Smartphones

Huawei Enjoy 10: Με punch-hole selfie, Kirin 710F και μπαταρία 3900mAh;

Η συσκευή με κωδική ονομασία ART-TL00x έκανε την εμφάνισή της στην κινεζική ιστοσελίδα πιστοποίησης TENAA, με το γνωστό leakster Evan Blass να αποκαλύπτει μια press image της συγκεκριμένης συσκευής από τη Huawei, η οποία θα ονομάζεται Enjoy 10, με το σχεδιασμό της συσκευής να αποκαλύπτεται.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή φαίνεται να διαθέτει punch-hole κάμερα στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης, η οποία σύμφωνα με την TENAA θα είναι μεγέθους 6.39″ με ανάλυση 720p, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται ακόμη η διπλή κάμερα η οποία θα αποτελείται από τον κύριο φακό στα 48MP και ο δεύτερος στα 8MP, ενώ και η selfie punch-hole κάμερα φημολογείται πως θα διαθέτει αισθητήρα στα 8MP. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει διαρρεύσει πως στο εσωτερικό του Enjoy 10 θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Kirin 710F και η μπαταρία που θα τροφοδοτεί τη συσκευή θα έχει χωρητικότητα 3900mAh.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.