Huawei Mate 10 Pro: Θα έρθει μαζί με smartpen;

Huawei Mate 10 Pro smartpen, Huawei Mate 10 Pro: Θα έρθει μαζί με smartpen;

Με το επερχόμενο Huawei Mate 10 Pro, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου μαζί με την κανονική έκδοση του Mate 10, η Huawei φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει στα χωράφια συσκευών όπως το Galaxy Note της Samsung.

Από την εικόνα που ανέβασε ο @evleaks στον λογαριασμό του στο Twitter βλέπουμε το Huawei Mate 10 Pro με smartpen (όχι smart stylus).

Ο σχεδιασμός της “έξυπνης πένας” μοιάζει με το Moleskine Smart Writing Set, κάτι που δείχνει ότι οι δυο εταιρείες είναι πιθανό να συνεργαστούν. Χρησιμοποιώντας το Bluetooth-enabled pen και ένα ειδικό writing pad, μπορείς να γράψεις σε κανονικό χαρτί και ταυτόχρονα αυτά που γράφεις μεταφέροντα σε ψηφιακή μορφή στο κινητό σου.

Huawei Mate 10 Pro smartpen, Huawei Mate 10 Pro: Θα έρθει μαζί με smartpen;

Μπορεί να αναφερθήκαμε στη σειρά Note της Samsung, όμως να επισημάνουμε ότι το smart pen δεν λειτουργεί σε οθόνη αφής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως stylus στο Huawei Mate 10 Pro. Εκτός βέβαια αν οι δυο εταιρείες έκαναν κάποιες παραμετροποιήσεις και έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, αλλά θα το μάθουμε τη Δευτέρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Γίνονται πραγματάκια.

Panikas

Άμα συνδυάσει και software για γράψιμο στην οθόνη(αλλά s pen) και το γράψιμο/σχεδιάση σε τετράδιο θα ειναι εκπληκτικό. Άα και να απόθηκευεται εντός τηλεφώνου, γιατί άμα είναι σαν έξτρα αξεσουάρ, βραστά. Σε καλό δρόμο είναι πάντως και αρχίζω και την συμπαθώ!

Χρήστος

Samsung δεν θα γίνει ποτέ!

tatif16

@Χρήστος
θα έπρεπε?….

9gag

Σαν extra φαίνεται αυτό το πενακι. Φυσικά καλοδεχούμενο αλλά δύσκολα να είναι εντός τηλεφώνου. Ίσως με μια έξυπνη θήκη για το κινητό που να κουμπωνει και το πενακι θα ηταν καλη λυση.

alxgiann

Αυτό παίζει να είναι χαλαρά το καλύτερο android κινητό και του 2018, ακόμα ίσως. Πολύ ολοκληρωμένη συσκευή, την κρατάς χρόνια άνετα.

Pakams

@Χρήστος Να υποθέσω είσαι μεγαλομέτοχος της samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.