Huawei Mate 9: Ετοιμάζεται μη Porsche έκδοση με οθόνη 5.5″, πιο φθηνή

Η Huawei έκανε εχθές την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Huawei Mate 9, του νέου της top-end smartphone με dual camera από την Leica και οθόνη 5.9 ιντσών. Ωστόσο, μας επιφύλασσε και μια έκπληξη με το πιο premium Huawei Mate 9 Porsche Design.

To Huawei Mate 9 Porsche Design έρχεται με μικρότερη οθόνη στις 5.5 ίντσες και QHD ανάλυση. Σε πολλούς ίσως να άρεσε περισσότερο το Mate 9 Porsche Design λόγω της μικρότερης curved AMOLED οθόνης, όμως η τιμή των 1395 ευρώ δείχνει ότι απευθύνεται σε λίγους ή έστω λιγότερους από το Mate 9.

Η Huawei φαίνεται πως έχει καλά νέα για όσους προτιμούν την μικρότερη οθόνη αλλά δεν διαθέτουν 1400 ευρώ για smartphne. Εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στο komputerswiat.pl φαίνεται να δήλωσε πως η Huawei θέλει να φέρει την εμπειρία του Porsche μοντέλου στις μάζες και έχει στα σκαριά μια παρόμοια έκδοση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι πιο οικονομικό από το standard Huawei Mate 9, ίσως λόγω της μικρότερης οθόνης. Θα έχει όμως όμοιο curved design με το Mate 9 Porsche Design. Οι πληροφορίες δεν λένε αν θα κρατήσει την QHD AMOLED οθόνη, αλλά αν είναι πράγματι πιο οικονομικό από το Mate 9, λογικά η ανάλυση θα κατέβει στα 1080p.

Η επίσημη ανακοίνωση του νέου smartphone είναι πιθανό να γίνει πριν το τέλος του 2016 και να βγει στην αγορά αρχές 2017. Μένει να δούμε τι ετοιμάζει η Huawei.

Huawei Mate 9
huawei mate 9 5.5inch, Huawei Mate 9: Ετοιμάζεται μη Porsche έκδοση με οθόνη 5.5″, πιο φθηνή

Huawei Mate 9 Porsche Design

huawei mate 9 5.5inch, Huawei Mate 9: Ετοιμάζεται μη Porsche έκδοση με οθόνη 5.5″, πιο φθηνή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Θα είναι η volks wagen έκδοση μάλλον;

bezilys

@jonjon κάτι τέτοιο χαχαχαχα

cmvrgr

Δεν βγάζει και μια στις 6.5 για εμάς που θέλουμε τεράστια οθόνη.

bezilys

@cmvgr Mercedes θα το ονόμαζαν αυτό λογικά χαχαχαχα :-P. Εγώ προσωπικά δεν θα κινητό που έχει μάρκα αυτοκίνητο για όνομα όσο και καλό να είναι!!

Άγγελος

Η porsche design δεν είναι μάρκα αυτοκινήτων

bezilys

@Άγγελος ναι επειδή βάλαν ένα design στο τέλος μάλιστα….

tester

@bezilys Το τμήμα Porsche Design βγάζει απο πορτοφόλια και ζώνες μέχρι ρούχα και σκελετούς γυαλιών. Δεν είναι καπελάκι με το σήμα της Porsche, απευθύνεται σε άλλο κόσμο και ποιοτικά είναι κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.