Huawei Mate 10: Με τιμή πάνω από 900 ευρώ;

Huawei Mate 10 price 900 euros, Huawei Mate 10: Με τιμή πάνω από 900 ευρώ;

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες που μας ήρθαν από τη Γαλλία, το Huawei Mate 10 είναι πιθανό να διαθέτει ένα τύπου Dex dock, που ουσιαστικά του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως PC. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσω σύνδεσης DisplayPort μέσω της USB-C.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα να υποστηρίζει οποιοδήποτε DisplayPort dock, και όχι μόνο αυτό που θα έχει την υπογραφή της Huawei.

To dock είναι ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Huawei Mate 10, μαζί με πολλά άλλα τα οποία θα μάθουμε στις 16 του μήνα. Ωστόσο, μια άλλη πολύ σημαντική πληροφορία είναι η τιμή, η οποία δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φθηνή.

Huawei Mate 10 price 900 euros, Huawei Mate 10: Με τιμή πάνω από 900 ευρώ;

Οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για κόστος 930 με 940 ευρώ στην αγορά της Ευρώπης για το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 10, μια τιμή κοντά στο Samsung Galaxy Note 8. Αν και η πληροφορία δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη, να πούμε ότι στην τιμή αυτή περιμένουμε μια από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά με την υπογραφή της Leica και διάφραγμα φακού f/1.6, Kirin 970 με τεχνητή νοημοσύνη και άλλα πολλά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Όμορφο πάντως…. έμπαινα 😂

NikosAr

Άλλο ένα κινητό για το “λαό”…

cghera

Δε φαντάζομαι να μιλήσει κανείς για πρόβατα; Είναι άλλωστε android το κινητό.

Darth

για το κανονικό mate τόσο? δλδ το pro πόσο 1200?

Aggm

Με διαφορά το πιο μπροστά τηλέφωνο από όλα. Φαίνεται ότι παρόλο που πιθανόν θα είναι η κορυφαία συσκευή της αγοράς, τα χρήματα είναι πολλά. Επειδή δεν είναι καιρός για ματαιοδοξία και χαζόέξοδα για να το παίξουμε κάμποσοι, υπάρχουν συσκευαρες πολύ πιο φτηνές από iphone8, Note8, mate 10 όπως s8, g6, Mi mix 2. Ας βάλουμε νερό στο κρασί μας και να μην πουλάμε και πολύ μούρη γιατί οι καιροί θέλουν ουσία και όχι φρου φρου κι αρώματα.

Γιώργος Κ.

Λίγο απίθανο να κοστίζει τόσο. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως η Χαβάη είχε πει πως δε θα ασχοληθεί ξανά με τη low end κατηγορία και έβγαλε το Υ6 2017

JohnWave

@Aggm όντως έτσι είναι. Θα σου πει κάποιος ότι συγκρίνεις με τιμές skroutz αλλά και πάλι η διαφορά είναι χαώδης συγκρίνοντάς το με τα S8 και G6 (το G6 βέβαια φορά 821) . Κάθε φθινόπωρο είναι σαφώς πιο έξυπνο το να προτιμά κάποιος ναυαρχίδα που κυκλοφόρησε Μάρ/Απρ σε σχέση με ναυαρχίδα που κυκλοφορεί Σεπ/Οκτ. Η πρόοδος που σημειώνεται μέσα σε αυτό το 8μηνο ( Μαϊ-Δεκ) είναι πολύ μικρή (πολλές φορές και ανύπαρκτη) ενώ η πτώση τιμής τεράστια για τις ναυαρχίδες που κυκλοφόρησαν Μαρ/Απρ. Μιλώ πάντα για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν android ναυαρχίδα 2017 αυτή την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.