HUAWEI Mate 10 Pro: Ελλάδα τέλη Νοεμβρίου με τιμή 799 ευρώ

Η Huawei ανακοίνωσε τη σειρά HUAWEI Mate 10, η οποία ανοίγει την πόρτα στην ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης. Τα HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro αποτελούν πρωτοπόρες συσκευές τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνοντας τον νέο επεξεργαστή Kirin 970 και το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0.

Update: Huawei Mate 10 Pro: Κυκλοφορεί από σήμερα με τιμή 799 ευρώ

Η σειρά HUAWEI Mate 10 συνεχίζει την παράδοση των υψηλών προϊοντικών επιδόσεων και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ παράλληλα ενσωματώνει την νέα τεχνολογία της διπλής κάμερας Leica Dual Camera.

HUAWEI Mate 10 Pro – 6GB RAM/ 128GB ROM: Ελλάδα κυκλοφορεί τέλος Νοεμβρίου με τιμή 799 ευρώ
HUAWEI Mate 10 – 4GB RAM/ 64GB ROM: Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

HUAWEI Mate 10 Pro Ελλάδα τιμή, HUAWEI Mate 10 Pro: Ελλάδα τέλη Νοεμβρίου με τιμή 799 ευρώ

Σειρά Huawei Mate 10
• Kirin 970, ο πρώτος στον κόσμο επεξεργαστής για smartphones που ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικού δικτύου (Neural Network Processing Unit – NPU).
• Κρύσταλλο 3D, HUAWEI FullView Display και υποστηριζόμενη τεχνολογία HDR10 για έντονα ζωντανά και φωτεινότερα χρώματα.
• HUAWEI SuperCharge με πιστοποίηση ασφαλείας TÜV Fast-Charge και μπαταρία 4000mAh με διαχείριση μπαταρίας που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη.
• Νέα διπλή κάμερα Leica με φακούς SUMMILUX-H, και οι δύο με διάφραγμα f / 1.6, καθώς και έξυπνη φωτογραφία συμπεριλαμβανομένων AI-Powered Real-Time Scene,Αναγνώριση αντικειμένων και AI-powered Bokeh Effect.
• Νέο, απλοποιημένο EMUI 8.0 βασισμένο στο Android 8.0.

Τα HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro είναι οι πρώτες συσκευές που τροφοδοτούνται από τον νέο επεξεργαστή Kirin 970 και παρέχουν τεχνητή νοημοσύνη για ταχύτερη και πιο προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Το chipset Kirin 970 κατασκευάζεται με προηγμένη διαδικασία κατασκευής ημιαγωγών TSMC 10nm και διαθέτει οκταπύρηνo επεξεργαστή ARM Cortex, το πρωτοεμφανιζόμενο chipset γραφικών δώδεκα πυρήνων Mali G72 και την πρώτη μονάδα νευρωνικού δικτύου σχεδιασμένη ειδικά για κινητή συσκευή. Ο Kirin 970 διαθέτει επίσης νέο διπλό ISP για έξυπνη φωτογραφία με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Με νέα οθόνη HUAWEI FullView, το HUAWEI Mate 10 5,9 ιντσών με προβολή 16:9 και HDR10 για να υποστηρίξει ζωντανά χρώματα. Το 6-ιντσών HUAWEI Mate 10 Pro διαθέτει οθόνη OLED προβολής 18:9, υψηλή αναλογία οθόνης και HDR10 για δυναμική προβολή βίντεο.

Οι συσκευές διαθέτουν 3D γυαλί, που καλύπτει όμορφα και συμμετρικά και τις τέσσερις πλευρές τους, χαρίζοντας εργονομικό και άνετο κράτημα. Το πίσω μέρος των συσκευών διαθέτει ειδικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τη νέα διπλή κάμερα Leica.

The HUAWEI Mate 10 Pro έχει πιστοποίηση IP67 που το προστατεύει από νερό και σκόνη. Η νέα διπλή Leica κάμερα και το λογισμικό Διαχείρισης Ενέργειας με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, φέρνουν μια νέα εποχή στη χρήση των έξυπνων κινητών.

