Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera

Huawei Honor 9 official, Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera
Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το νέο μέλος του Honor sub-brand της. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο Honor 9. Οι φήμες ήταν ακριβείς όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, καθώς έρχεται με οθόνη 5.15 ιντσών LCD 1080p, με DCI-P3 color space (χρησιμοποιείται και σε iPhone 7 & Galaxy S8).

Huawei Honor 9 official, Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera

Το Huawei Honor 9 είναι μεταλλικό, τρέχει Android 7.0 Nougat με EMUI 5.1, διαθέτει επεξεργαστή Kirin 960, όπως τα Huawei Mate 9 και P10, μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 64GB, 128GB με δυνατότητα επέκτασης ( (hybrid SIM slot). Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις είναι: 4GB RAM/64GB χωρητικότητα, 6 GB/64GB και 6GB/128GB.

Huawei Honor 9 official, Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera

Η διπλή κάμερα στην πλάτη είναι 12 Megapixel και 20 Megapixel, με 2x optical zoom, portrait και bokeh mode. Στην μπροστινή πλευρά του Huawei Honor 9 έχει τοποθετηθεί κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh.

Huawei Honor 9 official, Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera

Μαζί με το Honor 9, η εταιρεία ανακοίνωσε και το Huawei Pay, το δικό της σύστημα mobile πληρωμών, το οποίο φυσικά και υποστηρίζει το Honor 9 και λειτουργεί μέσω NFC. Επίσης έχει 4G VoLTE, Wi-Fi ac και 3.5χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Huawei Honor 9 official, Honor 9: Επίσημα με οθόνη 5.15″ DCI-P3, Kirin 960 και dual-camera

Θα κυκλοφορήσει σε Grey, Blue και Amber Gold. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από 16 Ιουνίου στην Κίνα με τιμή περίπου 323 δολάρια για 4GB RAM/64GB χωρητικότητα, 398 δολάρια η έκδοση 6GB/64GB και η τιμή για την έκδοση 6GB/128GB ανεβαίνει στα 441 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Ένα συνονθύλευμα από Huawei p10 , xiaomi mi5,6 και s7 από μπροστά

Πέτρος Π

@Stelios: Που ακριβώς τα είδες όλα αυτά?? Ειδικά από μπροστά είναι απλώς ένα κινητό με ένα κεντρικό κουμπί και μια κάμερα μπροστά… Όλα τα κινητά έτσι είναι!!

Κώστας Ζ.

Μόνο σε μενα θύμησε Ρουβα η δεύτερη φώτο;

Stelios

@Πέτρο τώρα αν δεν βλέπεις ακόμα μια αντιγραφή από ότι κυκλοφορεί δεν πειράζει …καιρός είναι να μην μοιάζουν όλα ίδια και από μπροστά και από πίσω άσε που φέτος ενώ κατάφερε και έκανε το honor 9 με 147 εκ μάκρος με οθόνη 5.1 ….

Darth

Δεν λέω καλό κινιτο κλπ και λογικά και απροβλιματιστο (βλ άλλες συσκευές της Huawei) αλλά εμφανισιακά για μένα είναι ένα συχαμα Μέτα το Mate 9 (όχι το Pro) και μετά το p9 όλα τα huawei έχουν γίνει συχαματα Samsung like

JohnWave

Ναυαρχίδα σε επεξεργαστική ισχύ και κατασκευή. Mid range σε κάμερα.Τίμια τιμή.

Chris

Κάποιοι αναφέρουν ότι μοιάζει με το mi6 . Να θυμίσω μόνο ότι το honor 9 μοιάζει με το προηγούμενο honor 8 . Το οποίο η xiaomi στο mi6 το αντέγραψε πιστά

ΝΙΚΟΣ

Η κάμερα του Honor 8 δεν είναι καθόλου μέτρια παιδιά. Μόνο αν συγκριθεί με το Pixel ή το Lg G5-6 ή το S7-8. Είναι πολύ ικανοποιητική σε όλο το εύρος φωτισμού.

τακησ

Δεν ξερω γιατι το κατακρινετε τοσο το κινητο , ειναι μια χαρα κατασκευη και ποιοτικη σε σχεση με τα λεφτα που ζηταει. Εγω παντως και για το προηγουμενο εχω ακουσει καλα σχολια και για οθονη , καμερα , ηχεια , εκτος απο μπαταρια που ηταν μικρη , αλλα τωρα σε αυτο πιστευω θα λυθει το θεμα αυτονομιας ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.