Smartphones

Huawei Honor 8 Lite: Διέρρευσαν renders και διατίθεται τον Μάρτιο;

Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση του Honor 8, η Huawei είναι πιθανό να ετοιμάζεται για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Lite έκδοσης. Το Huawei Honor 8 Lite διέρρευσε σήμερα σε renders που το δείχνουν μέσα σε θήκη.

Σε αντίθεση με την κανονική έκδοση, το Huawei Honor 8 Lite, δεν έχει διπλή κάμερα στην πλάτη. Επίσης, αντί για θύρα USB Type-C φορά MicroUSB. Αν τα χαρακτηριστικά του είναι όμοια με του Huawei P8 Lite (2017), τότε πιθανόν να φορά οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, Kirin 655, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Δεν αποκλείεται να έρθει με Android 7.0 Nougat out of the box.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι Honor 8 Lite θα γίνει διαθέσιμο τέλη Μαρτίου με τιμή περίπου 300 δολάρια. H Huawei έχει προγραμματίσει press event για τις 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης MWC 2017, άρα είναι πιθανό να ανακοινωθεί εκεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Ιανουαρίου 2017 19:29

Σχόλια

  • μόνο για την κάμερα στεναχωριέμαι που θα είναι η "απλή" (σαν p9 lite) κατά τα άλλα αν έχει και FM μια χαρά θα είναι. Το type c vs micro usb δεν το σχολιάζω πόσο στεναχωριέμαι.. που δεν θα αλλάζω καλώδιο για να το φορτίσω (κάθε τόσο μας βάζουν να αλλάζουμε καλώδια).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.