Huawei Mate 70 Pro: Δείτε το σχεδιασμό του και τις διαφορές σε σχέση με το Mate 60 Pro

Huawei Mate 70 Pro, Huawei Mate 70 Pro: Δείτε το σχεδιασμό του και τις διαφορές σε σχέση με το Mate 60 Pro

Το Ηuawei Mate 60 τα πήγε εξαιρετικά καλά στην αγορά της Κίνας πουλώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 30 εκατομμύρια μονάδες τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του και τώρα ήρθε η ώρα για τον διάδοχό του, το Mate 70.

H εταιρεία ανέφερε δραματική αύξηση στα κέρδη του πρώτου τριμήνου και, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από τις αμερικανικές κυρώσεις, είδε με τα κέρδη της να εκτοξεύονται κατά ένα εκπληκτικό 564% από έτος σε έτος το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Γι’ αυτό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σειρά Mate 70. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, ειδικά δεδομένου ότι η σειρά Huawei Mate 70 θα μπορούσε να εκπλήξει με ενεργειακά αποδοτικό chipset Kirin 5nm . Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου, υπήρχε αυτή η φήμη που ισχυριζόταν ότι το Mate 70 θα μπορούσε να καθυστερήσει.

Τώρα, διέρρευσε το Huawei Mate 70 Pro και μπορούμε να δούμε πώς θα μπορούσε να είναι ο σχεδιασμός της επερχόμενης συσκευής .

Huawei Mate 70 Pro, Huawei Mate 70 Pro: Δείτε το σχεδιασμό του και τις διαφορές σε σχέση με το Mate 60 Pro

Ενώ τόσο το Mate 60 Pro όσο και το Mate 70 Pro μένουν στο χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό στυλ της Huawei, το Mate 70 Pro εισάγει μερικές κομψές αναβαθμίσεις.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το χαρακτηριστικό στρογγυλό camera island της Huawei. Ωστόσο, η μονάδα του Mate 70 Pro έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με την πιο απλή σχεδίαση του Mate 60 Pro. Περιλαμβάνει πλέον μια μοναδική σήμανση «AI-DC», υποδηλώνοντας προόδους στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακής επεξεργασίας.

Στο εσωτερικό, το Mate 70 Pro είναι εξοπλισμένο με το νέο chipset Kirin 9100, μια αναβάθμιση σε σχέση με το Kirin 9000S στο Mate 60 Pro. Αυτή η αναβάθμιση θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση, αυξημένη αποδοτικότητα και βελτιωμένη επεξεργασία με τεχνητή νοημοσύνη.

Όσον αφορά την οθόνη, και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν καμπύλη οθόνη 6,82 ιντσών. Ωστόσο, το Mate 70 Pro μπορεί να διαθέτει προηγμένη τεχνολογία οθόνης, συμβαδίζοντας με τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες.

Το Mate 70 Pro φέρνει επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις κάμερας. Διαθέτει μπροστινή κάμερα 48MP, αναβαθμισμένη από την κάμερα 32MP στο Mate 60 Pro, που υπόσχεται πιο ευκρινείς selfies και βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 3D αναγνώριση προσώπου.

Στο πίσω μέρος, ενώ το Mate 60 Pro έχει έναν κύριο αισθητήρα 50MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 12MP και έναν τηλεφακό περισκοπίου 48MP, το Mate 70 Pro αναβαθμίζεται σε έναν κύριο αισθητήρα 60MP. Διατηρεί τους ultrawide και τηλεφακούς των 48MP, αλλά προσθέτει βελτιωμένες δυνατότητες AI και ψηφιακές δυνατότητες, όπως υποδεικνύεται από την επωνυμία «AI-DC».

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό ζουμ έως 100x. Ωστόσο, η βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη και η επεξεργασία εικόνας του Mate 70 Pro αναμένεται να προσφέρουν καθαρότερες και πιο λεπτομερείς λήψεις με ζουμ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο

Λίγες μόλις ώρες αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 16, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, το Mate XT.

Smartphones featured Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

H Huawei έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το νέο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Mate XT.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου.