Πριν από τη λήξη της προσωρινής άδειας της Huawei η TSMC πρόλαβε να παράγει μόλις 8,8 εκατομμύρια τεμάχια.
Η Huawei ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των επόμενων ναυαρχίδων της, τα smartphones της σειράς Mate 40. Ήδη γνωρίζουμε πως τα Huawei Mate 40 δε θα κυκλοφορήσουν φέτος, όμως η ανακοίνωση τους αναμένεται τον επόμενο μήνα. Όμως, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν αρκετά λιγότερα τεμάχια από ότι υπολόγιζε αρχικά η εταιρεία.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές η Huawei είχε κάνει παραγγελία από την TSMC15 εκατομμύρια τεμάχια από το chipset Kirin 9000, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επερχόμενη ναυαρχίδα της. Νέες αναφορές στην ιστοσελίδα Weibo όμως αναφέρουν πως πριν από τη λήξη της προσωρινής άδειας της Huawei η TSMC πρόλαβε να παράγει μόλις 8,8 εκατομμύρια τεμάχια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο τόσες συσκευές με Kirin 9000 μπορούν να πωληθούν.
Μη ξεχνάμε πως το Kirin 9000 SoC αναμένεται να είναι το πρώτο της εταιρείας που κατασκευάζεται με τη μέθοδο των 5nm, όπως επίσης και η πρώτη πλατφόρμα με ενσωματωμένο το 5G modem. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, αυτός ο αριθμός τεμαχίων θα είναι αρκετός για να κρατήσει τα Mate 40 για περίπου 6 μήνες.
Το Huawei Pura 90 Ultra φέρεται να έρχεται με προηγμένο αισθητήρα κάμερας 200MP της SmartSens, με έμφαση στο dynamic range και την υπολογιστική φωτογραφία.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου