Huawei Honor 5C: Έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τιμή 199 ευρώ

Το Huawei Honor 5C ανακοινώθηκε επίσημα τον Απρίλιο για την αγορά της Κίνας με τιμή περίπου στα 139 δολάρια. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη, με τιμή 199 ευρώ, ενώ στη Μ. Βρετανία το Honor 5C κοστίζει 149 λίρες Αγγλίας.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Huawei Honor 5C έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών IPS LCD FullHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 650 και μνήμη RAM 2GB. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 16GB, αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB. Έχει κάμερα 13 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και single LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0, ενώ στην πλάτη υπάρχει και ο απαραίτητος πλέον αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, 2G/3G και Cat.6 LTE (4G only) για ταχύτητες έως και 300Mbps down, και 50Mbps up. Ενσωματώνει Bluetooth v4.1 Wi-Fi b/g/n (χωρίς Wi-Fi ac), GPS, GLONASS και Beidou, ενώ δεν υπάρχει FM radio.

Οι διαστάσεις του είναι 147.1×73.8×8.3 χλστ., ζυγίζει 156 γρ., η μπαταρία είναι 3000mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

huawei honor 5c europe, Huawei Honor 5C: Έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τιμή 199 ευρώ

huawei honor 5c europe, Huawei Honor 5C: Έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τιμή 199 ευρώ

huawei honor 5c europe, Huawei Honor 5C: Έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τιμή 199 ευρώ

huawei honor 5c europe, Huawei Honor 5C: Έρχεται σε ευρωπαϊκές αγορές με τιμή 199 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Πολύ καλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα .. Αλλιως LG G Flex 2 με λίγο περισσότερα..

forneverarrow

Μάλλον θα το πάρω! Ξέρει κανείς αν είναι 2,5D glass? διαφορετικά σκέφτομαι και το ενδεχόμενο του P9 lite που δίνει πόνο!

kountsis

Άσχετο με το Honor 5c αλλά σχετικό με την Huawei.
Έψαξα όλα τα μεγάλα καταστήματα (public, plaisio, media markt…) και δεν βρήκα το nexus 6p σε κανένα από αυτά και απορώ τι στο καλό έχει γίνει (το public λέει ότι μόλις εξαντλήθηκε); Η Huawei είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν το έχει αποσύρει από την παραγωγή. Μήπως θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος να με διαφωτήσει;

Darth

@GiannisMix ουτε για αστειο το flex 2 εχει βγαλει πραγματικά άπειρα προβλήματα

Γιωργος

Πότε αναμένουμε να κυκλοφορήσει Ελλάδα ??

GiannisMix

@Darth
Το άκουγα. Το ακούω ακόμα. Ρισκάρω εδώ και 3μηνες το αγοράζω στα 240 € από σκρουτζ. Μου έκανε κάτι κοκομπλοκια 2 φορές και δεν άνοιγε. Με τρόμαξε και τις δύο φορές αλλά επανήλθε. Εξαιτίας του 820 και υψηλής θερμοκρασίας απ όσο κατάλαβα. Τίποτα περισσότερο όμως. Σε αυτά τα λεφτά αν είναι μόνο αυτά που μου έχουν παρουσιαστεί τα προβλήματα του τότε είναι διαμάντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.