Huawei Mate 40: Πρόβλημα στη διάθεση εξαιτίας μειωμένου αποθέματος επεξεργαστών

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40: Πρόβλημα στη διάθεση εξαιτίας μειωμένου αποθέματος επεξεργαστών

Η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει την κυκλοφορία των επόμενων flagship της. Τα Huawei Mate 40 βρίσκονται προ των πυλών και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε αρκετά για τα smartphones της σειράς.

Όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Συνήθως, η Huawei λανσάρει στη σειρά Mate κάποιο νέο ιδιαίτερο module καμερών, και όπως είναι λογικό τα Mate 40 δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι αναφορές θέλουν τα επερχόμενα flagship smartphones να έχουν οκτάγωνο module καμερών.

Επιπλέον, τουλάχιστον η Pro έκδοση θα έχει curved οθόνη και αναμένεται να κυκλοφορήσει παραλλαγή του smartphone με 12GB ή 16GB μνήμη RAM.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, σύμφωνα με αναφορές τα Huawei Mate 40 θα έχουν τον Kirin 9000, ο οποίος είναι το ισχυρότερο SoC που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα smartphones να είναι τα τελευταία που θα χρησιμοποιούν flagship επεξεργαστή από τη HiSilicon.

Επίσης, αναμένεται τα δύο smartphones να έχουν διαφορετικές εκδόσεις του EMUI. Το βασικό Mate 40 θα τρέχει EMUI 10.X βασισμένο σε Android 10, αλλά η Pro έκδοση θα έχει εγκατεστημένο το EMUI 11, το οποίο θα είναι βασισμένο στο Android 11.

Με επίκεντρο την Pro έκδοση

Ο Evan Blass είναι γνωστός για τα επιβεβαιωμένα και ακριβή leaks που δημοσιεύει. Τώρα, ο leaker επανήλθε με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία. Συγκεκριμένα, ο Blass αναφέρει ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία των Huawei Mate 40 Pro.

Όπως τονίζει ο leaker, η Huawei αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή των Kirin επεξεργαστών και αυτό την αναγκάζει να δημιουργήσει περισσότερα Mate 40 Pro, τα οποία μάλιστα θα διαθέσει σε λιγότερες αγορές από ότι συνήθως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατασκευάστρια κατάφερε να εξασφαλίσει μόλις 15 εκατομμύρια επεξεργαστές Kirin 9000, τους οποίους θα χρησιμοποιήσει στα Huawei Mate 40.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.