Η Huawei άγγιξε τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις σε smartphone το 2019, 64 ημέρες νωρίτερα σε σχέση με το 2018.
Η Huawei παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός από την Αμερική “πονάει” ωστόσο η Κινεζική εταιρεία κατάφερε να αποστείλει 200 εκατομμύρια smartphone φέτος. Η επίτευξη αυτού του οροσημου έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού της Huawei στο Twitter.
Πέρυσι, η Huawei έφτασε το ίδιο νούμερο προς τα τέλη Δεκεμβρίου και παρά τον αποκλεισμό που αποφάσισε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ο Κινεζικός κολοσσός φέτος άγγιξε τις 200 εκ. πωλήσεις 64 μέρες νωρίτερα. Ο αποκλεισμός από την Αμερική χωρίς αμφιβολία επηρεάζει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις πωλήσεις της Huawei καθώς δεν της δίνεται η δυνατότητα να ενσωματώσει στα smartphone της τα Google Play Services που παρέχει το λειτουργικό σύστημα Android.
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν το 2018 η Huawei έφτανε και ξεπερνούσε τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις προς το τέλους του έτους. Εν έτει 2019 ο Κινεζικός κολοσσός έχει καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη θέση στην αγορά των smartphone ωστόσο, αν ο αποκλεισμός δεν αρθεί ίσως η Apple ανακτήσει την δεύτερη θέση, αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
Θα μπορούσε η Huawei να πετύχει υψηλότερες πωλήσεις αν δεν είχε αποκλειστεί από την Αμερική; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου