Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

To Huawei Mate 8 είναι το νέο 6ιντσο premium phablet της εταιρείας που μόλις ανακοινώθηκε επίσημα. Έρχεται με τον δικό της Kirin 950, ο οποίος είχε ήδη εμφανιστεί στο AnTuTu δίνοντας σκορ 79.131 πόντους και ξεπερνώντας ναυαρχίδες όπως τα Galaxy S6. Αν και δεν είναι ακόμη στην αγορά κάποιος δοκίμασε το Mate 8 στο AnTuTu όπου ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Το Huawei Mate 8 φαίνεται να έδωσε το εντυπωσιακό σκορ των 94.250 πόντων. Bεβαίως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι αν τα αποτελέσματα είναι αληθή, αλλά σίγουρα θα θέλαμε η απόδοση αυτή να συνοδεύεται από τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις και στο software.

To Mate 8 ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950 με 4x Cortex A72 2.3GHz, 4x Cortex A53 1.8GHz, είναι κατασκευασμένο από aerospace-grade αλουμίνιο και πίσω έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων. Ερχεται με κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4000mAh.

Θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB και μια με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64/128GB, οι τιμές είναι στα 480 δολ., 570 δολ. και 700 δολ., αντίστοιχα. Τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμο είναι Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray και Mocha Brown. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Huawei Emotion UI 4.0 με χαρακτηριστικά όπως voice controls, power-saving firewall κλπ. Όσο για τη διαθεσιμότητα, ξεκινά άμεσα από την Κίνα, ενώ για τις υπόλοιπες αγορές θα δοθούν λεπτομέρειες στην CES του Ιανουαρίου.

, Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

, Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

, Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

, Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

, Huawei Mate 8: Πέρασε από το AnTuTu με σκορ 94.250 πόντων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
t.n

Βρέθηκε ο διάδοχος του note4 γιατι το5 δεν ακουμπησε Τα πάντα εχει ,περισσότερα από όλους κ καλύτερη τιμή. Κι αν το 7 που δοκίμασα ήδη με ενθουσίασε. ..

Panos7GR

Huawei release the Kraken!

παπαροκάς tiamat

6 inches σε μεγεθος και βαρος του 5,5 inch iphone 6s plus και με 1200mah μεγαλυτερη μπαταρια…
Μετα τα χαζα μας λενε οτι εχουμε bezelomania…!
Το μηχανημα αυτο γλενταει τους απιστους!

Geo

Τα ξεκώλιασε…

Αν έχει ικανοποιητικό SAR (και το πολυλατρεμένο μου UFS2.0 please!!!), είναι το κινητό που περιμένω από τον Γενάρη για να με ενθουσιάσει και να πάρω επιτέλους.
Θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερο πάντως ρε γμτ

Gvirginia

@Geo Έχει το ίδιο μέγεθος με το Note 5 και το 6s Plus.

gthebest

Το επομενο μου κινητο! Συντομα θα πουλησω το mate 7 που εχω και θα το παρω!

iphonegeek

Οτι και να κανει η ρετσινια του κινεζικου παραμένει, μονο που βλεπεις το χρυσό μονο ο Φλωρινιωττης και ο μάγκας με το κλαρίνο του θα το αγόραζε, κακασχημο

JohnWave

Kαι πανέμορφο ( παίρνει την 1η θέση από το edge plus) και τούμπανο ( καλή και η gpu από ότι έχω διαβάσει ). Όμως…6 ίντσες που και με 5.5 να αντιστοιχούν άλλου κινητού, πάλι τις θεωρώ μη πρακτικές. Κρίμα που ποτέ δεν έβγαλε η Huawei ένα ολόιδιο στις 5.0.

Panos7GR

@iphonegeek: Συμφωνώ για το χρυσό και όχι μόνο στο συγκεκριμένο, αλλά σε όλα τα κινητά. Γ@μω την ώρα και τη στιγμή που η Apple έβγαλε τα κινητά της σε αυτό το χρώμα!!! Μετά όλοι βγαλανε κινητά με αυτήν την κλαρινιά…

Επίσης ο λόγος που δε θα επέλεγα iPhone ποτέ μου για κινητό είναι πως υπάρχουν άτομα σαν εσένα με αυτά που λένε και γράφουν και χαλάνε όλη την εικόνα των iPhone users. Συγγνώμη, αλλά αυτή τη ρετσινιά δεν θα ήθελα να την κολλήσω και πίστεψέ με είναι χειρότερη από το να έχω κινητό “κινεζιά”!!

