Smartphones

Η Huawei ξεκίνησε τις δοκιμές του Android O στο Mate 9

Με τα ποσοστά του Nougat να παραμένουν αρκετά χαμηλά, η Google προχωρά παρακάτω και έχει κάνει ήδη διαθέσιμο το Android O Developer preview για ορισμένους χρήστες Nexus και Pixel smartphones. Η Huawei φαίνεται είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ξεκίνησε τις δοκιμές στο Mate 9.

H Huawei έχει ήδη δημιουργήσει τα πρώτα internal builds του Android O για το Huawei Mate 9 και προσπαθεί να προσπαρμόσει το EMUI σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου λειτουργικού συστήματος της Google.

Ωστόσο, από τις εκδόσεις αυτές απουσιάζουν βασικά χαρακτηριστικά και το Android O δεν είναι κατάλληλο για κανονική χρήση. Για παράδειγμα δεν λειτουργεί το Google Play Store. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες μόνο δυο γλώσσες: Αγγλικά και Κινέζικα

Το θετικό είναι ότι η Huawei δείχνει τις προθέσεις της να φέρει όσο πιο σύντομα μπορεί το Android O στο Mate 9 και ελπίζουμε να μην αργήσει, αφού δώσει η Google την τελική έκδοση. Ο βασικός στόχος της Huawei είναι να δώσει στους χρήστες της τα major updates πριν από τους υπόλοιπους Android κατασκευαστές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Απριλίου 2017 11:43

Σχόλια

  • Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προχωράει τόσο γρήγορα τις εκδόσεις. Θα προτιμούσα πολλές ενημερώσεις πχ στην Nougat. Γιατί έτσι ούτε οι εταιρείες την προλαβαίνουν και βγάζουν ενημέρωσεις είτε με προβλήματα είτε καθυστερημένα και την πληρώνουμε οι χρήστες.

  • Δεν συμφέρει να κάνουν fixes στο Nougat απο την στιγμή που το λειτουργικό από μόνο του είναι προβληματικό.

  • Μου αρέσει που πολλοί πιστεύουν στο "ανοιχτό" λειτουργικό της google ... όχι μόνο είναι μονοπώλιο αλλά αυτή έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι ... και απλά έχει τα πελατάκια στο παραμύθι της παραμετροποίησης ... και καλά !

  • Το ότι αλλάζει το 7 σε 8 δε σημαίνει ότι είναι νέο λειτουργικό από το μηδέν. Βελτιώσεις και προσθήκες στο προηγούμενο είναι. Μπορείτε να το λέτε 7.2 αν θέλετε, δεν αλλάζει κάτι.

    @KnightRider τελείως άκυρο αυτό που λες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.