HUAWEI Mate 10 Pro Ελλάδα τιμή, HUAWEI Mate 10 Pro: Ελλάδα τέλη Νοεμβρίου με τιμή 799 ευρώ

Η Huawei συνεργάστηκε ξανά με την Leica για να σχεδιάσουν τους νέους φακούς της διπλής κάμερας για το HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro. Οι νέοι φακοί συνδυάζουν αισθητήρες RGB στα 12MP και μονόχρωμους στα 20MP, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS), διπλού φακούς με διάφραγμα στα f/1.6, Bokeh Εφε και Ψηφιακό Zoom και τα δυο τροφοδοτούμενα από τεχνητή νοημοσύνη. Αντίστοιχα οι λειτουργίες Real-Time Scene Object Recognition υποστηρίζονται από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης η οποία επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας βάσει του αντικειμένου και της σκηνής, και υποστηρίζει προηγμένη λειτουργία ψηφιακού ζουμ με λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης με ανίχνευση κίνησης για πιο καθαρές και ευκρινέστερες φωτογραφίες.

Το HUAWEI Mate 10 και το HUAWEI Mate 10 Pro τροφοδοτούνται από μπαταρία 4000 mAh υψηλής περιεκτικότητας η οποία διαθέτει έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας αφού κατανοεί τη συμπεριφορά των χρηστών και διαθέτει έξυπνα τους πόρους για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση χαμηλής τάσης 4,5V, τροφοδοτώντας τη συσκευή από 1% έως 20% σε 10 λεπτά και 1% έως 58% σε 30 λεπτά.² Επιπλέον, το HUAWEI SuperCharge είναι η πρώτη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στον κόσμο με πιστοποίηση TÜV Fast-Charge εξασφαλίζοντας ασφαλή φόρτιση.

HUAWEI Mate 10 Pro Ελλάδα τιμή, HUAWEI Mate 10 Pro: Ελλάδα τέλη Νοεμβρίου με τιμή 799 ευρώ

Το HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro θα ενσωματώνουν το νέο EMUI 8.0 της Huawei βασισμένο στο Android 8.0. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μηχανισμό τεχνητής νοημοσύνης για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Kirin 970, μεταφραστή υποβοηθούμενο από τεχνητή νοημοσύνη για να εξασφαλίσει ταχύτερη και πιο ακριβή διαδραστική μετάφραση για καλύτερη επικοινωνία, εύκολη λειτουργία προβολής για τη σύνδεση της νέας σειράς Huawei Mate σε μια μεγαλύτερη οθόνη και τέλος υποστήριξη για πλήρη εμπειρία γραφείου, είτε προβάλλοντας την οθόνη της συσκευής στην οθόνη του υπολογιστή, είτε καθιστώντας την οθόνη του υπολογιστή προέκταση της οθόνης του κινητού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Στα συγχαρητήρια μου στην huawei βάζει τα γυαλιά σε όλους ειδικα στην Apple και στην Samsung που κοστίζουν πάνω από χιλιάρικο και πάλι είναι πιο χαμηλή η τιμή από το απλό iphone 8 και το s8 που είναι και χαμηλότερη κατηγορια

George

Γνωρίζει κανείς αφού δεν αναμένεται το Mate10 γιατί υπάρχει στο skroutz ως αναμενόμενο και όσον αφορά δημοσιεύματα για το Mate10 Lite γνωρίζει κανείς αν όντως θα έρθει?

Γιώργος Κ.

Εννοείται συγχαρητήρια γιατί κράτησε σωστά την τιμολόγηση. Είπε εξ αρχής 800 και τελικά τόσο θα έρθει και σε μας που σχεδόν καμία άλλη εταιρία δεν κάνει κάτι ανάλογο λόγω φόρων. Κάνει όσο ένα s8 plus 128, γιατί στα specs με αυτό συγκρίνεται και το οποίο είναι ήδη 7 μηνών κινητό, κοστίζει το ίδιο επίσης όσο ένα μήλο 8 που έχει όμως 64 ρομ,100 παραπάνω από ένα ΧΖ1 από το οποίο όμως είναι καλύτερο στους περισσότερους τομείς και ειδικά όσον αφορά ραμ και ρομ, και 200 πιο πολλά από ένα g6 128 το οποίο όμως είναι και αυτό 7 και μηνών αλλά δεν παύει να είναι μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και σήμερα. Και το καλύτερο; Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω

Nickolas

Σιγούρα είναι ένα κινητό που τα έχει όλα (εκτός από θύρα για τα ακουστικά :p )
Μπορεί να είναι και αυτό πανάκριβο αλλά θα συμφωνήσω και γω με το Γιώργο Κ. μπράβο στη Huawei που το φέρνει και στη χώρα μας στην ίδια τιμή που ανακοίνωσε και για τις άλλες χώρες και το κάνει με όλα τα κινητά της όπως το Honor 9 που ήρθε πρόσφατα στα 400 ευρώ. Αν κάτι με εκνευρίζει είναι όταν βλέπω τιμές του στυλ 859, 829 κλπ ενώς στις άλλες χώρες είναι κάτω από 800.

tester

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η FHD οθόνη (για ναυαρχίδα τέλος του 17 έπρεπε να είχε QHD) και κυρώς η θύρα ακουστικών. Τα υπόλοιπα είναι τούμπανο και με πολυ σωστή τιμολόγηση.

NLS

Πολύ καλό.
Θα μπορούσαν να έχουν ανέβει ανάλυση οθόνης πια.

techgeek

– FHD οθόνη μονο
– Δεν έχει headphone jack
– Η κάμερα όσο θεϊκή και να είναι στα χαρτιά ποτε δεν θα φτάσει τα samsung/pixel
– Δεν έχει wireless charging
– Δεν έχει bluetooth 5

Σε σύγκριση με ένα S8, V30, και Pixel 2 XL δεν τα αξίζει.

Γιώργος Κ.

Techgreek – fhd + κι όχι fhd. Το 2Κ είναι για vr. Το Mate 9 του οποίου είμαι κάτοχος έχει απίστευτη οθόνη για fhd. Δεν κάνει μόνο η ανάλυση την οθόνη αλλά και η γενικότερη ποιότητα -συμφωνώ για το headphone, μεγάλη απώλεια – η κάμερα του εννοείται θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα άλλα κινητά που ανέφερες. Αρκεί να σκεφτούμε πως το Ρ10 βαθμολογηθηκε με 87 βαθμούς στο dxomark έναντι 88 που πήρε το s8. Και μάλιστα με φακό f 2.2 έναντι f 1.8 του Samsung, οπότε τώρα που ο φακός πήγε στο 1.6 φαντάζεσαι τι θα γίνει – ασύρματη τι;;; στην Ελλάδα; το note 8 με fast wireless charging κάνει 2.5 ώρες να φορτίσει. Με το καλώδιο της Γρηγόρης φόρτισης σε μια ώρα Μαξ είσαι έτοιμος (όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα καλό αλλά είναι γρήγορο) -Bluetooth δες το από πάνω σχόλιο Για να δούμε όμως τι παίρνει κανείς παραπάνω από τις ναυαρχίδες που ανέφερες με τα ίδια λεφτά και με πιο νέο κινητό (περισσότερες αναβαθμίσεις) 1. Καλύτερη μπαταρία 2. Εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή 3. 6 ram/128 rom 4. 2x hybrid zoom 5. AI/algorithm που πραγματικά κάνει κάθε μέρα το κινητό να είναι πιο γρήγορο αφού μαθαίνει από τον χρήστη… Συνέχεια »

techgeek

1. Από που και ως που καλύτερη μπαταρία? Το ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία δεν σημαίνει θα είναι και καλύτερη. Software optimization, cpu, components power consumption, android skin power consumption, screen power consumption και άπειρα αλλα. Η apple με μικροσκοπική μπαταρία στο 8 Plus έχει βγάλει κινητό με κορυφαία 2 μέρες μπαταρία όπως και η Samsung στο S8+. Δεν είναι όλα μέσα στα Mah. Αναμένω να δω tests. 2. Ο Κίριν 960 έφαγε σκόνη από τον exynos της τότε εποχής. Ο φετινός 835 είναι υπερβολικά καλός επεξεργαστής και δεν κωλώνει κάπου. 3. Είμαι σίγουρος με καλο software optimization θα έχεις καλύτερο ram managment με 4gb απ ότι με μέτριο optimization και 6gb. Το Pixel 2016 με 4gb ram κάνει σκόνη οποιοδήποτε Huawei κινητό και με όση ram και να έχουν. Η SD slot που είναι? Τι έγινε δεν θεωρείτε απαραίτητη? Δεν ήσασταν ΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΕΙΣ που μέχρι προχθές καταδικάζατε οποιαδήποτε εταιρία που έβγαζε κινητό χωρίς sd slot? 4. Hybrid zoom και μαλακίες. Σιγά μην έχει καλο AI και software η Huawei έναντι μιας google που κάνει μαγια και τρελες με το AI της που είναι χρονια μπροστά απ οτιδήποτε. 5. Και ξανά λέω σιγά το AI που θα έχει μια Huawei… Συνέχεια »

