Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το Huawei Honor Play 5X το οποίο έρχεται με τεράστια μπαταρία και οικονομική τιμή. Το Huawei Honor Play 5X ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, οθόνη 5 ιντσών HD και μπαταρία 4000mAh. Η τιμή του νέου Honor Play 5X είναι περίπου στα 158 δολάρια στην αγορά της Κίνας.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Honor Play 5X έρχεται με κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, τρέχει Android 5.1 Lollipop με EMUI 3.0. Έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω microSD έως και 128GB. Ζυγίζει 160 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 143.1×71.8×9.7 χλστ.

Με το περσινό Huawei Honor 4X, η Huawei είχε καταφέρει να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια κομμάτια και φέτος με το Huawei Honor Play 5X θα επιχειρήσει να κινηθεί στον ίδιο δρόμο. Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε το Nexus 6P και έγινε ο πρώτος Κινέζος που συνεργάστηκε με την Google. Η Huawei δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά στην ανοδική της πορεία.

Update: + Φωτογραφιες

Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh, Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh

Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh, Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh

Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh, Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh

Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh, Huawei Honor Play 5X: Επίσημα με κάμερα 13MP και μπαταρία 4000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gp

Είναι κάπως μεγάλα μπεζελ στο πάνω μέρος. Από μπαταρία και τιμή παντως σκίζει. Ανεβαίνουν πολύ οι κινέζοι…

vladimiros

Τι να ανεβουν και αυτοι πλακα μας κανεις..9.7 χλστ εχει το κινητο και μπαταρια 4000
Αν εφτιαχνε η σονη κινητο με 9.7χλ θα ειχε 6000 μπαταρια
Ασε που η ασχετοι η Huawei εχει ανεβασει τις τιμες τις λες και εχουν τα καλυτερα κινητα στον κοσμο…
ο πακιστανος μονο λυπει να φτiαξει κινητο..το αλλο που θα βγαλει κινητο η pepsi..εκει μωλις το διαβασα επεσε η κοκα-κολα απο τα χερια μου…TI ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ
Πως να μην κλεισει η σονη μετα.. Δεν σας ειπα παιδια σκεφτομαι να βγαλω και εγω ενα κινητο,το καλοκαιρι ισως ειναι ετιμο..

AlexG

@vladimiros

Ρε μεγάλε γιατί κράζεις έτσι; τι κακό έχει δηλαδή το 9.7 πάχος; δε σου είπανε να το πάρεις, κάποιοι θα το προτιμήσουν που θα έχει καλή μπαταρία, και εμένα μου αρέσει το λεπτό smartphone αλλά ο άλλος θα προτιμήσει μπαταρία, με λίγο παραπάνω πάχος, δεν είναι και 11 χιλιοστά, επίσης η τιμή του είναι πολύ καλά με βάση τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Η Huawei έχει ανεβάσει τις τιμές γιατί έχει προφανώς ζήτηση μιας και να σου θυμίσω βρίσκεται στις top θέσεις σε πωλήσεις, γιατί να μην ανεβάσει δηλαδή; μια χαρά είναι τα κινητά της.

Υ.Γ.: Συμφωνώ για την Pepsi, αλλά ο καθένας κοιτάει να δει που αλλού τον παίρνει να πάει, επιχειρηματικά ρίσκα λέγονται, αν έχεις λεφτά πας και βγάζεις ότι θες. Αν πιάσει είναι άλλο θέμα 🙂

george

Προς όλους τους άσχετους που κρατούν την huawei , η εταιρεία αυτή παράγει κινητά εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Και εξαρτήματα κινητών πάνω από μια εικοσαετία. Εχει τεραστια εξειδικευση και είναι ίσως ή κορυφαία στις κεραίες κινητών (εκεί που με Samsung s5 πιάνω με το ζόρι Η, ο φίλος μου με huawei πιάνει 4G).H huawei,samsung και apple είναι οι μοναδικές εταιρίες στον κόσμο που φτιάχνουν τους δικούς τους επεξεργαστές. Δεν έχει επιλέγει τυχαία από την google. Επειδή στην Ελλάδα μας πλασάρουν 5 μάρκες κινητών τα τελευταία 10 χρόνια δεν σημαινει πως δεν υπάρχουν άλλες ή πως οι υπόλοιπες δεν είναι αξιόλογες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.