Huawei Mate 9: Τι δείχνουν τα πρώτα renders

Η Huawei έχει προγραμματίσει press event για την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της IFA 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα ανακοινωθεί εκεί το Huawei Mate 9, όμως αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στις διαρροές.

Μέχρι τώρα έχει ακουστεί ότι το Huawei Mate 9 θα έρθει με οθόνη 5.9 ιντσών 1080p, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 960, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, selfie κάμερα 8 Megapixel και Android 7.0 Nougat. Στην πλάτη λογικά θα έχει διπλή κάμερα, ακολουθώντας τα βήματα του Huawei P9, αν και σε διαφορετικό design.

Σήμερα διέρρευσαν κάποια renders, τα οποία λέγεται ότι αποκαλύπτουν το design του Huawei Mate 9, βλέπουμε την διπλή κάμερα στην πλάτη, αλλά δεν είναι σαφές αν θα συνεργαστεί και πάλι η Huawei με την Leica, για την κάμερα. Όσον αφορά στην ανάλυση της κάμερας, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με benchmark να δείχνει 12 Megapixel και τις φήμες να κάνουν λόγο για 20 Megapixel

Τα παρακάτω renders αποκαλύπτουν ότι το Mate 9 θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, περιμένουμε μεταλλική κατασκευή και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

huawei mate 9 renders, Huawei Mate 9: Τι δείχνουν τα πρώτα renders

huawei mate 9 renders, Huawei Mate 9: Τι δείχνουν τα πρώτα renders

huawei mate 9 renders, Huawei Mate 9: Τι δείχνουν τα πρώτα renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Πολυ πιο γαμηστερη η διαταξη της καμερας καθετα! Αντι οριζόντια .Απορώ πως δε το ειχαν σκεφτει

Παπαροκας tiamat

In any case ,το νεο mate προβλεπεται ξανα υπεροπλο…!

the new

καλα μονο 5.9 ιντσών;;γιατι δεν το κανουν 60 ιντσών…γτπ εχει καταντησει το θεμα με τις οθονες!!

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

Πολύ ενδιαφέρων σχέδιο μου αρέσει ιδιαίτερα

kostas

για να λέγεται κινητο τουλαχιστον πρεπει να ειναι 55 ιντσων

Γιώργος

Αυτό το θέμα με τις ίντσες δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας όπως βολεύεται…
Προσωπικά, τώρα, το mate 8 το θεωρώ πολύ πιο όμορφο από αυτό στις φωτογραφίες!

Gio

Είμαι κάτοχος mate8 και s6. Θεωρώ το mate8 φανταστική συσκευή, πανέμορφη, ποιοτική όσο δε φαντάζεστε και τρομερα γρήγορη. Σε ολα ρίχνει στο s6 μου, γι αυτό από τα δύο το Mate χρησιμοποιώ πιο πολύ. Σε ολα εκτός από την Κάμερα που το 6 υπερτερεί στα σημεία Κ στην amoled οθόνη που γενικά θεωρώ ότι είναι οι κορυφαίες που υπάρχουν, παρόλο που και το mate έχει τρομερή οθόνη Κ πολυ φωτεινή. Ειδικά σε μπαταρία, μπροστινή κάμερα,design, ομορφιά, ταχύτητα δακτυλικου αποτυπώματος, ραδιόφωνο, ram και κυρίως ;ταχύτητα που ανοίγουν εφαρμογές, το mate δεν παίζεται. Κτήνος.
Θεωρώ ότι το design του 8 είναι χρονιά μπροστά με τρομερό screen to body ratio 78%.Μονο sar δε βρίσκω, ξέρει κανείς;

alexis touba

Απηστευτες σησκευες ηHuawei. Εδω θυμαμαι το mate7 οταν το ειχα πολυ δυνατο οποτε φανταζομαι πως θα ειναι το m8 .Ας βαλει επιτελους QHD σαυτες τις ιντσες θα ειναι φωτια!!@Απο θεμα αυτονομιας τα Huawei τουλαχηστον τα μοντελα που ειχα μεχρι σημερα πολυ καλυτερα απο τους μεγαλους για μενα apple samsung.

vladimiros

@Gio Το SAR του Ματε 8 το εχει στο Gsmarena αν το δεις…ειναι 1.46 W/kg head και 0.21 W/kg body πολυ υψηλο θα ελεγα για το κεφαλι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.