Smartphones

Huawei Honor 5C: Επίσημα με οθόνη 5.2″ FullHD και Kirin 650

Ανακοινώθηκε επίσημα το Huawei Honor 5C με οθόνη 5.2 ιντσών IPS LCD FullHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 650 και μνήμη RAM 2GB. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 16GB, αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB.

Το Huawei Honor 5C έχει κάμερα 13 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και single LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0, ενώ στην πλάτη υπάρχει και ο απαραίτητος πλέον αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Από άποψη συνδεσιμότητας έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, 2G/3G και Cat.6 LTE (4G only) για ταχύτητες έως και 300Mbps down, και 50Mbps up. Ενσωματώνει Bluetooth v4.1 Wi-Fi b/g/n (χωρίς Wi-Fi ac), GPS, GLONASS και Beidou, ενώ δεν υπάρχει FM radio.

Οι διαστάσεις του είναι 147.1×73.8×8.3 χλστ., ζυγίζει 156 γρ., η μπαταρία είναι 3000mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Το Huawei Honor 5C είναι από σήμερα διαθέσιμο στην Κίνα με τιμή 139 δολ. το 3G-only μοντέλο, ενώ τα 4G μοντέλα κοστίζουν περίπου 15 δολ. παραπάνω.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιουνίου 2016 18:19

Σχόλια

  • Ρε φίλε από πάνω, γτ χρησιμοποιείς το λογαριασμό μου για να γράφεις σχόλια; Υπάρχει λόγος?
    (Δεν έγραψα ποτέ το παραπάνω σχόλιο.)
    Αναγκάστηκα για πάρτη σου και άλλαξα όλους τους κωδικούς μου.

  • Μαζεύω χρήμα για να παρω το θεϊκό mate 8..Η μοναδική συσκευή που με εχει κερδίσει γενικός..Κ σε κάποιους τομείς ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!

  • edd μην τα βαζεις μαζι του ειναι bug του techblog σε πολλους εβγαζε στα πεδια ονομα και email απο αλλους χρηστες.φαινοταν κανονικα το email.μηπως μπερδευτηκε και εγραψε το ονομα σου.

  • Το φαντάστηκα, αλλά αγχωθηκα προς στιγμήν. Έλεγξα τις συνδέσεις σε όλους τους λογαριασμούς μου μη τυχόν κ έχουν παραβιαστεί και άλλαξα κωδικούς προληπτικά.
    Τεσπα, δε πειράζει. Μικρό το κακό.

  • @δεν είναι θέμα κωδικού να ξέρει το Mail σου αρκεί να ποσταρεις με το όνομα σου στο techblog

  • @edd αν εχεις router της εταιρειας θα βρεις μπολικες συνδεσεις που ουτε ξερεις τι ειναι (ειναι το remote managment τους)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.