Huawei Mate 9: Δεκέμβριο με Kirin 960 και dual-camera 20MP;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, το Huawei Mate 9 θα ανακοινωθεί προς το τέλος της χρονιάς και όπως φαίνεται θα έρθει για να εντυπωσιάσει. Αναμένεται να φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 16nm.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι στην πλάτη θα φορά διπλή κάμερα θα είναι στα 20 Megapixel, μεταξύ άλλων θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και Color και Black and White mode.

Για την κάμερα του Huawei Mate 9 έχει ακουστεί ξανά ότι θα έχει την υπογραφή της Leica, ακολουθώντας τα βήματα του Huawei P9, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε μνήμη RAM 4 ή 6GB, νέο EMUI 5.0 μαζί με Android 7.0 Nougat και υποστήριξη για Cat.12 LTE.

Μέχρι να έρθει ο Δεκέμβριος έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να μάθουμε περισσότερα από τις διαρροές.

Renders

huawei mate 9, Huawei Mate 9: Δεκέμβριο με Kirin 960 και dual-camera 20MP;

huawei mate 9, Huawei Mate 9: Δεκέμβριο με Kirin 960 και dual-camera 20MP;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Beast

NikosAr

Αν είναι όπως τη φωτό …ΤΕΛΕΙΟ !!

Nick

Πύραυλος ! Μακάρι να έχει κ 6ram

Κώστας Ζ.

@Nick, δεν φτάνουν τα 3-4; Φτάνουν και περισσεύουν

Δημήτρης

Η Huawei βαδίζει ολοταχώς για την κορυφή!!! Σχετικά πρόσφατα πήρα το P9 Lite και έχω να πω τα καλύτερα. Και όταν ξαναπάρω κινητό θα είναι και πάλι Huawei. Δηλώνω fan της εταιρίας πλέον!!!

Κώστας Ζ.

@Δημήτρης, σωστός, το πηρε και ο αδερφός μου,μόνο καλα λόγια…

Mits

Υπόψη ότι έτσι σε πάρει στίχο στυλ, το mate 8 της παρέας ρίχνει Κ στο iPhone 6 Κ στο sledge στα πάντα, ταχύτητα, αυτονομία, δύναμη. Σε ολα εκτός από το… AnTuTu. Περίεργα αυτά τα τεστ.

For. K

Διόρθωση. Κάτι που λείπει από τοsite
Υπόψη ότι έτσι σε παρειστικο στυλ, το mate 8 της παρέας ρίχνει Κ στο iPhone 6 Κ στο s7 edge στα πάντα, ταχύτητα, αυτονομία, δύναμη. Σε ολα εκτός από το… AnTuTu. Περίεργα αυτά τα τεστ.

tito@

Τουμπανο θα ειναι και αυτο !! Δεν μπορω να καταλαβω ομως γτ η Huawei δεν βαζει την καλυτερη δυνατη καρτα γραφικων στις ναυαρχιδες της..Ελπιζω με το mate 9 να το αλλαξει αυτο .

pantelis tziatzios

Οθόνη οθόνη καλή να βάλουν ρε παιδιά σούπερ αμολεντ και θα είναι τέλειο κινητό

liris11

The beast its coming ..έχω το p9 και δίνει πόνο .σε speed test τα πα όλα Kirin 955 όσο για την gpu Μπορεί να είναι m 880 mp4 και οχι mp12 όπως Samsung galaxy s7 άλλα ειναι χρονισμενος στα 900 mhz δεν έχει κανένα απολύτως θεμα οτι και να παίζει ..

Darth

θυριο… αν και στεναχοριεμαι οταν θα μαθω πωσα θα κανει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.