Huawei Mate 10 Porsche Edition: Με τιμή πάνω από 1.100 δολάρια;

Teaser του Huawei Mate 10 Porsche Edition μοιράστηκε η Huawei στο Facebook, επιβεβαιώνοντας την ειδική έκδοση του επερχόμενο smartphone της, η οποία λέγεται ότι θα κοστίζει πάνω από 1.100 δολάρια.

Ξεκινώντας από το teaser, πρόκειται για ένα μικρό βιντεάκι 5 δευτερολέπτων, το οποίο στην ουσία δεν μας αποκαλύπτει και πολλά για τη συσκευή, αλλά επιβεβαιώνει την ύπαρξή της συσκευής που είχαμε ήδη ακούσει.

Το βίντεο δείχνει το logo της Huawei, στο οποίο προστίθεται το “Porsche Design”. Αυτό που μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι θα έρχεται με σχετικά διαφορετικό σχεδιασμό και θα κοστίζει ακριβότερα, κάτι που επιβεβαίωσε πηγή στο Weibo.

Huawei Mate 10 Porsche Edition τιμή, Huawei Mate 10 Porsche Edition: Με τιμή πάνω από 1.100 δολάρια;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη Δευτέρα αναμένεται να δούμε τρεις εκδοχές του Huawei Mate 10: το Huawei Mate 10, το Huawei Mate 10 Pro και το Huawei Mate 10 Porsche Edition.

Το Huawei Mate 10, βάσει πάντα των πληροφοριών θα έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Η πρώτη με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB θα κοστίζει 653 δολάρια. Η δεύτερη θα έρχεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και θα κοστίζει 745 δολάρια και η τρίτη θα έρχεται με 6GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και τιμή στα 850 δολάρια.

Το Huawei Mate 10 Pro θα έρχεται με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Η τιμή του αναμένεται στα 835 δολάρια. Η έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 942 δολάρια και η έκδοση με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB θα κοστίζει 1.048 δολάρια.

Τέλος, το Huawei Mate 10 Porsche Edition θα έρχεται με 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και τιμή στα 1.139 δολάρια.

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STELIOS

Παίρνεις και την Porsche μαζί

Dimitrinho

Ουαου μακάρι να ισχυουν αυτές οι τιμές πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμο.2 μέρες μενουν ακόμα λοιπόν και θα παίζει μπάλα μόνο του ξεκινάει η αυτοκρατορία της Huawei

Petros

Αυτή η εταιρεία δεν έγινε γνωστή γιατι ηταν value of money?? Τωρα χτυπάει Note 8 και iphone X τιμες… που πας ρε κινεζακο!!!

Swish Swish Bish

Αντε να δουμε τι θα δούμε…1 μερα έμεινε. Περιμένω να ανακοινωθει και αυτο για να αποφασίσω πιο θα αγοράσω

Chris_BMW

Και ύστερα αναρωτιούνται κάποιοι γιατι το I phone X ειναι τόσο ακριβό ….

Θυμίζω οι τιμές αναγράφονται σε δολάρια (γιατι κάποιοι έχουν πρόβλημα στο να τα ξεχωρίσουν) κ αυτή του X ειναι 999$…

Μετά τη Google λοιπόν έρχεται κ η HUAWEI με τιμές στο θεό .. Αλήθεια ποια ειναι η HUAWEI ?

Υ.Γ Εννοείται οτι ολα αυτά τα πανάκριβα τηλέφωνα δεν απευθύνονται στους android users οι οποίοι δεν ειναι ΕΝΝΟΕΙΤΕ προβαβατα κ δεν θα τα αγοράσουν … Έτσι δεν ειναι φίλε James!

gzkat

Η Huawei φιλε chris ειναι ενας παγκοσμιος τηλεπικοινωνιακος κολοσσος. Η Samsung ειναι επισης ενας κολοσσος που βγαζει απο καρφιτσες μεχρι πυραυλους. Η Sony το ιδιο. Εσυ πες μου η Apple τι ακριβως ειναι? Εκτος απο ενα τηλεφωνο που κατασκευαζει, στο οποιο τα περισσοτερα μερη δεν ειναι δικα της, τι ακριβως ειναι? Σκεφτηκες ποτε αν παθαινε αυτο που επαθε η Samsung με το ΝΟΤΕ 7 τι θα γινοταν? Κατσε και περιμενε να δεις τι θα γινει με το iphone x……

Blats

Χαχαχχαχαα

Chris_BMW

@gzkat

Μην τρελενεσαι φίλε …

Την ίδια άποψη με σένα έχω κ για την Samsung κ για τη Sony που ανέφερες ..

Ξανά ρωτάω η Huawei ποια ειναι;;

gzkat

Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ανεφερα παραπανω για την Huawei?

