Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα τη νέα ναυαρχίδα Huawei Mate 8, που έρχεται να διαδεχτεί το περσινό Mate 7. Ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1080×1920 pixels και 2.5D, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950 με 4x Cortex A72 2.3GHz, 4x Cortex A53 1.8GHz, είναι κατασκευασμένο από aerospace-grade αλουμίνιο και πίσω έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Το Huawei Mate 8 έρχεται με κάμερα 16 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX298, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4000mAh. Θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB και μια με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64/128GB, οι τιμές είναι στα 480 δολ., 570 δολ. και 700 δολ., αντίστοιχα. Τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμο είναι Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray και Mocha Brown.

Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Huawei Emotion UI 4.0 με χαρακτηριστικά όπως voice controls, power-saving firewall κλπ. Όσο για τη διαθεσιμότητα, ξεκινά άμεσα από την Κίνα, ενώ για τις υπόλοιπες αγορές θα δοθούν λεπτομέρειες στην CES του Ιανουαρίου.

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

huawei mate 8 revealed, Huawei Mate 8: Επίσημα με οθόνη 6″, Kirin 950 και μπαταρία 4000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Το πρωτο mate ηταν οτι καλυτερο και εδω πλεον μιλαμε οτι πια εγινε τελειο! Η μνημη ραμ και ρομ σε 3 και 32 giga minimum, soc που σκιζει και δε φοβασαι μη σου βγει προβληματικο οπως φοβασαι με τον 820, καμερα με ois αυτη τη φορα και κρατησε ολα τα καλα του πρωτου ,τα μηδεν μπεζελς, τη τεραστια μπαταρια και την ποιοτητα κατασκευης που την βελτιωσε κι αλλο…
Πραγματικα η κινα τους γλενταει καλα πια…!!

albanti
t.p

Πανω στην ωρα…μετα την απογοητευση σπο το γεματο ελλειψεις note5,βγαινω σπο τη δυσκολη θεση να περιμενω το 6. Και επεκταση μνημης κ αν κ δεν εχει αποσπωμενη μπατατια,εχει 4.000.Οντως η Κινα σελιγο θα τους γλενταει ολους.

Min24

Kρίμα που δεν έχει και μπροστά φλας

NZ

Μπράβο η Huawei!!!
Αν κρίνω από το Mate S (που το είδα live στα MediaMarkt), αυτό πρέπει να είναι κόσμημα!
Αλλά περιορισμένη πιστεύω η χρησιμότητα της ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στην πίσω μεριά!

χαρης

Βάστα τε Τούρκοι τα άρματα
ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΌ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΌ

Thanosgr13

Απλά τέλειο!!!!! Ειδικά το χρυσό πανέμορφο.Μπραβο στην Huawei η μόνη που κάνει βήματα προόδου πλέον

Arispan

Αρκει να εχει χαμηλο sar γιατι το mate 7 εχει 1.54 sar value.Απο τα υψηλοτερα.Με λιγα λογια σου τηγανιζει το κεφαλι κυριολεκτικα!

Nio

Το αφεντικό των phablets… Πολύ όμορφο.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Δυστυχώς σταμάτησα να διαβάζω όταν έφτασα στις 6 ιντσες…Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε παίδες,αλλά εγώ που δουλεύω multi και εκτός γραφείου, το OneplusOne μου φαίνεται απίστευτα άβολο….και είναι 5,5…αυτά είναι τηλέφωνα να κάθεσαι από πάνω,όχι να τα κουβαλάς μαζί…κρίμα,και με τέτοια χαρακτηριστικά στις 5,2 θα ήταν ουάου…

Gvirginia

@albanti Τι μας βάζεις τον “Κινέζο” Βλαχάκη? Μέχρι και “κινέζικο” μαγικό κοπίδι έχει…

@ΙΩΑΝΝΗΣ Μη συγκρίνεις τα κινητά με τις ίντσες, αλλά με τις διαστάσεις του σασί. Στο λέω γιατί ενώ ένα κινητό μπορεί να έχει οθόνη 4,5″ να είναι ίδιο σε μέγεθος με ένα που έχει 5,5″ λόγω μπέζελ. (πχ το iphone 6s plus είναι μεγαλύτερο από το G4 αν και έχουν τις ίδιες ίντσες οθόνη)

pazzo

Είναι τρελοί αυτοί οι κινέζοι.!! Κανουν σε όλους πλακα πραγματικά! κινητό κόσμημα, επεξεργαστής που υπόσχεται τρομερή απόδοση, 4gb ram και 64 χορητικότητα πιστεύω είναι ότι πρέπει και με πιο τίμια τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές, μπαταριάρα εντυπωσιακά μικρά bezels.. Δεν μπορω να βρω κάτι που να του λείπει..Μπραβο Μπραβο και πάλι μπράβο.
Σκεφτόμουν για Sony Premium ή για Lumia 950xl, αλλά πιστεύω πως θα αξίζει η αναμονή για το Mate8 καθώς δεν βιάζομαι να αλλάξω το 930 μου.

χαρης

@ΙΩΑΝΝΗΣ
οπως βολευεται κανεις για παραδειγμα εγω εχω το g2 5.2 ίντσες προσωπικά δεν βολεύομαι για τα χέρια μου το θεωρω μικρό, 5.5 με βολεύει αλλα εφόσον μπορω να λειτουργήσω χωρις μεγαλη δυσκολία ενα 6 ιντσο και με πολυ ωραιο σχεδιασμό (γούστα αυτα) και προσωπικά με οτι θέλω σε μια συσκευή το θεωρω μια πολυ ολοκληρωμένη συσκευη, βέβαια δεν θα ηταν καθόλου κακο να φτιάξουν και ενα compact με τα ίδια χαρακτηριστικά για να καλύψουν όλους τους τομείς της αγορας.

Θανασης

Θυμηζει απιστευτα το lg v10….αλλα τουμπανο….

παπαροκάς tiamat

Του αλλου του θυμιζει v10?
Εμενα τοτε μου θυμίζει BlackBerry passport και iphone 3gs!

Να μη πω και γω την… μου!? Μονο εσεις θα την λετε!?

Φώτης

Παπαροκα@@@!!!!συμφωνω απόλυτα!!!Τωρα ομως τι να παρω;Το mate 8 η το s6 edge plus;Κ πιο βαθιά στο μυαλο εχω το nexus 6p..Εδω σε θέλω….

GiorgosM

Πανέμορφο χορταστικό…μπράβο τους!Φοβερο δείχνει…

tomasxd

Το ματε 7 στο πίσω μέρος μου αρέσει καλύτερα πάντως…
Τώρα από σπεκσ σούπερ!!
Οι 6 ίντσες είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζω καθημερινά και εγώ ως κάτοχος στο ματε 7 αλλά θέλω να πιστεύω ότι συνηθίζετε…

Gvirginia

@Φώτης Έχω την εντύπωση πως το Mate είναι καλύτερο από το Edge+. Τι σε τραβάει στο Edge+? (για το 6P δε σχολιάζω γιατί δεν είναι ακόμα διαυγές τι γίνεται με τα προβλήματά του)

Φώτης

Gvirginia@@ στο s6 edge plus αυτό που με τραβάει είναι η οθοναρα που εχει..Θα μου πεις υπαρχει κ το note 5..Δεν ξερω θα δούμε..

TOMTOMS

Pedes apo pou boroume na to parageiloume afto apo kina?Perimena pos kai pos to black friday na steilo ton ksaderfo na mou tsibisei to note 5 apo ameriki alla den vlepo na vgenei kamia prosfora.. An mporei kapios na dwsei plirofories gia to pos to tsimpame apo kina tha tou imun evgnomon.

Darth

@TOMTOMS ουτε καν.. μολις κυκλοφορισει θα βγει κανονικα παντου (huawei ειναι πολυεθνικη κυκλοφορει ww συσκευές)

vladimiros

Ποιο ωραιο απο το mate 7 το 8αρι,και σχεδον ιδιες διαστασεις και βαρος το ιδιο ακριβως..ΑΛΛΑ αν εβαζαν 2κ οθονη θα ηταν καλυτερα αφου ειναι αρκετα μεγαλο κινητο,ενταξει δεν λεω 4κ εκει παραπαει,επισης δεν τραβαει 4κ βιντεο,αποτι ειδα στο gsmarena…
Οσο για την καμερα νομιζω θα ειναι τουμπανο αφου ειχει sony αισθητηρα θα τα παει καλα..μενει να το δουμε…
Αλλα το κινητο δεν ειναι για μενα παντος ασε που ειναι μεγαλο,καθως δεν μαρεσει και το ui στα Huawei!
Μερικοι το κανατε το πιο τουμπανο κινητο και ομως ακομα δεν βγηκε ενα κινητο που να τα εχει ολα..

