Huawei Honor 7: Φωτογραφίζεται με μεταλλική κατασκευή

Αφού πήρε πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ την προηγούμενη εβδομάδα, το Huawei Honor 7 διαρρέει σήμερα σε live φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει την μεταλλική κατασκευή του. Στην πίσω πλευρά υπάρχει κάμερα με LED flash και ακριβώς από κάτω, παρατηρούμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Huawei Honor 7 αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και 441ppi, επεξεργαστή Kirin 935 της Huawei, μια έκδοση με μνήμη RAM στα 4GB και χωρητικότητα 32GB και μια στα 3GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Και οι δυο εκδόσεις θα έχουν μπαταρία 3280mAh, υποστήριξη για TD-LTE, FDD-LTE, TD-SCDMA, WCDMA, CDMA2000, CDMA 1X και GSM συνδεσιμότητα.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αφού πέρασε για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ, δεν θα καθυστερήσουμε να το δούμε.

Huawei Honor 7: Φωτογραφίζεται με μεταλλική κατασκευή, Huawei Honor 7: Φωτογραφίζεται με μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chrisito

Αυριο ανακοινωνεται σε event της Huawei. Το απλο θα χει γυρω στα 300 ευρω ενω το 4Gb Ram 450 ευρω λεγεται. Τωρα ποτε θα κυκλοφορησει δεν ξερω. Ρε σεις ξερετε αν τελικα ανελαβε κανεις την διανομη των Honor στην Ελλαδα; Αν οχι ξερεται τι παιιζει με εγγυηση αν το παραγγειλω απο Κινα ή απο αλλη Ευρωπαικη χωρα;

george pap

Πιο p8 ,αυτο του ριχνει στα αυτια. Perfect size,perfect αναλυση για τον επεξεργαστη δεν γνωριζω σε τι κατασταση βρισκεται και μπαταρια χ2 perfect,και μεταλικό!

Φώτης

Εχω ερωτευτεί το mate 7 κ ειμαι σε δηλημα να περιμένω το mate 8..Κινηταρες κ με μπαταρια φορτηγού..Huawei =ποιότητα κ γω που πάντα έλεγα τη μας λες Τωρα μωρε μονο τα γνωστά Samsung ,Lg,Sony,iPhone..Ε άμα τα δείτε απο κοντα κ ειδικα το mate 7 θα δείτε οτι δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις γνωστές ναυαρχιδες..Αντε λιγο στη καμερα..Α!το μονο κινητο απο τα γνωστά που το γουστάρω πολυ ειναι μονο το Lg g4 οθοναρα καμεραρα!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.