Huawei Honor V8: Πήρε πιστοποίηση και φωτογραφίζεται πρώτη φορά

Στις 10 Μαΐου η Huawei θα ανακοινώσει επίσημα το νέο της smartphone Huawei Honor V8, το οποίο από το πρώτο teaser που είδαμε αναμένεται να φορά dual-camera, όπως το Huawei P9 και Huawei P9 Plus.

Το κινητό πέρασε από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ για πιστοποίηση, μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την εμφάνιση.

Από την TENAA πέρασαν 3 εκδόσεις (KNT-AL10, KNT-TL10, KNT-AL20), το πρώτο διαφέρει μόνο ως προς το χρώμα, το τρίτο έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, οθόνη και μνήμη.

Τα KNT-AL10 φοράνε KNT-TL10 οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.3GHz, οθόνη 5.7 ιντσών full HD, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και μπαταρία 3400mAh. Ενσωματώνουν dual κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, οι διαστάσεις είναι 157.00×77.60×7.75 χλστ., το βάρος 170 γρ. και τρέχουν Android 6.0 Marshmallow.

Όσο για το Huawei Honor V8 με κωδική ονομασία KNT-AL20, εμφανίζεται με παρόμοια χαρακτηριστικά εκτός από την οκταπύρηνη GPU 2.5GHz, την QHD οθόνη και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο CEO της Huawei είχε πει πως το επόμενο κινητό της εταιρείας θα φορά οθόνη QHD λόγω VR.

Το Huawei Honor V8 θα διατεθεί σε ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό χρώμα.

huawei honor v8 tenaa, Huawei Honor V8: Πήρε πιστοποίηση και φωτογραφίζεται πρώτη φορά

huawei honor v8 tenaa, Huawei Honor V8: Πήρε πιστοποίηση και φωτογραφίζεται πρώτη φορά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Πιο όμορφο από το p9

Iwannhs

Σχεδιαστικά αδιάφορα πέρα για πέρα ακόμα και φθινοτερα μοντέλα της Huawei είναι ποιο όμορφα από αυτό ίσως να αλλάξει κάτι μέχρι να βγει για να δούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.