Σταύρος Χρι

Ωωωωω Ερωτέυσιμο…

Gvirginia

@Φώτης Ελπίζω να λες την τεχνολογία (AMOLED) γιατί τα άλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Πάντως το mate φαίνεται να έχει (πολύ) καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Επίσης έχει SD και ράδιο.

Sotiris

Η Huwaei θα γίνει -ήδη γίνεται- η Samsung της Κίνας. Φαίνεται εξαιρετική υλοποίηση αλλά θα περιμένω το Note 6 γιατί το πενάκι έχει γίνει 2η φύση μου. Αν δω βέβαια καμιά ανύπαρκτη μπαταρία (έχω συμβιβαστεί με την ιδέα του power bank λόγω μη αποσπώμενης) θα κοιτάξω προς τα Mate.

Mary

Πωωω, πραγματικά υπέροχο! Και ειδικά το χρυσο και το mocha brown δεν υπάρχουν! Θα σκίσει σίγουρα!

keysmith

Τελικά θα μεγάλωσαν οι παλάμες των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, αλλιώς δεν εξηγείται που συνεχώς ανεβαίνουν οι ιντσες.

Ούτε στις τσέπες δεν χωράνε πια. Στα χέρια εντάξει, δεν χωράνε, αλλά ούτε στις τσέπες;

Υ.Γ. Με τα μειωμένα μπεζελ δε σημαίνει ότι ένα 6” κινητό γίνεται φορητό. Σημαίνει ότι είναι μικρότερο από ένα άλλο 6”, όχι ότι είναι μικρό.

iphonegeek

Ρε παιδια χοντρη κινεζια και… ταψι, θελουν και σχεδον 700 δολάρια , μιλάμε ουτε 100 κομμάτια παγκοσμίως δεν θα δωσει

ChristosCyp

κατοχος νοτε 3 στις 5.5ιντσες εδώ και 2 χρόνια ωραιο κινητό αλλά αυτό είναι που περίμενα!!! τούμπανο σε όλα απο χαρακτηριστήκα και απο εμφάνηση η 6ιντσες θα είναι ότι πρέπει!!Μπράβο και παλι στην HUAWEI!!

Gvirginia

@keysmith Φαντάσου το Iphone 6s Plus με μικρότερα μπέζελ, δε θα γινόταν πιο μικρό? Άρα δε θα γινόταν πιο φορητό? Το Oppo R7 Plus έχει 6″ οθόνη και έχει το ίδιο μέγεθος με το 6s plus, το Z5 compact είναι ~1εκ μικρότερο από το 6s και απλά έχει 0,1″ μικρότερη οθόνη. Άρα αν τα 5-ιντσα μείωναν τα μπεζελς τότε θα φαίνονταν σαν 4,5-4,7″, αν τα 4,5″ μείωναν τα μπέζελς θα φαίνονταν σαν 4,0-4,2″ κ.ο.κ. Η μείωση των μπέζελ μειώνει το μέγεθος άρα αυξάνεται η φορητότητά του.

ΥΓ: Συγκρίνω τα iPhone γιατί όσο να’ναι είναι δημοφιλείς συσκευές και υπάρχει πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτά στα καταστήματα.

alexis touba

Επιτελους βγηκε το θεριο.Απτις καλυτερες συσκευες για μενα οχι απλα γιατι ειναι πιο φθηνο αλλα δε χανει και σε ποιοτητα αποδωσεις και υλικων και αξιοπηστιας απο λαγκ κωληματα ζεσταματα και αλλα τεοια.ειχα το mate7 τωρα εχω honor6 plus και ζαχαρωνω τωρα αυτο.Ισως να αξιοθω και να το παρω αν μπορεσω.Αλλα δε διαβασα πουθενα για ois εκτος αν κανω λαθος.Αν δεν εβαλε χαζομαρα γιατι πλεον ολα σχεδον τα σμαρτ εχουν ois.Οι κηνεζοι εχουν τρελανει το μονοπωλειο.πλεον δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις μεγαλες .Δαχτυλικο πιο αμεσο δεν εχω δει ακομη κιαπο μυλοφωνο πολυ καλυτερο.Ηχειο πολυ καλο στο7 αν ταναβαθμησανε σαυτο θα ειναι γαματο.καμερα καλυτερη 64αμπιτο θηριο ο 950.Και το ui της για μενα ειναι καψουρα .Αντε να δουμε απο Ελλαδα ποσο θα κανει γιατι βλεπω σε λιγο να δεινουμε τα νεφραμας για να παρουμε μια καλη συσκευη

