Huawei Mate 10: Promo υλικό δείχνει οθόνη 6.2″ και μπαταρία 4000mAh

Huawei Mate 10 batetry display, Huawei Mate 10: Promo υλικό δείχνει οθόνη 6.2″ και μπαταρία 4000mAh

Το Huawei Mate 10 και όλες οι εκδόσεις που θα ανακοινωθούν μαζί του, θα γίνει επίσημο σε 6 μέρες από τώρα (16 Οκτωβρίου) και σίγουρα είναι από τα κινητά που μας έχει απασχολήσει αρκετά με διαρροές και teasers.

Αυτή τη φορά έχουμε promo υλικό, ένα poster από κινέζικο κατάστημα αποκαλύπτει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 10.

Huawei Mate 10 batetry display, Huawei Mate 10: Promo υλικό δείχνει οθόνη 6.2″ και μπαταρία 4000mAh

Βλέπουμε ότι η οθόνη θα είναι 6.2 ιντσών με ανάλυση 2160×1080 pixels, η διπλή κάμερα στην πλάτη θα έχει ανάλυση 20 Megapixel και 23 Megapixel, ενώ η μπαταρία είναι στα 4000mAh, κάτι που έχει επιβεβαιώσει η Huawei. Επίσης έχει επιβεβαιωθεί και ο δικός της επεξεργαστής Kirin 970 με ειδική μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας για την ενεργοποίηση AI features.

Huawei Mate 10 batetry display, Huawei Mate 10: Promo υλικό δείχνει οθόνη 6.2″ και μπαταρία 4000mAh

Το Huawei Mate 10 θα έχει γυαλί στην πλάτη, διπλή κάμερα από την Leica με διάφραγμα φακού f/1.6 (τουλάχιστον στον κύριο αισθητήρα), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω και dual-LED flash. Η τιμή του έχει ακουστεί ότι θα είναι πάνω από 900 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Το θέλω, εχθές. Για αυτό, χαλάλι το χιλιάρικο.
Συσκευή για να βγάλεις 2-3 χρόνια χωρίς να ασχολείσαι τι βγάζουν οι άλλοι.

Γενναδιος

Βρε Κωστακη !!! το smartphone αυτο ξεχωριζει για το μεγεθος οθονης πανω απ ολα. τα χαρακτηριστικα πανω κατω τα ξερουμε και τι αποδοση μπορει να εχουν, βρε Κωστακη αγορι μου γραψε επιτελους στις συσκευες που παρουσηαζεις ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!! να ξερουμε ρε γαμοτο αν θα τεριαξει στην γ………η παλαμι μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.