Huawei Ascend P7, promo video για το ultra-thin 6.5mm πάχος του

Μετά τα χιουμοριστικά σποτάκια της Samsung για το Samsung Galaxy S5 και η Huawei επιστρατεύει το χιούμορ προκειμένου να διαφημίσει το πολύ λεπτό πάχος του Huawei Ascend P7 το οποίο είναι στα 6.5mm. Το Huawei Ascend P7 έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSillicon 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Στο παρακάτω video με τίτλο “Supermodel thin, Superhero tough” η Huawei προσπαθεί να τονίσει τα βασικά χαρακτηριστικά του Huawei Ascend P7:

Huawei Ascend P7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση


Σχόλια

  • To P6 με άφησε πολύ ικανοποιημένο ως προς το design και την οθόνη του αλλά δεν με ικανοποίησε ως προς την απόδοση του επεξεργαστή του και ως προς την υποστήριξη από τη Huawei ( συνεχείς αναβολές Kitkat για τα ευρωπαϊκά μοντέλα). Στο P7 ξαναέβαλε τον δικό της επεξεργαστή και το αποτέλεσμα φάνηκε στο hands on του Κώστα. Ευχαριστώ ,δεν θα πάρω αυτή τη φορά.

  • Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ το P7, (όπως και ο προκάτοχός του, P6). Με προβληματίζει και με έχει φρενάρει, το κόλλημα στα video, που είδαμε στο Hands On του Techblog.
    Αν με κάποιο Update της Huawei διορθωθεί το πρόβλημα, θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν μου ως μελλοντική αγορά για ένα μέλος της οικογένειας μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.