Huawei Mate 40 series: Θα ενσωματώνουν Kirin 1020 με 50% καλύτερη επίδοση

, Huawei Mate 40 series: Θα ενσωματώνουν Kirin 1020 με 50% καλύτερη επίδοση

Η Huawei αναμένεται το φθινόπωρο του 2020, να παρουσιάσει τους διαδόχους των Mate 30, τα οποία πιθανόν θα ακούνε στο όνομα Mate 40 και Mate 40 Pro. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Kirin 1020 ο οποίος φημολογείται ότι θα έχει 50% υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον Kirin 990 ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τα Mate 30. Το chip θα έχει πυρήνες Cortex-A78 και φυσικά θα υποστηρίζει 5G.

Το smartphone θα έχει το επόμενο flagship SoC της εταιρείας το οποίο θα αναπτυχθεί με wafer των 5nm της TSMC, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την ανάπτυξη των 5nm chip μέσα στο πρώτο μισό του 2020. Η νέα διαδικασία της TSMC θα έχει δύο εκδόσεις, την N5 και N5P.

Η διαδικασία N5 σε σχέση με την διαδικασία των 7nm θα έχει 15% υψηλότερες επιδόσεις και 30% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας ενώ στην περίπτωση της διαδικασίας N5P θα υπάρχει αύξηση 22% στις επιδόσεις και 15% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Ωστόσο, η N5P διαδικασία της TSMC θα ξεκινήσει να παράγεται μαζικά μέσα στο 2021.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γύρω από αυτά τα smartphone, με το πέρας του χρόνου όμως σίγουρα θα ξεκινήσουν να διαρρέουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.