Darth

χιλιες φορες να παρω ενα galaxy core η μεταχιρισμενο iphone 4 να εχω ονομα τουλαχιστον

steve jobs

…ωραίος ο χαβάη…
…το καφέ γαμάει…

παπαροκάς tiamat

Panos7gr σε νοιωθω 💯 φιλε!!
Πες αυριο μου χαρισουν ενα 6s για δευτερο! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΩ!??? ΚΑΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΜΕΤΑ!..??? ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !

Γιώργος

Όμορφο κινητό αλλά με FullHD οθόνη δεν πας πουθενά το 2015 αν θέλεις να λέγεσαι ναυαρχίδα , τα ίδια έκανε η Sony με την HTC και πάτωσαν στις πωλήσεις.

Νikolas

Εγω παντως σε ενα ξενο αρθρο ειδα οτι οντως βγαζει πολυ υψηλο σκορ αλλα δεν ειχε μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα,οπως το Νοte5 και γενικα ολες τις συσκευες τις εδειχνε με πολυ υψηλο σκορ.Τωρα αν σημαινουν ολα αυτα κατι δεν ξερω.

Darth

@Γιώργος από την άλλη αν ψάξεις λίγο… ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κινητά με QHD οθόνη έχουν τεραστιο μειονέκτημά… την αυτονομία τους που φτάνει σε βαθμό να φοβάσαι να χρησιμοποίησης την συσκευη επειδή δεν θα σου βγάλει την μέρα (είχα s6 για λίγο… το ίδιο και g4 και ξέρω τι είναι… είναι ferrari με ρεζερβουάρ απο 50cc μηχανάκι… και πριν πεταχτεί κάποιος… όχι δεν σε σώζει το quick charge… το οποίο μάλιστα αχρηστεύει μετά από ενα χρόνο την μπαταρια…)

Fotis

Darth, εχω το not4 απο τοτε που βγηκε και παντα το φορτιζω με γρηγορη φορτιση και η μπαταρια ειναι ιδια οπως και στην αρχη. Καμια διαφορα μετα απο 13 μηνες χρησης.

Dim46

Αγαπημένη εταιρία με ωραία κινητά .έχουμε και λέμε από 350€ honor 7 5.2” 16g. +sd 20MP 3RAM 3100Mah !!!!!! 550€Mate S 5’5 32G +SD 13mp. 2700Mah …350€ P8 5’2 16G+SD 3ram 13mp 2600Mah και το κορυφαίο huawei mate 8 price?? 6’0 32G. ..3ram ..64G. 4ram 16mp 4000mah

g.pap

Σχετικα παντως με το note4 που εχω,η μπαταρια χωρις πολυ συχνη γρηγορη φορτιση,στο 8μηνο περιπου αρχισε σογα σιγα νεν αλλα σταθερα να χανει ισχυ.
-Τωρα 15 μηνες μετα αλλαξα τη μπαταρια μιας και η διαφορα παλιας κ νεας τωρα,ειναι 2 ωρες ενεργη οθονη ανα φορτιση.
-Ετσι τρελαινεσαι οταν διαβαζεις γνωμες υπερ της ενσωματωμενης μπαταριας που δεν αλλαζεις μονος.

Γιάννης

@Darth
Και εσυ αν το ψάξεις λίγο σύγχρονες QHD οθόνες έχουν την ίδια και μικρότερη κατανάλωση απο παλιότερης τεχνολογίας FullHD πχ. η οθόνη του Note 4 έχει μικρότερη κατανάλωση από την FullHD οθόνη του Note 3:

We measured a 14 percent improvement in display power efficiency between the Galaxy Note 3 and the Note 4, which is especially impressive given that the Note 4 has almost double the number of pixels and therefore much higher processing overhead.

https://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm

Οπότε να μιλάμε για το σήμερα το 2015 και να μην κολλάμε στα ίδια τετριμμένα κλισέ που λέγαμε το 2013.

Panos7GR

Ο “χαβάη” (ούτε το όνομα δεν ξέρεις να προφέρεις) φίλε iphonegeek είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο και τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστή κινητών. Οι τύποι παράγουν ΔΙΚΟΥΣ τους επεξεργαστές και απ ότι βλέπουμε στο άρθρο μοιράζουν πόνο στα υπόλοιπα γατάκια και προσφέρουν την καλύτερη αναλογία κινητού-οθόνης στην κατηγορία του. Μιλάμε για έναν τεχνολογικό κολοσσό και εξακολουθείς να λες πως είναι “κινεζιά” και τους βάζεις στο ίδιο καζάνι με τα LeTV, Elephone (που βλέπω τα ξέρεις καλά) κτλ;;; Σοβαρά; Και εσύ συνεχίζεις να διαβάζεις τεχνολογικά sites; Και σαν να μην έφτανε αυτό, σχολιάζεις κιόλας;;
Καλύτερα να μπαίνεις σε άλλα sites να διαβάζεις για μόδα. Πιστεύω εκεί θα ταίριαζες περισσότερο μετά τα τελευταία σχόλια που έγραψες.
Αλήθεια από πιο κινέζο του e-Bay αγοράζεις τις θήκες για το iPhone; Έχουν και την τρύπα στην πλάτη για να φαίνεται το μήλο;

