Smartphones

Huawei Enjoy 7: Με οθόνη 5 ιντσών και μπαταρία 3020mAh

Μια εικόνα, τα χαρακτηριστικά καθώς και η αναμενόμενη τιμή του Huawei Enjoy 7, του μικρού αδερφού του Huawei Enjoy 7 Plus ήρθαν στη δημοσιότητα.

Στην εικόνα βλέπουμε ότι το Huawei Enjoy 7 δεν αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του Plus, καθώς έχει την κάμερα στην πάνω γωνία αριστερά, ενώ η μπροστινή κάμερα και το ακουστικό βρίσκονται συγκεντρωμένα στην μπροστινή πλευρά στην πάνω αριστερή γωνία.

Το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και το πλήκτρο έντασης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της συσκευής. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται η είσοδος για την κάρτα SIM και τη microSD. Στο κάτω μέρος της συσκευής βρίσκεται το microUSB και στη πάνω η είσοδος για τα ακουστικά.

Σύμφωνα με την πρόσφατη αυτή διαρροή, το Huawei Enjoy 7 θα έρχεται με το Snapdragon 425 SoC με τετραπύρηνο ARM Cortex A53 στα 1.4GHz και γραφικά Adreno 308. Η πίσω κάμερα της συσκευής θα έρχεται με ανάλυση 13MP και η μπροστινή με 5MP. Η οθόνη αναμένεται να έχει μέγεθος 5 ίντσες (720p) και μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh.

Όσον αφορά στη RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, το Huawei Enjoy 7 θα έχει μια επιλογή με 2GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, η οποία αναμένεται να κοστίζει 162 δολάρια και μία με 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB με αναμενόμενη τιμή στα 191 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.