Δοκιμή: Huawei G6620, Dual SIM με QWERTY πληκτρολόγιο

Η κόντρα στα τηλέφωνα και smartphones με social media χαρακτήρα συνεχίζεται και όσο τα Facebook, Twitter, Google+ θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας πιστεύω πως θα συνεχίζεται. Στο παιχνίδι λοιπόν και η Huawei με το νέο της τηλέφωνο που ακούει στο όνομα, Huawei G6620.

Πρόκειται για μια Dual sim συσκευή που είναι εφοδιασμένη με QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη 2.4 ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels και κάμερα στο 1.3 Megapixel. Σίγουρα αποτελεί μια οικονομική λύση στην κατηγορία του social networking.

, Δοκιμή: Huawei G6620, Dual SIM με QWERTY πληκτρολόγιο

Έχρχεται με προ-εγκατεστημένες social media εφαρμογές, όπως MSN, Twitter, Nimbuzz αλλά και Facebook chat εφαρμογή για γρήγορο και άμεσο chat με τους Facebook φίλους σας. Οι εφαρμογές βέβαια είναι βασισμένες πάνω σε java, αλλά είναι πέρα για πέρα γρήγορες και λειτουργικές. Πολύ χρήσιμο φυσικά το QWERTY πληκτρολόγιο που διαθέτει, το οποίο είναι αρκετά εργονομικό και αφήνει καλή αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση. Και σε αυτή την οικονομική social media συσκευή, λάμπει διά της απουσίας του το WiFi.

Η σύγκριση με το Vodafone 555 Blue που σας παρουσιάσαμε εδώ στο Techblog, είναι αναπόφευκτη. Απευθύνονται στο ίδιο target group, ενώ οι εξωτερικές τους ομοιότητες είναι πολλές. Πάντως κακά τα ψέματα το Vodafone 555 Blue είναι ένα κλικ ανώτερο από το Huawei G6620. Δείχνει πιο ποιοτικό στην κατασκευή, ενώ κερδίζει πόντους λόγω του οπτικού trackpad, που του δίνει άλλον αέρα τόσο κατά την περιήγηση στο internet όσο και στο χειρισμό του τηλεφώνου γενικά. Στα θετικά του Huawei η Dual Sim λειτουργία του. Για μια μερίδα καταναλωτών είναι σημαντικό χαρακτηριστικό.

Μπορεί το Huawei G6620 να έρχεται με social media εφαρμογές, όμως το μενού αλά Facebook του Vodafone 555 Blue (τιμή 79 ευρώ στη Vdafone) προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Το Huawei G6620 θα κυκλοφορήσει από τη WIND με εκτιμώμενη τιμή 69 ευρώ.

Huawei G6620
Λειτουργικό σύστημα: Huawei proprietary
Επεξεργαστής: Media Tek 6253
2.5G/ GPRS
Οθόνη: 2.4 ιντσών 320×240 pixels, 262.000 χρώματα.
QWERTY πληκτρολόγιο
Κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 6ΜΒ
Κάρτα μνήμης: micro SD έως 16GB
Bluetooth 2.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 800 mAh
Διαστάσεις: 108x59x12 χλστ.
Βάρος: 102 γρ.
Τιμή: 69 Ευρώ (εκτιμώμενη)

Marios1508

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.