Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

Το Huawei Mate 8 ανακοινώθηκε επίσημα στα τέλη Νοεμβρίου και σήμερα κατά τη διάρκεια της CES 2016, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας, η εταιρεία μας δίνει τις λεπτομέρειες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα. Το Mate 8 ξεκινά να γίνεται διαθέσιμο στις πρώτες χώρες σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική και Μεξικό.

Η τιμή του αποκαλύφθηκε μόνο σε ευρώ, το Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έχει τιμή 599 ευρώ ενώ η έκδοση με 4GB RAM/64GB χωρητικότητα κοστίζει 699 ευρώ (μαζί με φόρους). Η Huawei δεν παρέλειψε να τονίσει το νέο χρώμα Mocha Brown, το οποίο επισημαίνει ότι είναι μοναδικό.

Το Huawei Mate 8 ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1080×1920 pixels και 2.5D, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950 με 4x Cortex A72 2.3GHz, 4x Cortex A53 1.8GHz, είναι κατασκευασμένο από aerospace-grade αλουμίνιο και πίσω έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων. Έρχεται με κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4000mAh.

Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Huawei Emotion UI 4.0 με χαρακτηριστικά όπως voice controls, power-saving firewall κλπ.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

huawei mate 8 price, Huawei Mate 8: Ανακοινώθηκε στα 599 ευρώ η τιμή του [CES 2016]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χαρης

Βρήκα επιτέλους αντικαταστάτη του αθανατου lg g2 μου και λεγεται mate 8

steliosGR

Καλη συσκευη φαινεται, με ομορφο design. Η τιμουλα ισως να επρεπε να ειναι ενα κλικ πιο κατω.

Sotiris

Αν εχει και μικρο δεικτη SAR θα ειναι κορυφαιο…

rose

Γελάει ο κόσμος με την τιμή της κινεζιας…

sera65

@rose οπα οπα φιλε δν μπορείς να αποκαλεις τη huawei κινεζική (άσχετα ότι είναι κινεζική) γιατί πολύ απλά έχει ξεφύγει. Τι ήθελες δλδ συσκευή στα 400€? Κοιτά ή συσκευή είναι τουμπανο και μπορεί να κοντραριστει με ότι καλύτερο υπάρχει τώρα καθώς και με ότι έρχεται. Άμα θες κάτι τέτοιο αγόρασε meizu γιατί ή huawei είναι πια mainstream και έχει ξεφύγει από τον γενικό όρο <>

Panos

Εντάξει πολύ ωραίο κινητό από κάθε άποψη αλλά ακόμα η Huawei δεν έχει το brand name για να υποστηρίξει τέτοιες τιμές σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ το βλέπω κανένα πενηνταρικο πάνω τουλάχιστον οπότε θα παίξει μπάλα με πιο “επωνυμα” κινητά με μικρή διαφορά.

sera65

Από τον γενικό όρο κινεζικό

anwnymous

Το πρόβλημα με τη Huawei, δεν είναι το brandname(σχόλια του τύπου που πάει η κινέζικα, εκθετουν αυτούς που τα κάνουν), εξάλλου οποίος αγοράζει με (μονο) βάση το brandname είναι άξιος της μοίρας του.

Το μείον με τη Huawei είναι ότι:
1) ως τώρα δεν μπορεί να ακολουθήσει σε καμερα/οθόνη τις κορυφαίες προτάσεις του χώρου(lg/samsung)
2) αργεί τραγικά πολύ με τις αναβαθμίσεις (μιλάω βάση του mate 7)
3)απ’οτι διαβάζω, οι τελευταίες συσκευές είναι χιλιοκλειδωμενες & δεν ρουταρονται με τίποτα.

Αν διορθώνε όλα τα παραπάνω στα 500-550 η μεγάλη έκδοση θα ήταν κορυφαία πρόταση.
(Στα 700 καμία συσκευή δεν αξίζει, εκτός και αν προσφερει κάτι πραγματικά ρηξικελευθο)

vladimiros

Οντος η τιμη του θα επρεπε να ηταν πιο κατω αλλα Huawei εισαι..τουλαχιστον να ειχε και 4αρα ραμ στην φθηνη εκδοσει..
:@rose και εγω ημουν απο τους πρωτους που εβριζα την Huawei,λοιπον εχω να σε πω πηρε ο αδερφος μου ενα Huawei τον 160 ευρω οχταπυρινο κιολας,δυσκολα βρισκεις οχταπυρινο σε αυτα τα λεφτα..και το κινητο παει σφαιρα δεν το περιμενα τουλαχιστον εγω..γιαυτο φανταζομαι τι θα κανει το Mate 8..η μονη κινεζικη εταιρια που συμπαθησα..
Γιαυτο αν δεν εχουμε δει ενα κινητο απο κοντα καλυτερα να μην μιλαμε βαζω και τον εαυτο μου μεσα!!

Δημήτρης

Το πίσω μέρος είναι αντιγραφή του LG V10. Ειδικά στην τελευταία φωτογραφία.

John Fil

Το πίσω μέρος, ειδικα ή τελευταία φωτογραφία, είναι η θήκη του κινητού.

JohnWave

Σαφώς το ομορφότερο phablet που έχει κατασκευασθεί μέχρι στιγμής. Η τιμή του λογική βάσει ανταγωνισμού αλλά απαγορευτική βάσει brand name. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα μεγάλη μερίδα των καταναλωτών έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και δεν γνωρίζει τα επίπεδα ποιότητας στα οποία έχουν φτάσει κάποιες μεγάλες κινέζικες εταιρίες. Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο όταν κάποτε η ιαπωνική Sony είχε καθιερωθεί ως “ποιοτική” και η κορεατική Samsung ως “φτηνιάρικη”. Το ίδιο έργο επαναλήφθηκε και όταν μπήκε η LG στο παιχνίδι. Τότε η “φτηνιάρικη” Samsung είχε γίνει πια “ποιοτική” και η LG η “φθηνιάρικη”. Τώρα είμαστε στην εποχή που η LG έχει ανέβει και οι κινέζικες εταιρίες έχουν πάρει τη θέση των “φθηνιάρικων” στο μυαλό ορισμένων καταναλωτών. Γενικά όπως καταλαβαίνετε, για να ξυπνήσει η αγορά και να ακολουθήσει τις εξελίξεις θέλει χρόνο. Κάποιοι καταναλωτές θέλουν λίγο χρόνο, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι συνειδητοποιούν το τι γίνεται γύρω τους μετά από μια δεκαετία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται διαρκώς. Επανέρχομαι στο Mate 8 και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι αυτό που με φοβίζει πάντα στη Huawei είναι οι κάρτες γραφικών της. Δεν με φοβίζει προσωπικά γιατί δεν παίζω παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά αλλά σε κάποιον gamer δυσκολεύομαι να την προτείνω. Μακάρι να το έχει… Συνέχεια »

apopet26

@John Fil πέθανα φιλαράκι. θα τα χάσουμε και εμείς στο τέλος με αυτα που σχολιάζουν εδω μέσα ορισμένοι!! Ο άλλος λέει που πάει η κινεζιά που είναι δεύτερη στον κόσμο η huawei.

John Fil

Οι χρήστες των κινητών χωρίζονται κατά βάση σε δύο κατηγορίες.
Σε αυτούς που το κινητό είναι μέσω ψυχαγωγίας – πλέον – και χρηστικότητας σε επαγγελματικούς τομείς.
Η άλλη κατηγορία απευθύνεται σε όσους θέλουν να το μοστράρουν στην καφετέρια δίπλα από τα καπουτσίνο τους για να ρίξουν κάποια αθώα κορασίδα.
Οι κορασίδες φυσικά δεν θα θαμπωθούν από τα κινέζικα xiaomi, Huawei, LeTV, meuzi κτλ.

Για να έχεις κοινωνικό status και prestige θα πρέπει να έχεις το 100% made in USA iPhone σου για παράδειγμα. Και ας γράφουν τα κουτάκια made in japan. OH… WAIT….

Costas

Όταν πιά πέσει η τιμή του και πάει 400 το συζητάμε. Έως τότε ας το αγοράσουν αυτοί που τα έχουν και τους κάνει μεγάλη ανάγκη. Μην ξεχνιόμαστε ότι ζούμε στην Ελλάδα 2016!

