Huawei Ascend W1, Νέες φωτογραφίες του ανεμενόμενου Windows Phone 8 smartphone

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Huawei θα είναι μια από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες που θα παρουσιάσει smartphone με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, όμως μέχρι σήμερα είχαμε στη διάθεσή μας μόνο φωτογραφίες και διάσπαρτες πληροφορίες. Παρακάτω ακολουθούν ακόμα μερικές νέες φωτογραφίες από το αναμενόμενο Huawei Ascend W1.

Επεξεργάστηκε την 23 Νοεμβρίου 2012 11:07

Σχόλια

  • Έχει ίδια χαρακτηριστικά με το 8S με μόνες διαφορές :

    >την TFT oθόνη έναντι της Super LCD Gorilla Glass του 8S
    >τον 1.2GHz έναντι του 1.0GHz επεξεργαστή του 8S
    >το 2.1 bluetooth έναντι του 3.1 του 8S
    >μπαταρία 2000mAh έναντι 1700mAh του 8S

    Εμφανισιακά μου αρέσει που έχει κοφτές γραμμές αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο σχεδιασμός της κάμερας που είναι σαν εξόγκωμα.

    Θα προτιμήσω το 8S ( domino version φυσικά ) έναντι του w1 λόγω :
    >ομορφότερου design,
    >Gorilla Glass
    >polycarbonate υλικού

    κι ας είναι 100 ευρώ ακριβότερο.

  • Το καλο με τα windows phone είναι οτι προσφερουν σχεδον την ιδια εμπειρια χρησης ασχετα με το hardware (επεξεργαστες,ram,...)...ετσι με μια συσκευη οπως αυτη της huawei στα 200-250 ευρω δεν νιωθεις οτι υπολείπεσαι κατι απο τις high end συσκευες...προσωπικα ακομα και ο σχεδιασμος του τηλεφωνου (που γενικα οι κινεζοι δεν το πολυεχουν σ'αυτο) μου αρεσει...

  • μια χαρά το κινητάκι κ όμορφο....Κώστα μιλάμε για αποκλειστικότητα...μπράβο τέτοια να βλέπουμε... :)

  • Όμορφη συσκευή και όντως φέρνει σε lumia.. Στο πλάι κάτω το κουμπί, στην αρχή νόμιζα πως είναι για on/off αλλά έχει και επάνω άλλο. Να υποθέσω πως είναι για την κάμερα το κάτω;

  • Ακόμα μια διαφορά με 8s είναι ότι έχει εμπρόσθια κάμερα νομίζω.. Οπότε βίντεοκλήσεις με skype θα είναι δυνατές!! Έτσι δεν είναι;; γιατί δεν ξέρω αν με 512 μνήμη σηκώνει skype εφαρμογή.. Αν σηκώνει τέτοια δυνατότητα.. το τσιμπάμε!! Αν όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το εξόγκωμα της κάμερας με χαλάει..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.