Μήπως η Samsung εγκατέλειψε την προσδοκία των 600 Megapixels;
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Παλαιότερα η Samsung είχε θέσει φιλοδοξίες για παρουσίαση ενός smartphone με κάμερα στα 600 Megapixels.
Τετάρτη, 28/01/2015 · Αλέξανδρος Παππάς
Κύκλοφόρησαν φωτογραφίες έπειτα από διαρροή του @leaksfly δείχνοντας μας την πιθανή εμφάνιση και το μέγεθος του νέου Huawei Mate 7 Compact που αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση MWC 2015 τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί!
H συσκευή φαίνεται να ακολουθεί πιστά τον σχεδιασμό του Huawei Mate 7, να είναι ελαφρώς μικρότερη, και το μέγεθός της οθόνης αναμένεται να είναι στις 5.5 ίντσες σε αντίθεση με το Mate 7 που είναι στις 6 ίντσες.
Εάν η Κινέζικη εταιρεία χρησιμοποιήσει τον όρο Compact με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί η Sony, ευελπιστούμε να δούμε μια συσκευή με τα τεχνικά χαρακτηρηστικά του Mate 7, σε ένα πιο φυσιολογικό για το χέρι μέγεθος.
Αναμένουμε να δούμε αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της Huawei στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2015.
Κώστας Κοσμόπουλος
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Παλαιότερα η Samsung είχε θέσει φιλοδοξίες για παρουσίαση ενός smartphone με κάμερα στα 600 Megapixels.
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Τα νέα renders του iPhone 13 δίνουν μία καλύτερη εικόνα του σχεδιασμού της πίσω κάμερας και του μπροστινού notch.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή της Sony στον κόσμο των smartphones.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Huawei P50 αναμένεται να είναι ένα ακόμα high end smartphone που θα έρθει στην αγορά χωρίς φορτιστή στη συσκευασία του.
Χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν 5΄ ή έστω 5.2″ ?
Πάλι παντόφλα και με μπαταρία πάπαλα….
Προυποθέσεις αγοράς:
1. Ιδια τεχνικα χαρακτηριστικά
2. Καλη διαχειρηση μπαταριας (σιγουρα δεν θα χει την μπαταρια του κανονικου αλλα δεν θα θελα κατι σαν το χάλι του p7)
3.Διαθεσιμο στην ελληνική αγορά
Πλάκα έχει αυτός ο @leaksfly.
Στην 1η φωτό, βλέπουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία του τοίχου με καμπύλη (θεέ του photoshop) ενώ στην 2η βλέπουμε να κρατά το κανονικό με κλίση προς τα κάτω για να φαίνεται μικρότερο….
Μια φορά να βγάλει κάτι της προκοπής αυτό το παιδί…
Υ.Σ. για τον @leaksfly μιλάω, μην παρεξηγηθεί κανείς! :Ρ
@bagit titan σαν κατοχος του ρ7 σε διαβεβαιωνω πως ναι μεν σιγουρα το ρ7 δεν εχει τη μπαταρια του mate 7 ή του g2,αλλα χαλι οχι δεν την χαρακτηριζεις…με βαρια χρηση και παλι μια μερα σχεδον την βγαζει
To θαύμα των 6 ιντσών για τη χρονιά 2014-2015 δυστυχώς δεν μετατράπηκε σε θαύμα των 5. Κρίμα 🙁
Και τελικά αποδείχτηκε οτι το κινητό στην φωτό είναι το Landvo L600S…. οπότε για μια ακόμα φορά θα το πω… μην τον πιστεύετε αυτόν τον τύπο.