Huawei Ascend P6, Έρχεται 18 Ιουνίου με παχος 6.18 χλστ.

18 Ιουνίου στο Λονδίνο η Huawei θα ανακοινώσει το Ascend P6 με αλουμίνιο και πολύ λεπτό προφίλ μόλις 6.18 χλστ. εξού και επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας! Το Huawei Ascend P6 όλα δείχνουν ότι θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3 τεχνολογίας big.LITTLE (2 επεξεργαστές Cortex-A15 και 2x Cortex-A7), μνήμη RAM 2GB και Android 4.1.2 Jelly Bean.

Update: Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 550$ (περίπου 425 ευρώ).
Kudos to telnet05

Κάποιες πρώτες αναφορές από την χώρα καταγωγής του, την Κίνα κάνουν λόγο για τιμή διάθεσης εκεί στα 1999 yuan (περίπου 250 ευρώ 330 ευρώ). Με ευκολία μπορούμε να υπολογίσουμε ότι η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι αρκετά πιο πάνω από αυτή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαΐου 2013 22:00

Σχόλια

  • Ακομη μια πολυ ωραια συσκευη και σε θεμα design και σε hardware απο τον καλυτερο Κινεζο κατασκευαστη κατα την ταπεινη μου γνωμη..

  • Ας έρθει Ελλάδα κάτω από 400 αρχική τιμή και θα πάει πολύ καλά.

  • Το θέμα είναι να φοράει τον K3V3, αλλιώς δεν προσφέρει κάτι εξωπραγματικό σε σχέση με το honor 2 ας πούμε σε εμπειρία χρήσης.

  • αν κανει οτι εκανε και η OPPO και το διαθεσει στην ευρωπη το κινητο θα κανει θραυση! εχει δωσει πολυ καλα σημαδια η huawei και με πολυ αξιοπιστα κινητα!!

  • Θ ε ϊ κ ό ! ! ! Μακάρι να μπορέσω να το αποκτήσω! Αν έχει ισάξια ή καλύτερη οθόνη από το Optimus G τότε το P6 θα είναι η 1η μου επιλογή χαλαρά. :-)

  • Ειναι παρα πολυ ομορφο! Πορωθηκα! Αν συνεχισει ετσι η huawei, θα γινω fan boy αμεσα! 2 πραγματα με προβληματιζουν. 1) οτι θα κανει παλι 3-4 μηνες να ερθει ελλαδα και 2) οτι η αρχικη του τιμη δεν θα πεφτει κατω απο τα 450! :/ Οπως τα p2, d2 που ειναι αφαντα ακομα!

  • Σκίζει η Huawei! Στάνταρ HUAWEI θα είναι το επόμενο κινητό μου!

  • Κι εγώ θα το προτίμησω αν έρθει.Βέβαια θα το δουλέψω πρώτα να δω αν αξίζει.Η Huawai θα μας φτιάξει τρέλα κινητά στο μελών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.