.Αν το λιωνεις το τηλεφωνο θα εχεις αγκαλια τον φορτιστη,ειτε εσκασες 200 ευρω ειτε 800.Και αυτα που διαβαζεις απο μερικους στα σχολια,οπως π.χ. ‘εγω το κινητο τω σκιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και μου κραταει 3 μερες!!!’,μην ψαρωνεις,παπατζες λενε πανω στον ενθουσιασμο τους για να δειξουν οτι κανανε καλυτερη αγορα απο τους αλλους!

@memmos
Βαλε την 2.3 απο το site της huawei(αν εχεις το παλιο x5), αγορασε και μια μπαταρια απο το ebay ειδα οτι εχει μεχρι 2050mah, εγω παρηγγειλα ηδη την δικια μου… Η 2.3 ειδικα οταν το κινητο ειναι standby εχει πολυ καλυτερη αυτονομια

Κωστα εσυ που ειχες προσωπικη εμπειρια και με τα 2 τηλεφωνα ποιο πιστευεις πως ειναι καλυτερο? Αυτο η το motorola razr?

SERAFEIM

Ωραίο ρε παιδιά αλλά έλεος…έχει ανακοινωθεί τόσο καιρό. Έχει κυκλοφορήσει στη Κίνα…Τι περιμένουν για να το στείλουν και την Ευρώπη.Παρουσιάστηκε σαν υπερσύγχρονο και θα έρθει στην Ελλάδα ξεπερασμένο…

biohazard7720

Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα, καθώς μετά τις εξετάσεις (21/6) ετοιμάζομαι για καινούργιο κινητό, κατά προτίμηση android μέχρι 400€.

χριστοσ9926

λιγο ακριβούτσικο δεν είναι?? https://www.expansys.com/huawei-ascend-p1-228060/

echelon

370 British pounds = 462.485193 Euros

giannis

Φιλε η φωνη σου μου θυμιζει το παλικαρι απο το moto gp που σχολιαζει τους αγωνες..Ολοιδιες..

vasilis

με τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αναπαράγει ολόκληρες ταινίες αναλυσης 1280×720 ή 1920×1080 με την ίδια ευκολία που αναπαράγει τα hd βίντεο που είδαμε στη παρουσίαση ;

kostas kopoylos

παιδια μολις προχθες το πηρα το κινητο…ειναι φανταστικο…το πηρα απο wind με εκπτωση 320ευρουλινια…ειναι φανταστικο…

kostaspatra

ρε φιλε και εγω το σκεφτομαι πολυ…μου αρεσει…εσυ που το πηρες πως το βλεπεις???

Σταύρος

Καλησπερα δέχεται αναβάθμιση jelly bean ;

nixname

Αξιζει στα 239 απο expansys( https://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ ) ή καλυτερα ενα απο τα LG TRUE-HD P936,Acer Cloudmobile,Sony xperia P??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.