Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει στα σκαριά το Huawei Mate 7 mini με οθόνη 4.7 ίντσες και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που δεν είναι εμφανής στην εξωτερική επιφάνεια της συσκευής και μάλλον θα “κρύβεται” μέσα στο LED flash της κάμερας. Δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο οι παρακάτω φωτογραφίες που φέρεται να το απεικονίζουν.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται αριστερά, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία υποτίθεται ότι φάινεται ο fingerpint αισθητήρας.

Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;, Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;

Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;, Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πως και πως περίμενα ένα Mate 7 στις 4.7 ίντσες αλλά πλέον έκανα την αγορά μου κα Huawei ! Πρώτα βγάζουμε normal smartphone και μετά phablet! Δεν ξέρω οι Κινέζοι καταναλωτές τι επιθυμούν αλλά τουλάχιστον εδώ και σε ευρωπαϊκά forums διάβαζα συνεχώς “αχ να το είχε βγάλει στις 4.7 ή 5 ίντσες”. Το άκουσε φαίνεται το παράπονο η Huawei και θα κάνει κάτι που έπρεπε να είχε κάνει εξαρχής.

Τα άλλα που πρέπει να κάνει η Ηuawei είναι να προσέξει περισσότερο τους επεξεργαστές της ( στη σειρά P ήταν μέτριοι ) ,τον δέκτη gps ( άθλιος στο P6) και τις αργοπορημένες international αναβαθμίσεις να τις δίνει έτοιμες δίχως να μην ονομάζει τις beta ως final official. Στα υπόλοιπα είναι πολύ καλή εταιρία και στο design 1η.

Marios

Πολύ ωραίο !!

panos

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα το mate 7 θα παρει lollipop?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.