Huawei Enjoy 20 και 20 Plus: Επίσημα με Dimensity 720 5G

, Huawei Enjoy 20 και 20 Plus: Επίσημα με Dimensity 720 5G

Η Huawei ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στις προτάσεις της στη μεσαία κατηγορία των smartphones και όπως ήδη περιμέναμε ενσωματώνουν επεξεργαστή της MediaTek παρά κάποιο SoC της εταιρείας. Ο λόγος για τα Enjoy 20 5G και Enjoy 20 Plus 5G, τα οποία όμως πέραν του ίδιου επεξεργαστή δε μοιράζονται τίποτα παραπάνω.

Huawei Enjoy 20 Plus 5G

, Huawei Enjoy 20 και 20 Plus: Επίσημα με Dimensity 720 5G

Το καλύτερο εκ των δύο μοντέλων είναι το Huawei Enjoy 20 Plus 5G, το οποίο έρχεται με οθόνη LCD 6,63 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η συσκευή έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά και προσφέρει καθαρή εμπειρία οθόνης, χωρίς οπές ή notch, χάρη στη χρήση pop-up μηχανισμού για τη selfie κάμερα των 16MP με f/2.0. Επίσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module, με κύριο αισθητήρα 48MP (f/1.8), ultra-wide αισθητήρα 8MP (f/2.4) και έναν αισθητήρα 2MP για macro λήψεις (f/2.4).

Στο εσωτερικό της συσκευής βλέπουμε τον επεξεργαστή Dimensity 720 της MediaTek, συνοδευόμενο από 6GB ή 8GB μνήμης LPDDR4X RAM και 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω καρτών NM της Huawei. Η μπαταρία του Enjoy 20 Plus ανέρχεται στα 4.200mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης 40W, ενώ υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματωμένος στο power button, καθώς και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών.

To Huawei Enjoy 20 Plus 5G θα κυκλοφορήσει στην Κίνα σε μαύρο, Gradient Blue, Forest Green και ροζ με τιμή περίπου 285 ευρώ για την έκδοση με 6GB μνήμης RAM και περίπου 310 ευρώ για την έκδοση με 8GB μνήμης RAM. Δε γνωρίζουμε αν θα δούμε το μοντέλο και σε άλλες αγορές.

Huawei Enjoy 20 5G

, Huawei Enjoy 20 και 20 Plus: Επίσημα με Dimensity 720 5G

Η μικρότερη πρόταση της Huawei έρχεται με την ονομασία Huawei Enjoy 20 5G. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση HD+, με notch τύπου waterdrop στην οθόνη για τη selfie κάμερα των 8MP (f/2.0), με αρκετά bezel περιμετρικά και chin στο κάτω μέρος. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο ίδιος Dimensity 720 της MediaTek μαζί με 4GB ή 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αποθήκευσης, μέσω κανονικών microSD.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε τετράγωνο module, με κύριο αισθητήρα 13MP (f/1.8), ultra-wide αισθητήρα 5MP (f2.2) και 2MP αισθητήρα macro με fixed focus 4cm. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη φόρτισης έως 100W, ενώ υπάρχει ο ίδιος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button. To Huawei Enjoy 20 5G θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, χρυσό, πράσινο και ροζ με τιμή περίπου 210 ευρώ για το μοντέλο με 4GB RAM και περίπου 235 ευρώ για την έκδοση των 6GB RAM.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΩΡΓΟΣ

Ξερουμε αν θα ερθει Ελλάδα;

Κώστας Βλαχάκης

Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.