Smartphones

Huawei Honor 8: Νέο teaser επιβεβαιώνει παρουσίαση 11 Ιουλίου

O πρόεδρος του τμήματος Honor της Huawei, Zhao George ανάρτησε teaser μέσα απο το οποίο επιβεβαιώνεται ότι η 11η Ιουλίου θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου Honor smartphone, του Honor 8.

Mετά τα επιτυχημένα Honor 6 και 7, ήρθε η σειρά του επόμενου μοντέλου της σειράς. Η Huawei δεν είχε αποκαλύψει πολλά μέχρι σήμερα, τώρα όμως που η παρουσίαση πλησιάζει, έγινε γνωστή η ημερομηνία αλλά και ένα σημαντικό στοιχείο των τεχνικών προδιαγραφών, η dual-camera που θα έχει στο πίσω μέρος.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Kirin 950, δύο επιλογές στην μνήμη RAM, 3 και 4 GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος έρχεται σε 3 επιλογές, 32, 64 και 128 GB. Οι κάμερες της συσκευής θα είναι dual 12 Megapixel πίσω και 8 Megapixel μπροστά, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2900mAh και θα τρέχει Android Marshmallow 6.0 out-of-the-box.

Η σειρά Honor είναι πάντα ενδιαφέρουσα, με ωραία χαρακτηριστικά και σχετικά χαμηλές τιμές. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε αν η Huawei θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου παρουσιάζοντας άλλο ένα ποιοτικό smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Ιουνίου 2016 20:51

Σχόλια

  • Η Huawei τους γλεντάει ακομα και σχεδιαστικά. Ποιός θα το περιμένε οτι τα πιο όμορφα δικάμερα κινητά θα ήταν της Huawei και εταιρείες όπως η Apple και η LG θα παρουσιάζαν εκτρώματα.

  • Πολλά android έχω αλλάξει.Πολύ ευχαριστημένος από την Huawei έμεινα τελικά.Μπράβο της σαν εταιρία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Δημήτρης Αφεντούλης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.