Moto C & C Plus: Θα είναι τα πιο φθηνά της Motorola μέχρι σήμερα

Η Motorola ετοιμάζεται για την ανακοίνωση δυο νέων smartphones τα οποία διαρρέουν με την ονομασία Moto C και Moto C Plus. Αναμένεται να είναι τα πιο πιο φθηνά μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι σήμερα. Τα Moto C και C Plus τρέχουν Android 7 Nougat και ενσωματώνουν οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 854×480 και 1280×720 pixels, αντίστοιχα.

Μέσα φορούν τετραπύρηνο επεξεργαστή και διαθέτουν LTE, ενώ το Moto C θα έχει και 3G-only έκδοση.

Το Moto C Plus, ανάλογα με την περιοχή θα διαθέτει μνήμη RAM 1GB ή 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel με LED flash και οι δυο. Η μπαταρία θα είναι 4000mAh, δεδομένου των χαρακτηριστικών και της οθόνης, πρέπει να δίνει αρκετά μεγάλη διάρκεια.

Το Moto C θα κυκλοφορήσει μόνο με 1GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 8GB ή16GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 2350mAh. Στην πλάτη περιμένουμε κάμερα 5 Megapixel και 2 Megapixel μπροστά και πάλι με LED flashes.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Απριλίου 2017 11:01

Σχόλια

  • Και να συμπληρώσω, τα πιο άσχμημα μέχρι τώρα Moto.
    Κρίμα, ήμουν φαν της Moto όταν ήταν στα χέρια της Google αλλά πλέον δεν έχει καμία σχέση!

  • Άσχημα μεν αλλά με 150-200 ευράκια παίρνεις στοκ android και είσαι κύριος. Μια χαρά τηλεφωνάκια είναι...ειδικά το νέο G5

  • γιατί τα κραζεται τα κινητά πριν καν βγουν στην αγορά όταν βγήκε το moto g το πρωτο με 200ευρω όλοι πήγαμε και το πήραμε και έγινε best seller αυτά που θα είναι σίγουρα πιο φτηνά και με καλύτερα specs θα κανουν καλές πωλήσεις ειδικά το Moto c plus με τεράστια μπαταρία 4000mah και στοκ android θα βγάζει μέρες η μπαταρία μια τιμή στα 150 με 180 ευρώ για αρχή είναι ότι πρέπει για αυτούς που δεν έχουν φουσκωμένα πορτοφόλια σε περιοδο κρίσης και δεν σκάνε 700 και 800 ευρώ για κινητά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.