Huawei Mate 9: Πληροφορίες για dual-camera με OIS από την Leica

Το Huawei Mate 9 αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το τέλος του 2016 και οι αναφορές κάνουν λόγο και πάλι για χρήση διπλής κάμερας στην πλάτη. Σε αντίθεση με τα P9, P9 Plus, Honor 8, εδώ φαίνεται πως θα έχουμε οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Οι πληροφορίες έρχονται από την Κίνα και λένε ότι η κάμερα θα έχει την υπογραφή της Leica, ακολουθώντας τα βήματα του Huawei P9.

H Αpple είναι επίσης μια από τις εταιρείες που αναμένεται να χρησιμοποιήσει διπλή κάμερα στην πλάτη του iPhone 7 Plus. Η διαφορά είναι ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει έναν μονόχρωμο αισθητήρα και έναν για τα χρώματα, ενώ η Apple δεν θα έχει μονόχρωμο αισθητήρα.

Επιπλέον, η Apple είναι πιθανό να μην βάλει OIS και στους δυο αισθητήρες της κάμερας του iPhone 7 Plus, αλλά μόνο στον έναν λόγω προβλήματος με τις μαγνητικές παρεμβολές. Από την πλευρά της Huawei, περιμένουμε να δούμε αν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο Huawei Mate 9.

Το Huawei Mate 9 αναμένεται να φορά επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4 ή 6GB, νέο EMUI 5.0 μαζί με Android 7.0 Nougat και να έχει υποστήριξη για Cat.12 LTE.

Renders

huawei mate 9 leica, Huawei Mate 9: Πληροφορίες για dual-camera με OIS από την Leica

huawei mate 9 leica, Huawei Mate 9: Πληροφορίες για dual-camera με OIS από την Leica

huawei mate 9 leica, Huawei Mate 9: Πληροφορίες για dual-camera με OIS από την Leica

huawei mate 9 leica, Huawei Mate 9: Πληροφορίες για dual-camera με OIS από την Leica

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Κόσμημα ειδικά στην πίσω μεριά τα σπάει αλά αυτές η κάμερες ρε παιδί μου τόσο δύσκολο είναι να είναι τέλειος φλατ μισό χιλιοστο είναι το ρημάδι ας έκαναν την συσκευή μισό χιλιοστο πιο χοντρή ευκαιρία θα ήταν κιόλας να έχει και καλύτερη μπαταρία με καμιά 200 με 300 μιλ αμπ παραπάνω χωρητικότητα.

George

Πολύ ωραίο το κιινητό…έχω το πρώτο και ακόμα δουλεύει μια χαρά…τώρα για την κάμερα θα μπορούσε να την βάλει όπως στο P9 Plus…αλλά και έτσι μια χαρά είναι…όντως κόσμημα !!!

liris11

Το κινητό ειναι τέλειο κ αν ακολουθήσει την παράδοση τον mate ειναι και αυτό beast Όπως το αποκαλούν όσο για το αν εξέχει η κάμερα εχω το p9 εχει dual cam στα 6.9 χιλιοστά και 3000 μιλ αμπ και δεν εξέχει η κάμερα οπότε δεν νομίζω να ειναι αυτο το τελικό μοντέλο !!!

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

οντως πολύ ομορφο κινηιτο από ότι βλεπω θα εχουμε καλο ανταγωνισμο φετος

mixtri

ε όχι ρε γαμώ! 3 μήνες το έχω το LeMax2! πολύ με ψήνει αυτό το κουκλί! Του χρόνου…το τσίμπησα!

Gargavigas

Έχω το mate 8 εδώ και 5 μήνες και δεν έχω σταυρώσει γκόμενα. Πολύ καλό smartphone, αλλά δε ξέρω το λόγο που περνάω απαρατήρητος.(πρώην κάτοχος iphone 6s plus)

Darth

ois με dual camera? πως ειναι δυνατό κάτι τετοιο? με τι σύστημα συγχρονισμού κλπ?πήγαν τόσο μακριά cpu/ gpu και δεν εχω πάρει χαμπάρι?

Anakin

Πολύ τρολ φάση αυτό με την leica

Nio

Το κινητό είναι πολύ όμορφο. Τα πιο όμορφα κινητά από το mate 7.
Τωρα οποιος δεν μπορεί να σταυρωσει γκομενα με αυτό το κινητό μάλλον θα φταίει η μάσκα που φοράει….
Η τα 150 περιττά κιλά…..
Αν δεν φταίει τίποτα από τα παραπάνω ας έρθει να του παραδώσω μαθήματα.

mixtri

@Nio, +10000

@Anakin, γιατί troll;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.