Huawei Mate 20 X: Ετοιμάζεται η έκδοση 5G

Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 20 X: Ετοιμάζεται η έκδοση 5G

Η Huawei εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην 5G έκδοση του Huawei Mate 20 X, η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Εχτές κυκλοφόρησε μία φήμη μέσω της China Unicom, σύμφωνα με την οποία η Huawei, εργάζεται πάνω στην έκδοση 5G του Huawei Mate 20 X. Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα μέσω του CEO της εταιρείας κι έτσι το Huawei Mate X 5G είναι γεγονός.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε η China Unicorn, δείχνει το νέο smartphone με το λογότυπο του 5G. Να υπενθυμίσουμε, πως το Mate 20 X, έχει οθόνη 7,2″ OLED, επεξεργαστή Kirin 980 και η τριπλή του κάμερα είναι ίδια με του Mate 20 Pro.

Ωστόσο η βασική αλλαγή που θα δούμε στο νέο μοντέλο, αφορά την μπαταρία, καθώς η χωρητικότητα της θα πέσει στα 4,200mAh (από 5,000mAh). Έτσι η φόρτιση φτάνει στα 40W κι αυτό σημαίνει πως το κινητό θα φορτίζει από 0-70% σε μισή μόλις ώρα.

Με το Huawei Mate X να κυκλοφορεί τον Ιούνιο με τιμή στα 2,300 ευρώ και την έκδοση 4G του Mate 20 X να υπολογίζεται στα 800 ευρώ, η τιμή του Huawei Mate 20 X 5G αναμένεται να κυμανθεί, ανάμεσα στις τιμές αυτών των δύο smartphones.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταυρος

στα 2,300 παιρνω αυτοκινητο χαχαχα

ΧΑΡΗΣ

Το Mate 20 X έχει 5000 mAh μπαταρία και όχι το Mate 20 pro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.