Ιωάννης jb

Ενταξει το κινητό είναι σε θέματα hardware δείχνει κάποια καλά στοιχεία σε software όμως τι θα γίνει?? εμένα τα κινέζικα με χαλάνε πολύ στο συγκεκριμένο θέμα!!!!
Μακάρι να δούμε καλή υλοποίηση του android και οχι ασχημα πράγματα, είναι κρίμα να εχεις ένα τόσο ομορφο κινητό και το ui να είναι ασχημο!!
Εντάξει δεν είναι και σαν την lenovo η huawei, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να κάνουν τόσο καλαισθητο ui σαν αυτό που έχει η sony ή η apple..

Tiamat.. αν ειχε βγάλει η sony 6ιντσο με τέτοια ανάλυση θα είχες ρίξει το κράξιμο του αιώνα εδώ δε σε βλέπω να κράζεις!! Μάλλον γιατί έχει ελάχιστα περιθώρια και είναι γνωστό το κόλλημα σου με τα περιθώρια..
Πλησιάζουμε στην εποχή που όλα θα είναι λεπτά πλακάκια με ελάχιστα περιθώρια και το μόνο που θα τα διαχωρίζει θα είναι η μάρκα που θα γράφει πάνω!!

Δεν εχει type c?? Γιατί βρε huawei?? Ούτε ir?? Ούτε είναι αδιάβροχο!!!!!!!!
Στερεοφωνικά ηχεία και να θέλαμε με τέτοια περιθώρια που να τα βαζε!!!!?
Αισθητήρες.. Heart rate?? Βαρόμετρο??
Σημαντικές ελλείψεις!!!!

geo pap

χωρις type-c.μαλιστα.

gpapa

Και σε αυτό το νήμα ο τραγικός Ioannis jb βρήκε να μας μιλήσει για την Sony με το αρχαίο και κακόγουστο UI , ελπίζω να ξυπνήσεις κάποια ημέρα και να καταλάβεις ότι η Huawei η Lenovo και η Xiaomi βγάζουν πολύ καλύτερα κινητά απο ξεπεσμένες εταιρείες όπως η HTC και η Sony.

kostas

πρωην κατοχος mate 7 το κινητο για τα σκουπιδια,ζεσταινεται λες και ειναι φουρνος, η αρχικη οθονη μεσα στα λαγκ,custom rom δεν υπαρχουν ουτε για πλακα κανα δυο μονο και αυτες χαλια.service για κλαματα.καμερα μετρια προς την καλη,και γενικα μακρια απο κινεζιες πλεον.
πηρα edge plus και βρηκα την χαρα μου.

pazzo

έχω κολλήσει τώρα όμως… 950xl, Ζ5 premium ή Mate8???? Κανένα κινητό δεν είναι το ¨τέλειο¨ και δεν μπορώ να αποφασίσω.. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που βρίσκω προσωπικά ανα συσκευή είναι: 1. το 950xl είναι πανάλαφρο, η κάμερα υπόσχετε πολλά αφού η λογική λέει πως θα είναι καλύτερη του 930 που ακόμα την βρίσκω εντυπωσιακή και ε τρομερή ποιοτητα βιντεο και ήχου συν του camera button και 3led flash, αποσπώμενο καπάκι(δεν μαρέσει να βάζω θήκες), Type-c. Αλλά όχι τόσο όμορφο, Amoled που αν και εντυπωσιακή στα χρώματα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει τώρα πια ξεφτύσει στους 14 μήνες που έχω το 930. 2. το Ζ5 premium είναι πανέμορφο ιδικά το chrome, γενικά είμαι λάτρης του design της Z σειράς κι ας λένε κάποιοι το αντίθετο. δεν παίρνει το ένα βραβείο design μετά το άλλο έτσι τυχαία.. αδιάβροχο γιατί η στραβή που θα πέσει ο καφές θα συμβεί κάποια στιγμη. ωραίο menu, οθόνη που φτάνει τα 4Κ για όταν χρειαστεί, ανάλογα την εφαρμογή. camera button, stereo speakers. Αλλά στις φώτο την νύχτα δεν ξέρω πως θα είναι με το 1 led flash, σε διαφορα βίντεο reviews βλέπω να έχει πάρα πολλες δακτυλιές(εκτός εάν έτρωγαν όλοι πατατακια πριν), 3 gb ram(θα… Συνέχεια »

