Huawei Mate 30: Διέρρευσαν φωτογραφίες του front panel

Mate 30, Huawei Mate 30: Διέρρευσαν φωτογραφίες του front panel

Στο Κινεζικό Weibo community διέρρευσε σήμερα η τελευταία φωτογραφία που αναφέρεται στο Huawei Mate 30. Αυτήν την φορά βλέπουμε το front panel το οποίο θα έχει μικρό notch στο πάνω μέρος παρόμοιο με αυτό των Pixel 3 της Google.

Επιπλέον, διακρίνεται ο in-display fingerprint scanner μηχανισμός καθώς και δύο διαφορετικά σε μέγεθος cutout. Πολύ πιθανόν το ένα να έχει δημιουργηθεί για την front facing κάμερα ενώ το άλλο για ένα βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Mate 30, Huawei Mate 30: Διέρρευσαν φωτογραφίες του front panel

Αν το front panel του Mate 30 είναι αυτό τότε δεν θα διαθέτει waterfall style display όπως η Pro έκδοση της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το τηλέφωνο θα έχει bezels. Πιο συγκεκριμένα, τα πλαϊνά bezel θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα ενώ το chin θα είναι μικρότερο σε σχέση με το forehead. Το panel λέγεται ότι θα έχει 6.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz.

Εσωτερικά, αναμένεται να τοποθετηθεί ο Kirin 990 SoC που θα αποκαλυφθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στην IFA 2019 έκθεση στο Βερολίνο. Το SoC θα βασίζεται στην 7nm EUV διαδικασία της TSMC και ίσως έχει ενσωματωμένο το 5G modem. Το Mate 30 θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 128GB και μπαταρία χωρητικότητας 4.200mAh.

Η αποκάλυψη των Mate 30 και Mate 30 Pro αναμένεται να γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 30: Νέα μέθοδος για την εγκατάσταση των Google services

Με την χρήση του VMOS τα Mate 30 και Mate 30 Pro μπορούν να υποστηρίξουν σχεδόν όλα τα Google Play Services του Android λειτουργικού.

Smartphones featured Huawei Huawei Mate 30

Huawei Mate 30 και 30 Pro: Έρχονται Ευρώπη με τιμή από 750 ευρώ

Μετά από αρκετές εβδομάδες, η κατασκευάστρια βγάζει εκτός Κίνας τα Huawei Mate 30 και 30 Pro ξεκινώντας από την αγορά της Ρουμανίας.

Smartphones Android featured Huawei

Huawei Mate 30 Pro: Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Google apps

Το LZ Play που έδινε την δυνατότητα εγκατάστασης των Google Play Services στα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro έπεσε.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Mate 30 και Mate 30 Pro: Ξεπουλάει στην Κίνα

Εξαιρετικές οι πωλήσεις των Mate 30 και Mate 30 Pro στην Κίνα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες πούλησαν 100.000 κομμάτια ανά λεπτό.