Huawei Mate 7 Mini: Ποζάρει με οθόνη 4.7″ FHD και 3GB RAM

Η Huawei, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα μετά την Xiaomi για το δεύτερο τρίμηνο, ετοιμάζεται να λανσάρει νέο κινητό. Το Huawei Mate 7 Mini εμφανίστηκε να ποζάρει σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κινεζικό Weibo με την κωδική ονομασία CRR-CL00 και οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί στην IFA 2015, τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

H mini έκδοση του Huawei Mate 7 αναμένεται με οθόνη 4.7 ιντσών Full HD με 480 dpi, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 935, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX278 και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως το 6ιντσο phablet.

Επιπλέον, θα έχει προ-εγκατεστημένο Android 5.1.1 Lollipop και περιμένουμε μπροστά κάμερα 5 Megapixel, 4G LTE συνδεσιμότητα.

Περισσότερα θα μάθουμε στην IFA 2015, όπου θα βρίσκεται και φέτος το Techblog, αν δεν έχει ανακοινωθεί νωρίτερα.

Huawei Mate 7 Mini: Ποζάρει με οθόνη 4.7" FHD και 3GB RAM, Huawei Mate 7 Mini: Ποζάρει με οθόνη 4.7″ FHD και 3GB RAM

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim

Τουμπανο αλλα ρε huawei γιατι 4.7 και οχι 5? Οπως και να εχει αν εχει αρχικη γυρω στα 300€ θα σκίσει.

JohnWave

Οι ευχές μας έπιασαν τόπο ! Τέλειο design ( αν θα είναι ίδιο με εκείνο του θαυμάσιου μεγάλου αδελφού του ) , τέλειο μέγεθος ( για μένα οι 4.7 ίντσες είναι το ιδανικότερο μέγεθος κινητού ), δυνατός επεξεργαστής ( ελπίζω να συνοδεύεται και με καλή gpu) , δυνατή κάμερα ( στα χαρτιά τουλάχιστον) , super ram ( και 2GB να ήταν δεν θα είχα θέμα) , super ανάλυση ( και 300+ ppi να ήταν δεν θα είχα θέμα). Πραγματικά αν και είμαι τρομερά ικανοποιημένος από το κινητό μου σε όλα τα επίπεδα, θα μπω στον πειρασμό όταν καταφτάσει το Μate 7 mini !

thanoik

Τώρα ναι κάτι γίνεται,ελπίζω να είναι όμως προς το ορθογώνιο σχήμα και όχι τετράγωνο

Γιαννης

μια χαρα νεα ! τουλαχιστον να εχω να επιλεξω αναμεσα σε δυο συσκευες πλεον, οχι μονο το καινουριο Z compact

Γιαννης

@Λορένα και νομιζω 480 λεει ειναι το dpi οχι το ppi. Καλα μπορει να κανω και λαθος !

CSt90

Κι εγω θεωρω πως θα ηταν καλυτερο αν το εβγαζε εκει στις 5 ιντσες.. στις 5κατι ιντσες υπαρχει ομως ηδη το honor 7, που ειναι απο μονο του ενα (πιο τουμπανιασμενο ομως) mate 7 ‘mini’

leo06

ppi 468.7

Gblog_21

Επιτέλους επιλογές στην κατηγορία 4,7 έως 5′.Μετά τη φήμη για το lenovo vibe x3,τωρα αυτό το τούμπανο! Μόνο προσοχη στην μπαταρία χρειάζεται και θα ειναι άψογο.

panossd

@JohnWave dpi γράφει, και όχι ppi..είναι διαφορετικές έννοιες.. 🙂

φιλικά.. 🙂

panossd

@Johnwave κατα τ΄ άλλα, καλορίζικο..

Ιωάννης jb

Έχουν ξεφύγει αυτοί οι Κινέζοι….. Παίζει να είναι τρελό κινητάκι!!!
panossd.. πρέπει να μπερδέυτικαν γιατί τόσο είναι και το ppi
Με τον λευτέρη μη χαλιέστε, εγώ κάθε φορά που βλέπω σχόλιο του ρίχνω τρελά γέλια, ο άνθρωπος μιλάμε είναι διασκεδαστής…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.