Γιάννης

Είχα αποφασίσει οταν ερθει να πάρω το microsoft lumia 950xl αλλά βλέποντας το mate 8 αρχίζω να αλλάξω γνώμη!μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς την επιλογή;

χαρης

@Γιαννης
Ανολαγα πες μας τη χρήση κανεις η για τη χρηση προοριζεις το επόμενο σου κινητό να σου πουμε και εμεις ποιο θα σου ταίριαζε

@kostas
Ε οχι και σκουπιδι το mate 7 και ζεσταίνεται, η θερμοκρασια του ειναι χαμηλη χειμωνα καλοκαίρι.Το λεω αυτο γιατι το συγκεκριμένο το εχω χρησιμοποίησή και μονο θετικα εχω να πω μονο κάμερα που θα μπορούσε και καλύτερα τωρα πως το λες σκουπίδι δεν ξέρω παντος οποιος θελει ας δει και κριτικές στο skroutz εκτος φιλε μου εαν έπεσες σε προβληματική παρτίδα

Γιάννης

@χαρης κάνω χρήση κανονική(mails,σερφαρισμα στο ίντερνετ,φωτογραφίες και γενικά το χρησιμοποιώ το κινητό.το μόνο που δεν το χρησιμοποιώ είναι για παιχνίδια).αυτή τη χρήση θέλω να κάνω και στο επόμενο μοντέλο που θα πάρω!!!

Kostas

@χαρης το εχω ακομα σπιτι,σε ενα ντουλαπι μεσα κάθεται,ειδικα με το λαγκ στην αρχικη οθονη μεχρι και 7 φορες την ημερα.

χαρης

@kostas
Τι να πω θα πρέπει να έπεσες σε ελαττωματική παρτιδα δεν εξηγηται αλλιως

Σταύρος Χρι

Ανάλογα φίλε μου τι σκοπούς έχεις…. Αν είσαι τύπος που αγοράζεις κρατάς κανένα 6μηνο κι μετά πουλάς κι παίρνεις το καινούριο δίνοντας παραπάνω χρήματα τότε σε συμφέρει να πάρεις το αξιοπρόσεκτο z5 ναι!!! γιατί το Lumia δεν θα βρεις πολλούς υποψήφιους αγοραστές (WP users) κι τον κινέζο δύσκολότερα τον πουλάς σε αξιοπρεπή τιμή…
Αν θέλεις κάτι να το κρατήσεις για περίοδο ακόμα κι 2 χρόνων τότε το lumia φαντάζει καλύτερο (λογο λειτουργικού κι support αναβαθμίσεων δεν θα το δεις να σέρνετε (όπως κάνουν τα 1,5χρονα μοντέλα Android)
Από την αν η τιμή αγοράς μετράει για σένα πάρε το κινέζο…
Εμπειρία δεν έχω με κινέζικο περα από ενός φίλου ένα meizu… Ισχυρίζεται ότι πάει σφερα αλλά ότι του ζεστένεται…..
όσο για το support του κινεζου στην Ελλάδα δεν γνωρίζω… φιλικα

Γιάννης

@Σταύρος Χρι το κινητό θα το κρατήσω για μια τριετία σίγουρα όπως και το προηγούμενο κινητό που έχω(huawei w1 ascend).πού καιρός και λεφτά για συχνές αλλαγές;οπότε θέλω κάτι που να αξίζει τα λεφτά του και να μην πάνε χαμένα.