iphonegeek

Pano7@ αφου ειναι τοσο καλα τα χαβαη γιατι δεν τα παιρνει κανενας παγκοσμίως, ισως να ξέρεις εσυ κατι παραπανω και οι αλλοι ειναι ασχετοι, pano φιλικα στο λεω ακομα και οι Κινεζοι iphone εχουν, κατι μπατηρια κινεζοι που δουλεουν σε ορυχεια κουβαλανε χαβαη, περαστικα με την μπαγερν

Ster

Ειχα το mate 7 πολυ ψηλα σαν κινητο . πανεμορφο με ιδιατερα χαρακτηριστικα. Εδω στην ελλαδα βεβαια ηρθε λιγακι ακριβουτσικο.
Το mate 8 ειναι ακομα πιο τουμπανο με ισαξια εμφανιση του προκατοχου του.
με μια 3300mah μπαταρια πιστευω πως το κινητο θα πεταει.

Panos7GR

@iphonegeek: Συμφωνώ κανείς δεν τα παίρνει παγκοσμίως γι αυτό και είναι ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής της αγοράς.
Ασ’το δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Τράβα να δεις Ηλιάκη φίλε troll.

Υ.Γ.: Όχι δεν είμαι γαύρος.

Darth

@Γιάννης μεμοναδικη διάφορα… του note ειναι amoled.. και εγω και αρκετοι άλλοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα τσοντοχροματα της amoled…

παπαροκάς tiamat

Το κακό με τους κινεζους ειναι οτι λογω πολυ διαφορετικου τροπου ζωης δεν αντιλαμβανονται οτι με ονοματα οπως elephone, thl, letv γινονται περιγελος και απαξιωνονται απο εμας τους δυτικους.
Τωρα απο ποιοτητα,ουσια και χαρακτηριστικα ακομα και η δευτεροι σε ποιοτητα κινεζοι το εχουν το iphone για τη πλάκα τους!
Επισης iphone geek τραβα μια βολτα στο practiker Αιγάλεω και θα δεις να παραλαυνει ολη η αγ βαρβαρα οτι με το ιδιο κινητο που εχεις εσυ ..

Sotiris

O Ιphonegeek είναι άλλη μια απόδειξη το που μπορεί να καταντήσει κάποιος που αγοράζει Iphone. Η Huwaei η 2η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στο android δεν… πουλάει… Φυσικά πουλάει η Apple σε κάθε ντατσουνόβλαχο και σε κάθε bimbo. Σοβαρή συσκευή το Iphone για τελειωμένους.

xristos

τα σχολια του iphonegeek οτι καλυτερο εχω διαβασει αυτη τν βδομαδα
μπραβο 5χρονε φιλε μ(αν οχι στο σωμα στο μυαλο σιγουρα)
οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω δν φτανει που εσυ καθεσε κ διαβαζεις τεχονολικα φορουμ ενω εισαι παντελος τουβλο εχεις κ θρασσος να σχολιαζεις
εεε παει πολλυυυυυυυ ρε φιλε
αντι να κατσεις να παιξεις με το παντοφλακι σου που ειναι πιο παλαιολιθικο απτις πετρες σε συγκριση με τις αλλες ναυαρχιδες μιλας κ απο πανω
btw γυρνα την πετρα που εχεις κ αν μπορεις διαβασε μας τι λεει απο πισω
αλλα επειδη θα διαστρεβλωσεις παλι την αληθεια οπως αυτα που λες τοση ωρα
θα σ πω εγω “assembled in china” αρα με λιγα λογια κουβαλας μια κινεζια κ το παιζεις κ υπερανω
δν περιμενα κ τπτ κλτερο δλδ
μπορεις να χαρεις με την πετρα σ που ειναι σαν τον φρανκεσταιν που καθε εξαρτημα που φοραει ειναι απο διαφορετικο κατασκευαστη
ξερω οτι ειναι λαθος που στα λεω δν προκειτε να κτλβς αλλα τεσπα

Φοβερά χαρακτηριστικά το μόνο που με προβληματίζει είναι η ανάλυση της οθόνης κατά τα άλλα είναι φοβερό τηλέφωνο οι έξι ίντζες οθόνη είναι αυτό που χρειάζομαι ελπίζω να κυκλοφορήσει γρήγορα Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.