Huawei Mate 40 Pro: Θα έχει πενταπλή κάμερα και notch με τρεις αισθητήρες

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 Pro: Θα έχει πενταπλή κάμερα και notch με τρεις αισθητήρες

Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα leaks για τα Huawei P40, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάτι συγκεκριμένο για τα Mate 40. Τώρα, έκανε την εμφάνιση του ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει τον σχεδιασμό του Huawei Mate 40 Pro.

Το κυκλικό module επιστρέφει

Τα Huawei Mate 40 είναι η δεύτερη flagship σειρά που κυκλοφορεί η εταιρεία κάθε έτος, και φέτος περιμένουμε να βγει στην αγορά το τέταρτο τρίμηνο του 2020. Δεν αναμένεται να δούμε τρομερές διαφορές στον σχεδιασμό τους, σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Κατά κύριο λόγο, θα υπάρχει ένα κυκλικό module καμερών, με τη διαφορά ότι θα φιλοξενεί έναν επιπλέον αισθητήρα.

Σύμφωνα με τα σχέδια τις πατέντας, το Mate 40 Pro θα έχει συνολικά οκτώ αισθητήρες, πέντε στο πίσω module και τρεις στο notch της οθόνης. Αν και η πενταπλή κάμερα δεν αποτελεί κάποια καινοτομία, είναι κάτι που συναντάμε σπάνια, ακόμη και στα flagship smartphones.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στη Γερμανική υπηρεσία DPMA, κάτι που δείχνει ότι η Huawei παραμένει στην Ευρώπη και θα συνεχίσει τη δραστηριότητα της στις ευρωπαϊκές αγορές. Συνολικά, όπως αναφέραμε, το Huawei Mate 40 Pro μοιάζει κατά πολύ με τον προκάτοχο του, αλλά περιμένουμε η εταιρεία να αναβαθμίσει αισθητά το hardware.

Τέλος, στα έγγραφα της πατέντας δεν αναφέρεται το όνομα του smartphone, οπότε είναι πιθανό να πρόκειται για κάποια νέα έκδοση των Mate 30 και όχι για το Mate 40 Pro. Όπως και να έχει, η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να περιμένουμε πότε η κατασκευάστρια θα παρουσιάσει ένα smartphone με το συγκεκριμένο design.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γωγώ

Θα κυκλοφορήσει άραγε Ευρώπη???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.