Konstandinos

Η Huawei σαν εταιρια εχει ξεφυγει εδω και καιρο απο την λογικη της “κινεζικης”. Εχει πολυ δυναμικη παρουσια σε παγκοσμιες εκθεσεις τεχνολογιας (CES,MWC, κλπ) και γενικα χτιζει το brand name της σταθερα. Μεχρι και η ιδια παρουσιασε γραφηματα που εδειχναν οτι το brand awareness της απο 0% πριν 6 χρονια εχει φτασει ή το 73% ή το 75% (δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο).
Το αποκορυφωμα ειναι η κυκλοφορια του Nexus 6P που εμαθε και στα αμερικανακια τι ειναι Huawei και τους techbloggers τι εστι android ναυαρχιδα.
Συγνωμη για το μεγαλο σχολιο, αλλα πρεπει να ξεκολλησουμε λιγο απο την λογικη της σταμπας.
Και για τους εξυπνακιδες που θα αρχισουν τα fanboyστικα να πω οτι εχω Sony smartphone και το επομενο μου μαλλον θα ναι το Moto G 3rd Gen..

Minas

To κινητό ειναι καταπληκτικό αισθητικά και αυτό το mocca brown φαίνεται πολύ ωραίο. Νομιζω πως το αδικούμε οταν το λέμε κινεζιά.
Τώρα, στις 6 ίντσες ξεφεύγει από το βεληνεκές μου αλλά με διαστάσεις 157.1 x 80.6 x 7.9 mm, βάρος 185 γραμμάρια και λόγο οθόνης προς το κινητό 78% νομίζω πως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, άλλωστε φαίνονται τα πολύ μικρά bezels. Ή τιμή δικαιολογημένη θεωρώ.

Λευτέρης

Μέτριο, η τιμή είναι κρίμα, με τόσα χρήματα παίρνεις iPhone 6, που φτιάχνεται και USA

hatzipanos

Εμένα η Huawei με έχει πείσει. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με τις υπόλοιπες κινέζικες. Ωστόσο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άλλες εταιρίες χωρίς να τις πιάσω στα χέρια μου. Μην είστε αφελείς. Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Nexus 6p. Πάντως όσον αφορά τις αναβαθμίσεις εμένα το Ν4 που έχω η lollipop μου έκανε χειρότερο, και εν τέλει με αφήσανε εκεί.

Φώτης

Τουμπανακι το νεο Mate 8!!!!

anwnymous

@minas όποιος λέει τη συσκευή κινεζιά, απλά εκτίθεται ο ίδιος.
@Λευτέρης πολύ ωραία η τρολιά. congrats
@hatzipanos πολύ δύσκολη επιλογή(nexus 6p vs mate 8).

Darth

αυτή η ανάλυση με αυτό το hardware με αυτή την μπαταρια θα εχει αποτέλεσμα
1, φοβερές επιδώσεις
2, άψογη αυτονομία

τιμή βεβαία τσούζει κάπως.. αλλά θα πέσει λιγάκι αργότερα (πιστεύω δλδ)

Ιωάννης jb

Ακριβό είναι.. Εδω που τα λέμε στο 99% του καταναλωτικού κοινού αν πεις οτι εδωσες ακομα και γι αυτο που είναι ομορφο 700 ευρώ θα γελάει.. 700 ευρώ για huawei θα φανεί αστείο..
Στη πραγματικότητα όμως είναι μια καλή επιλογή μπορει να είναι πολλά τα λεφτά αλλά τα περισσότερα απο αυτά τα αξίζει..

Λείπουν τα στερεοφωνικά ηχεία και η αδιαβροχοποίηση που υπάρχουν στα z5…
Λείπει η type c που σιγά σιγά θα μπει σε όλες τις ναυαρχίδες του 2016…
Κατα τα άλλα το εξαιρετικό design με τα κορυφαία specs και το εκπληκτικό του μεγεθος το καθιστούν πολύ καλύτερη επιλογή απο ενα iphone που είναι και ακριβότερο…

Με εντυπωσιάζει το μεγεθός του και πιο συγκεκριμένα οι διαστάσεις οι οποίες είναι κοντά σε αυτό που θα προτιμούσα αν σκεφτόμουν να πάρω 6ινσο κινητό..
Και λίγο πιο μεγάλα περιθώρια δε θα με ενοχλούσαν γιατι πιστευω πως θα είναι λίγο αβολο.. πρέπει και απο κάπου να το πιάνεις…
Εχει κάνει και αυτό το απιστευτο η huawei με το mate 8, να εχει 6 ιντσες οθόνη στο ιδιο μεγεθος με το 6s plus το οποίο όμως εχει μόλις 5,5 ιντσες οθόνη!!!!

