Huawei Mate 9: Νέα έκδοση με μνήμη RAM 6GB και 128GB χωρητικότητα

Το Huawei Mate 9 είναι η top-end ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο. Έρχεται με οθόνη 5.9 ιντσών, διπλή κάμερα με την υπογραφή της Leica και επεξεργαστή Kirin 960. Διαθέτει μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB (επεκτάσιμη).

Πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση, υπήρχαν φήμες που έκαναν λόγο για έκδοση με μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB. Ωστόσο, η Huawei δεν έκανε καμία τέτοια ανακοίνωση του Huawei Mate 9.

Η νέα έκδοση 6GB RAM/128 μνήμη εμφανίζεται διαθέσιμη σε Amazon και TO2C. Μέσα στο Amazon ένας από τους πωλητές φαίνεται να είναι η ίδια η Huawei. Η τιμή του 6GB Huawei Mate 9 είναι στα 880 δολάρια, ενώ η βασική έκδοση κοστίζει 600 δολάρια.

Εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη και τη μεγαλύτερη RAM, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Huawei Mate 9, μένουν ως έχουν.

Huawei Mate 9 6gb ram, Huawei Mate 9: Νέα έκδοση με μνήμη RAM 6GB και 128GB χωρητικότητα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ν.τ.

Ένα χρόνο με το mate 8 και εχω τοσο ενθουσιαστει που δε θέλω να το αλλάξω. Ενα χρονο μετα ,οπου το συγκρινω με οποιαδηποτε συσκευη,με οποιοδήποτε κυριολεκτικά,ανοιγει τα παντα πιο γρηγορα.Το μόνο που ήθελε βελτίωση ήταν η πίσω κάμερα και το έκανε με το παραπανω. Όσο για ποιότητα κατασκευής,για μπαταρία ,μπροστινη καμερα,οθονη,ταχύτητα,δεν παίζεται.Φαντασου τωρα με 6g ram Μόνο αρνητικό η ψηλή τιμή του,κι ας είναι πιο φτηνό από αλλά κακώς χρυσοπληρωμενα

Pixel

Προς Huawei Greece: Φέρε αυτό το μοντέλο με 799€ και θα είμαι ο πρώτος που θα το πάρω. Κάτοχος P9. Ποτέ ξανά Samsung κ iPhone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.