Τώρα, όμως δημοσιεύθηκε ένας νέος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν (αν δεν είχαν κάνει την διαδικασία πριν “πέσει” το LZPlay) τα Google Play Services. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί το Virtual Machine Operation System (VMOS). Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να “τρέξουν” ένα ξεχωριστό Android λειτουργικό σύστημα το οποίο ενσωματώνει τα Google services στο κύριο λειτουργικό (αυτό που έχει ενσωματώσει η Huawei χωρίς τα Google services) το οποίο λειτουργεί ως host.
Αφού ρυθμιστεί το VMOS σωστά, ο χρήστης έχει πρόσβαση στα περισσότερα services που παρέχει η Google ωστόσο δεν υπάρχει υποστήριξη του Google Pay και Netflix. Παρόλο που αυτή είναι μία λύση στο πρόβλημα, η μέθοδος είναι αρκετά αργή και έχει μεγαλύτερα loading.
Η μέθοδος αυτήν σε σχέση με την χρήση των APK είναι αρκετά πιο ασφαλείς δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με τις συσκευές που υποστηρίζονται επίσημα από την Google.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου