Huawei Honor 3, Τετραπύρηνο, Αδιάβροχο και με υπέρυθρες [φήμες]

Η συνέχεια της σειράς Honor, από τη Huawei, έκανε την εμφάνιση της σε διάφορες διαρροές στο παρελθόν, που επιβεβαιώνονται από τις τελευταίες πληροφορίες. Η παρουσίαση του Huawei Honor 3 αναμένεται στα τέλη του μηνός στις 28 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του Meizu MX3. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι δυνατά όπως και των προκατόχων του.

To Huawei Honor 3 είναι εφοδιασμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V2, κατασκευασμένο από την ίδια την Huawei, χρονισμένο στο 1.5 GHz ίδιο με αυτόν που είδαμε και στο Honor 2.

Για γρήγορο και αρκετό multitasking η Huawei το εξόπλισε με 2 GB μνήμης RAM, ενώ για αποθήκευση αρχείων 8 GB, άγνωστο όμως παραμένει άμα θα επεκτείνετε με microSD, το πιθανότερο είναι πως ναι, μένει να το μάθουμε στις 28/8. Η οθόνη είναι 4.7 ιντσών, ανάλυσης 720p, με τη μπροστινή κάμερα του 1 Megapixel να βρίσκετε στο πάνω μέρος, ενώ στο πίσω μέρος θα βρούμε μία κλασσική πλέον, των 13 Megapixel.

Η μπαταρία δυστυχώς – γιατί η Huawei μας είχε καλομάθει – είναι μόλις 2150 mAh, 80mAh μικρότερη από του Huawei Honor 2. Το κινητό τρέχει Android 4.2 με το Emotion UI της Huawei. Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς υποστηρίζει USB OTG για σύνδεση usb stick, πληκτρολόγια κτλπ, ενώ είναι εξοπλισμένο και με υπέρυθρες για να μπορείς να αλληλεπιδρά με τις συσκευές του σπιτιού σας. Οι υπέρυθρες μετατρέπουν το Honor 3 σε universal remote, κάτι που έχουμε δει στο Galaxy S4. Τέλος έχει πάρει και πιστοποίηση IP57 που σημαίνει πως έχει την δυνατότητα να παραμείνει στο νερό για 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρου, ενώ είναι και ανθεκτικό κατά της σκόνης.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του ή σε ποιες χώρες θα διατεθεί αλλά η παρουσίαση του δεν είναι μακριά σύμφωνα με τις πληροφορίες. To Honor 3 μοιράζεται σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Huawei Honor 2 και θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί τον προκάτοχό του.

Huawei Honor 3 αδιάβροχο, Huawei Honor 3, Τετραπύρηνο, Αδιάβροχο και με υπέρυθρες [φήμες]

Huawei Honor 3 αδιάβροχο, Huawei Honor 3, Τετραπύρηνο, Αδιάβροχο και με υπέρυθρες [φήμες]

Huawei Honor 3 αδιάβροχο, Huawei Honor 3, Τετραπύρηνο, Αδιάβροχο και με υπέρυθρες [φήμες]

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Υπέρυθρες..πάμε καλά…παλι πίσω στο χρόνο γυρνάμε….τεχνολογία 10ετιας μας την πασάρουν σαν καινούρια.

Κώστας Βλαχάκης

Υπέρυθρες έχουν πλέον τα περισσότερα high-end smartphones για να τα χρησιμοποιείς ως τηλεχειριστήριο. Δεν είναι κακό να υπάρχει.

Kostas

@ tasos

Προφανώς διάβασες μόνο το τιτλο, και όχι το άρθρο.. Παρόλα αυτά σχολιάζεις ανενόχλητος!

tech21man

Τι gpu εχει το chipset τους?

Ρωμανός Νιάνιος

Την 16πυρηνη Vivante GC4000 GPU

Γαμώτο(bad words) Έχω 2 βδομάδες με το Honor 2 και ανακοινώνεται το 3?? Όταν πήρα iPad 3 μετά από 2(πάλι) βδομάδες βγήκε το 4… Να σταματήσω να αγοράζω;;;

Λεωνίδας

Τηλεφωνάρα πρέπει να ‘ναι! Μπράβο HUAWEI!!!

Πολύ καλό κινητό, ξεκινάει πάλι ο πόλεμος των android smartphones!!!

Dami

Μπααα εγώ θα έλεγα ξεκινάει ο πόλεμος των κινέζοphones……τον τελευταίο χρόνο εταιρείες από την συγκεκριμένη χώρα έχουμε δει απίστευτες συσκευές και στην πλειοψηφία τους είναι value for money,ειδικά εταιρείες που δεν φέρνουν επίσημα τις συσκευές τους δυστυχώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.