Σωτηρης

Ποια ειναι η τιμη του δεικτη SAR?Για μενα εκει θα κριθει αν θα ειναι κορυφαιο.Ναι καλα τα χαρακτηριστικα,αλλα να κοιταμε κ το δεικτη ακτινοβολιας.

Darth

@Σωτηρης phablet ειναι!!! δεν έχει καμία σημασία κανένας νοήμον δεν θα μιλάει με αυτό στο αφτί!! αλλα με ακουστικά μόνο

Σωτηρης

@Darth
Φιλε Darth σιγουρα θα μιλαει καποιος με ακουστικα,αλλα τι γινεται με το υπολοιπο σωμα;Δε θα το εχεις κοντα σου;Πως θα το χρησιμοποιει καποιος,πως θα το μεταφερει;Με τα ακουστικα γλιτωνεις την ακτινοβολια στο κεφαλι,οπου εκει παρουσιαζουν ολα τα κινητα και το μεγαλυτερο δεικτη ακτινοβολιας.

mixtri

Έχοντας μεταβεί από iPhone 5s, Sony Xperia Z3c, Samsung Galaxy S6 edge, μπορώ να πω με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι τα Huawei είναι μακράν τα καλύτερα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει. Ανθεκτικά (καμία σχέση με τα εύθραυστα της Sony), γρήγορα (καθαρό λογισμικό χωρίς πολλά πολλά), απίστευτη λήψη και ακουστική, και διάρκεια μπαταρίας.

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι… Θα πάει τέλεια σε πωλήσεις γιατί το αξίζει.

sera65

@Σωτηρης
Είμαστε με τα καλά μας εν έτι 2016 μιλάμε για ακτινοβολία σε hign end top κινητό?? Νομίζεις ότι είναι κανένα από το παζάρι κινητό φτιαγμένο από δύο κινεζες σε ένα γκαράζ για να παιρναν τον χρόνο τους. Ε ρε φιλε τι ακούμε. Δεν έπρεπε να το σκεφτείς καν. Πάρε το πρώτο Motorola κινητό που βγήκε και πάρε μετά ένα άλλο high end σύγχρονο κινητό Βάλτα στο αυτί σου να δεις εκεί ακτινοβολία.

Γιάννης

Το κινητό στα χαρτιά φαίνεται πάρα πολύ καλό.Το μόνο αρνητικό για μένα είναι το μέγεθος της οθόνης.Είναι πολύ μεγάλο.Κανονικά όλοι οι κατασκευαστές έπρεπε να κάνουν όπως η Sony που έβγαλε 3 μοντέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και διαφορετικές ίντσες για να επιλέγει ο καθένας όποιο μέγεθος το βολεύει.

thor21

Οποίος λέει την huawei κινέζια τόσα ξέρει τόσα λεει..Κινεζική ναι όπως κορεατικη είναι ή samsung και ή lg?Ε και? Δηλαδή οι κινέζοι δεν έχουν τεχνολογία και τους κρίνουμε εμείς που ούτε..οδοντογλυφίδα δεν κατασκευάζουμε?
Μια εταιρεία κολοσσός στην Κίνα που πλέον εξάγει και στον υπόλοιπο κόσμο χωρίς να έχει καταπατήσει πατέντες που πιστέψτε με πολλές κινεζικές εταιρείες το έχουν κάνει και για αυτό δεν εκπροσωπούνται ακόμα Ευρώπη, Αμερική.
Όσο για το κινητο είναι σίγουρος ότι θα πετάει μιας και μπορώ να μιλήσω σαν ιδιοκτήτης του mate 7.Όσοι έχετε απορίες δοκιμαστε το κ θα με θυμηθείτε..
Φιλαράκι παρήγγειλε το champagne με 128 gb χωρητικοτητα και 4 ram.Ας το δούμε από κοντά κ μετά κρίνουμε φυσικά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.