Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Έρχεται και είναι τεράστιο, και όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε τεχνικά χαρακτηριστικά, μιας και η Huawei ετοιμάζει το επόμενο Phablet της και φαίνεται πως θα ενσωματώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να του δώσει μεγάλη δυναμική να ανταγωνιστεί τους επίδοξους μνηστήρες της κατηγορίας.

Σύμφωνα με τελευταία πηγή, το Mate 8 θα έχει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης Quad HD 2560×1440 pixels, θα φοράει τον οκταπύρηνο, κατασκευή της ίδιας της Huawei, HiSilicon Kirin 950 κατασκευασμένο στα 16nm τεχνολογίας FinFet, στηρίζεται στην αρχιτεκτονική big.LITTLE και αποτελείται από τον τετραπύρηνο Cortex-A72 χρονισμένο στα 2.4GHz και τον επίσης τετραπύρηνο Cortex-A53 χρονισμένο στα 2.0GHz.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής αυτός λέγεται πως θα είναι ισχυρότερος από τον Exynos 7420 και Snapdragon 810, ενώ θα έχει Cat. 10 LTE modem, τη στιγμή που Snapdragon 810 διαθέτει Cat. 9 LTE modem, και θα υποστηρίζει πολύ μεγάλες ταχύτητες download. Η μνήμη RAM θα είναι στα 3GB για την έκδοση των 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και 4GB για αυτήν των 64GB.

Αναφορικά με τη GPU του Huawei Mate 8, θα διαθέτει την ARM Mali-T880 και θα διαθέτει ανεξάρτητο chip ήχου το Tensilica Hi-Fi 4, ενώ οι κάμερες της συσκευής θα είναι στα 20.7 Megapixel και στα 8 Megapixel για την εμπρόσθια. Επίσης, η συσκευή θα είναι dual-SIM και θα διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Η τιμή της συσκευής, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αναμένεται να φτάνει, με την ισοτιμία στην Κίνα, τα 457 Ευρώ για την έκδοση με τα 3GB RAM και 32GB ενώ στα 540 Ευρώ θα είναι η τιμή για την έκδοση με τα 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, και αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανόν αρχές Δεκέμβρη.

Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, Huawei Mate 8: Νέες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Μάλιστα… ξανά το mate 8 στην επιφάνεια ενώ είχε βγει ότι το 8 είναι τελικά το S…
Και μάλιστα για κυκλοφορία σε ενάμιση μήνα. Χμ…
Με έχει μπερδέψει αυτή η εταιρία γενικώς.

Αυτή τη στιγμή εγώ εκτιμώ ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, αλλά ελπίζω η Huawei να με διαψεύσει.

xristos

απλα τουμπανο!! my next phone 🙂

alexis touba

Φετος το mate8 θα ειναι φωτια .παιζει για μεναννα ειναι η καλυτερη συσκευη.Θαχει παλι μπαταριαρα καλυτερη καμερα απτο mate7 ακομα πιο γρηγορο οθονη που θα μαμαει και προσητη τιμη.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb huawei mate7 και τωρα εχω huawei honor6 plus.Πολυ πιο ευχαρηστημενος με τα huawei οσο τρελο κιαν ακουγεται.Δε ζεστενεται παει γρηγοροτερα απτα προηγουμενα που ειχα καλυτερη αυτονομια με διαφορα απολαυση σε παιχνιδια .Στη καμερα ηθελε λιγο βελτιωση αλα αποτι βλεπω το mate8 θα ειναι δυνατο πολυ ειδικα στη καμερα.Μπραβο στην εταιρια που ειναι λιγο χρονικο διαστημα στο τομεα σμαρτφοουν σε συγγρηση με τα αλα μεγαθηρια που παρολα αυτα ανεβαινει επικυνδηνα γρηγορα παγκοσμιος.Πιοτικοτατες συσκευες σε καλουτσικες τιμες σε σχεσει με τον ανταγωνησμο .τρεμε σαμυ και μυλο χωρης υπερβολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NLS

Κάτσε να βγει και να πλησιάζει στις (λιγοστές εξάλλου) φήμες.
Που για συσκευή τόσο κοντά στο να κυκλοφορήσει, παραείναι λίγες οι φήμες.

pazzo

Θα μας τρελάνει η huawei.. Το 7 μόνο καλές εντυπώσεις μας άφησε. Για να δουμε

ErmisE

Holy shit
Τι είναι αυτό
Το διάβαζα και πίσω στο μυαλό μου έπαιζε μουσική και ήμουν σε μια φάση wtf χμμμ σοβαρευομαστε. Οκ το κινητό είναι τουμπανο άμα βγει και σε αυτήν την τιμή δν υπάρχει περίπτωση να μην σαρώσει

Bagit

εχω το Mate 7 και απο την πρωτη βδομαδα που το πηρα ελεγα το επομενο μου θα ναι το 8… μπορει να ναι λιγο μεγαλο σαν συσκευη αλλα για εναν επαγγελματια αυτο μπορει να χει πολλα θετικα… το μονο που θελω να δω πλεον απο την huawei ειναι επιλογες για slow motion και 60fps video capture.. λιγο ακομα να βελτιωση και την καμερα ωστε να φαει ζωντανη αυτην την apple και τελειωσε το θεμα… εχουμε τον κυριαρχο των smartphone μετα…

rose

Καλη συσκευη .

geo pp

κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το μπρστινό μέρος της επόμενης HTC ναυαρχήδας!!!και το λογοτυπο μπροστα αλλα και όμορφο!βέβαια σε πιο μικρές ιντσες γιατι το αυτό δεν το συζιτώ για εμένα ουτε απ έξω δεν περνάει απο άποψη μεγέθους!

m8

Ευτυχώς που δεν ήρθε το ελλιπές notε5 κ αν είναι το Huawei έτσι, θα είναι το επόμενο κορυφαίο κινητό.

Λεωνίδας

Yπερόπλο!!!

Darth

και ήθελα να πάρω κινητό…. μου φαίνεται θα περιμένω (κάτι καλύτερο δεν παίζει να βρω)

andreas

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(αφού ξεπεράσεις το μέγεθος) ……Ρε συ ομως αυτην την φασα τυπου htc τι μου την κοτσαρες εκει περα ???Αμαν ρε xuawei πόσο κυκλοθυμική μπορείς να γίνεις??

mixtri

Απίστευτο…
Dual antenna system, Kirin 950, θα έχουμε LTE και στα πηγάδια…
Όρμα Huawei.
Θα ήθελα να δω πως τα πάει με τις θερμοκρασίες ο νέος Kirin. Είναι πολύ δυνατός ο DSP του και με φοβίζει.
Υπομονή παιδιά, ο 810 δεν αξίζει. Ο 820 είναι άλλο φρούτο. Λίγο υπομονή.

Κωστας

Ποιο φτηνο και απο το mate7 32gb το χρυσο;Για να δουμε

γιο

Διαστάσεις να δουμε…
Αν είναι σα το κ920,θα είναι τουμπανερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.