Dimitrinho

@bmw τι εννοείς ποια είναι η huawei;έχεις ιδέα πόσο ποιοτικές συσκευές είναι;και λογισμικό που πάει σαν σφαιρα είναι και η τρίτη σε πωλησεις εταιρία στο κόσμο στα κινητά σε λίγο θα ξεπεράσει και την Apple και την samsung αυτή είναι λοιπόν η huawei.
Εχω αγοράσει και ένα φορητό ηχειακι της huawei πετάει και αυτό δυνατός και ποιοτικός ηχος.
Μην ξεχνάμε και ότι συνεργάζεται με την leica στις φωτογραφίες αν δεν την ξέρεις και αυτήν ψάξε την και θα καταλάβεις.
Αύριο θα παρουσιαστεί και το απόλυτο κινητό το huawei mate 10 και τα note 8 θα ξεχαστουν όπως είναι φυσιολογικό.
Αυτή λοιπόν είναι η huawei που ρωτάς φίλε.

Swish Swish Bish

Ο Chris τρολαρει γενικά για να περναει η ωρα του. Πάντως 2 κολλητοί μου που εχουν το p10 και p10plus ειναι πολυ ικανοποιημένοι…και το πιο σημαντικό μου λενε οτι πως ειναι το λογισμικό το οποιο είναι πολυ πιο ελαφρύ σε σχεση με της Samsung που ακούγεται οτι λαγκαρι λογω των εφαρμογών της…

gzkat

Ο κουνιαδος μου εχει το P9 lite με 2 ραμ εδω και 1,5 χρονο και δεν του εχει κολλησει ποτε. Μονο που το φορτιζει καθε μερα. Ενας φιλος μου, τρελλος αιφονακιας ειχε το p9 lite με 2 ram και ειχε να το λεει οτι δεν εχει lags και οτι παει σφαιρα. Τωρα μετα το iphone 7 πηρε το honor 8 και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Αυτα με την Huawei. Αα επισης καλο ειναι να γνωριζεις οτι οι κεραιες της κινητης τηλεφωνιας ειναι της συγκεκριμενης εταιρειας. Και αλλα πολλα που θα τα λεμε εν καιρω!!

Dimitrinho

Κάτι βασικό που ξέχασα να αναφέρω η huawei φτιάχνει και δικούς της επεξεργαστές τους kirin και είναι πραγματικά πανισχυροι φανταστείτε τον kirin 970 πάντως μακάρι τα mate 10 να διατηρήσουν όπως και τα προηγούμενα mate το IR Blaster θα είναι ακόμα πιο πολύ μπροστά αν το κρατησει

pazzo

Comments οπως που πας ρε κινεζακο και ποια ειναι η huawei σε τεχνολογικο site…
Ok

ΝικΤ

Στοίχημα σε οποιονδήποτε χρήστη iPhone και Samsung να κοντράρει τις συσκευές τους με mate9 περσινό, σε ταχύτητα και λειτουργία σε πραγματικό χρόνο και πραγματική χρήση και όχι σε τεστ στο YouTube. Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνουν.

Agnostos13

1100+ δολαρια για Huawei…
Ναι…οκ!

ΥΓ. Αν θελει καποιος ποιοτικο Κινεζο γιατι να μην παρει ενα Xiaomi με το 1/5 της τιμης+30€ για μια θηκη porshe design…?

NikosAr

@Petros
Έτσι είναι.
Επίσης επειδή πολλοί πάνε όπου έχει αέρα *σήμερα και αύριο το ίδιο με νέα εταιρεία. Η Χαουγει πριν πολύ λίγα χρόνια (4 η 5) νομίζω πέρα τους γερανούς τις κεραίες και τα εξαρτήματα τηλεφωνίας (πάντα φθηνά γιατί χτυπούσε Nokia ) δεν έβγαζε κινητά ή κάνω λάθος ;

Chris_BMW

@Dimitrinho

Είπα εγώ οτι δεν ειναι ποιοτικές η συσκευές ;;
Μπορει κ να ειναι δεν την έχω δοκιμάσει …
Απλα κ σε αυτό το άρθρο περιμένω κάποιον π έκραζε για τα 999 να πει κάτι …

Ακόμη περιμένω ….

Chris_BMW

@Swish Swish Bish

Δεν τρολαρω .. Σχολιάζω οπως προανέφερα το 1100 που ακόμη κ μετά απο 15 σχόλια απο κάποιους που βγάλανε χολή οταν ανακοινώθηκαν οι τιμές των I phone.

Εδω… τίποτα ….

Παν. Π

Αλλά αντί άλλων.
Κσμμια σχέση. Και φτηνότερα είναι από iPhone κ την πιο ακριβή έκδοση αφορά η ακριβή τιμή και έχει κ συσκευές πολύ φτηνότερες κ κυρίως, δε βγήκε ακόμα κ έχουνε γνωμη!!! Αν ήταν ένα μοντέλο πανάκριβο, τα ίδια θα λεγαμε. Όμως κ στο ίδιο μοντέλο, mate, θα έχει μεγάλο εύρος τιμής από την απλή έκδοση ως τη συλλεκτική ακριβή Πόρσε.

bezilys

Έρε που φτάσαμε Huawei 1100 και να λέμε ευχαριστώ!!
@Chris_BMW πεστα ρε φίλε εδώ τους αρέσει η τιμή, στο iPhone δεν τους άρεσε χάχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.