Ζοντ

Techgeek η untechgeek; . Έχουν μείνει πολύ πίσω σε γνώσεις κάποιοι εδώ μέσα. Αν βλέπεις ότι ο 960 έτρωγε ξύλο πέρυσι, ξανά στα θρανία επειγόντως . Άλλο γνώση κ άλλο φανατισμός. Αν δεν ξέρετε, μην το παίζετε ειδικοί.

Giorgio

Techgeek μόνο για τη msd έχεις δικιο τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια.. Εμπρός στο φανατισμό..

Γιώργος Κ.

Ο 960 ξύλο; πέρυσι; από ποιον; έχεις δει συγκριτικά που βάζει κάτω ακόμη και φετινές ναυαρχίδες; για την μπαταρία συμφωνώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο το optimization του λογισμικού σε σχέση με τον επεξεργαστή αλλά με αυτή τη σκεπτική το emui ήταν από τα πιο ελαφριά ui και ο 970 είναι power efficiency. Εννοείται ότι μια card slot είναι μείον Αλλά τα 128 gb είναι θεωρητικά υπέρ υπέρ υπέρ αρκετά. Και εννοείται ότι τα πάντα τρέχουν καλύτερα και πιο γρήγορα όντας στη μνήμη της συσκευής και όχι στην κάρτα. Πραγματικά πρέπει να ξαναδείς κάποια πράγματα όπως λέει ο φίλος από πάνω

Petros

Γελανε και οι πέτρες!!! 800 ευρω το Χαβάι , οσο και καλο ναναι ειναι Skonda δεν είναι ουτε Μercedes ουτε BMW

Bom

Κινεζιες θα ειναι μια ζωη πισω .την σφαλιαρα ο kirin την ετρωγε και απο τον exynos 8895 κ απο τον 821.δηλαδη τι να πουμε για τον 835 και ποσο μαλλον για τον 845 που ερχεται.

giorgosgek

@petros ακυρο εντελως το σχολιο σου χωρις καμια βαση , με πολλα παραδειγματα θα σου εδειχνα πως μεχρι και σε αυτο που ειπες εισαι λαθος , αλλα δεν ειναι blog για αυτοκινητα.

Γιώργος Κ.

Μερικοί σκορπάτε άφθονο γέλιο με την ανιδεοτητα σας. Αλλά δε σας παρεξηγούμε. Είναι εμφανές ότι νομίζετε ακούγοντας το όνομα “Huawei” πως πρόκειται για μάρκα ελαστικών. Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε

John

Να μιλάνε και οι φαν της Sony όταν η Huawei πουλάει 10 φορές περισσότερα κινητά είναι αστείο. Κοιτάξτε πρώτα να βγάλετε κινητό με μικρά bezels , οθόνη AMOLED 18:9 και διπλή κάμερα γιατί έχετε μείνει 5 χρόνια πίσω και μετά τα ξαναλέμε.

alxgiann

@ΓιωργοςΚ
…άσε βρε φίλε τα παιδιά να εκφράζονται ελεύθερα.
Η καλή διασκέδαση είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας..

Γιώργος Κ.

alxgiann χαχαχα που να δουν και τη βαθμολογία του dxomark που του έβαλε 97! Δεύτερο μετά το pixel 2!

jim

Ψηνόμουν άγρια να το αγοράσω αλλά τελευταία στιγμή η huawei απέσυρε την υποστήριξη για galileo. Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για pixel 2.

Χρηστος

Τελικα γνωριζουμε ποτε θα κυκλοφορησει το mate 10 pro; σε οποιο καταστημα κ να ρωταω δεν εχουν ενημερωση λενε. Να περιμενω λιγο ακομα η να παρω καποιο αλλο. Ρωταω γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο.

Χρηστος

Σευχαριστω Κωστα για την απαντηση!! Ποτε θα ανεβασεις review?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.