Petros1979

Kostas@συμφωνω απολυτα μαζι σου πηρα και εγω απο Κινα meizu mx4 pro κολλαγε συνέχεια , φουρνος απο θερμοκρασιες, διακοπες στο ακουστικο χαλια μαυρα μακρυά απο τα….. κινέζικα

Σταυρος Χρι

Δύσκολη επιλογή όντως…. Συνήθως η σωστή επιλογή είναι αυτή που μας ήρθε πρώτη στο μυαλό… Αυτό που σκέφτεσαι να το πάρεις χωρίς να το πολυσκεφτεις.. Αυτό που γουστάρεις από την πρώτη στιγμή χωρίς πολλές δικαιολογίες γιατί αυτό θα βλέπεις κάθε μέρα κι θα χαίρεσαι 3 χρονια που λες…. Εγώ για μένα θα μιλώντας μιας κι θα πάρω κι εγώ κινητό μέσα στους επόμενους 1 με 2 μήνες ειμαι ανάμεσα σε: Lumia 950 XL IPhone s6 plus Αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά πολυ (να βγει κάτι τρομερό-καθόλου απίθανο μιας ακούγονται πράγματα πολύ καλα και για το LG v10 κι πολλά για surface phone) θα πάρω το Lumia καθώς η κάμερα η πρακτικότητα κι η αντοχή στο χρόνο είναι αυτά που ψάχνω πλέον… Έπαιζα κι εγώ παλιά με το να βλέπω ποσο γρήγορα ανοίγει μια εφαρμογή στο note 3 μου ή με τον πιο επεξεργαστή φοράω κι τέτοια τεχνολογοκαγκουριες αλλά κουράστηκα να φορτιζω 3 φορές την ημερα κι μετά από 1,5 χρόνο το κινητό να κολαει λες κι έχει 1gb ram. Το Z5 είναι πολύ δελεαστικό λόγο κάμερας SD εμφάνισης κι δουλειας στην αυτονομια απο την sony αλλά φοβάμαι πολύ μην τα σκάσω πάλι κι στον 1,5χρονο καλαει το τότε lollipop 7.… Συνέχεια »

MANARI

Ειναι καlo ρε παιδια αλλα στην ελλαδα θα κανει 700+ ευρω η 64 εκδοση με τα 4 GB ραμ….η 128 GB εκδοση αστο….

Γιάννης

@Σταύρος Χρι έτσι όπως τα λες είναι και εγώ έτσι σκέφτομαι!έχω το huawei w1 ascend πάνω από 2 χρόνια,σχεδόν 3 και βλέπω ότι με 1gb ram πετά λόγω Windows 8!!!αν τα 10 είναι όπως τα έχω στο λαπτοπ έτσι και στο κινητό τότε στο Lumia θα πάω!!!βέβαια είναι και το μέγεθος και η μπαταρία που παίζει ρόλο γτ η κάμερα και στα 2 πετά!!!αλλά το καλύτερο είναι μια δοκιμή από κοντά για να δω πως μπορώ να χειριστώ τα δύο μοντέλα γτ ακόμη και οι 0,3 ίντσες διαφορά παίζουν ρόλο!!!καλύτερα να κάνεις και εσύ έναν έλεγχο από κοντά για να δεις πως μπορείς να τα χειριστείς!!!

alexis touba

Αμα το s6 edge plus ειχε τετοια αυτονομια και καρτα μνημης θα ηταν το καλυτερο στο κοσμο.Η αν ειχε το mate8 QHD και την ιδια καλη αυτονομια θα ηταν αυτο το καλυτερο στο κοσμο για μενα.Οποτε ο καθενας επιλεγει σιγουρα βαση τσεπης αλα και δυνατωτητων.mate8 δαγκοτω οταν ερθει και πεσει λιγο η τιμουλα και γιατι οχι στη τελικη.Μακαρι να μην αρχηζει να τη βλεπει και αυτη η εταιρια και τη βλεπουμε με τα κιαλια

alexis touba

Ειχα και γω το mate7 και ημουν ευχαρηστημενος.Απο καμερα οντως μετρια προς καλη σε ζεσραμα ζεστενοταν φυσιολογηκα στα παιχνιδια.Το iphone5 που ειχα ζεστενοτανε πολυ περησοτερο και επεφτε η μπαταρια του τελειος σε λαγκ ηταν πολυ καλυτερο απο galaxys5 lg g3 32gb π που κιαυτα τα ειχα.Αρεα και που λαγκαρε ελαχηστα δηλαδη εος καθολου .σε gaming καλυτερο απο note4 .Παντος το mate8 θα ειναι δηλειτηριο μαυτα πιυ φοραει επανω.Τωρα παιζω με honor6 plus.!Δυσκολα θα ταλαζα τοχω καψουρευτη

Spyropoulos Themis

Το έχω εδώ κι ένα μήνα περίπου. Το τηλέφωνο πετάει απλά. Τέλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.