Huawei Honor 6A: Μεταλλικό, οικονομικό και με Android Nougat

Huawei Honor 6A official, Huawei Honor 6A: Μεταλλικό, οικονομικό και με Android Nougat

Μέρα ανακοινώσεων η σημερινή, καθώς μετά τα Samsung Galaxy Wide 2 και Meizu M5c, σειρά παίρνει η Huawei με το Honor 6A. Ένα compact μεταλλικό smartphone με Android Nougat, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και οικονομική τιμή, περίπου στα 115 δολάρια Οι παραγγελίες ξεκινούν από 25 Μαΐου και οι πωλήσεις 1η Ιουνίου.

Στην τιμή αυτή το Huawei Honor 6A φέρνει μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB, που κοστίζει 145 δολάρια.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέτει οθόνη 5 ιντσών 720p, επεξεργαστή Snapdragon 430 και μπαταρία 3020mAh,η οποία αντέχει 12 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής video.

Στην πλάτη του Huawei Honor 6A είναι τοποθετημένη κάμερα 13 Megapixel με 1080p εγγραφή video και ακριβώς από κάτω ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει το κινητό σε 0.5 δευτερόλεπτα. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel, διαθέτει 4G με VoLTE και Wi-Fi b/g/n (2.4GHz).

Τέλος, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, αλλά προς το παρόν βλέπουμε μόνο το χρυσό και το ασημί.

Huawei Honor 6A official, Huawei Honor 6A: Μεταλλικό, οικονομικό και με Android Nougat

Huawei Honor 6A official, Huawei Honor 6A: Μεταλλικό, οικονομικό και με Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Η Xiaomi τους εχει κανει ολους και τρεχουν εκει στην Κινα.

Γιάννος

αντιγραφή Xiaomi καθαρά. Huawei είπαμε να αντιγράφεις τους πιο μπροστά, Apple, Samsung, λογικό. Αλλά και τους πιο πίσω… Δεν σε τιμά αυτό!

Vai

Αντιγραφη σχεδιαστικη δε θα ελεγα πως βλεπω ιδιαιτερη με Xiaomi. Αυτο που γραφω πιο πανω ειναι οτι η Xiaomi βγαζει αβερτα συσκευες και πλεον φαινεται να ακολουθει οσο μπορει και η Huawei αυτη την τακτικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.