Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Πρόσφατα η Huawei έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση των Huawei Mate 9 και Huawei Mate 9 Porsche Design. Και τα δυο έρχονται με AMOLED οθόνη, επεξεργαστή Kirin 960, δεύτερης γενιάς Leica dual-camera στην πλάτη.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Το Huawei Mate 9 ενσωματώνει flat οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης 1080p, ενώ το Porsche έρχεται στις 5.5 ίντσες curved OLED οθόνη ανάλυσης 1440p. Λίγο μετά την ανακοίνωσή τους ήρθαν οι πληροφορίες για το Huawei Mate 9 Pro. Για το Pro είχαμε ακούσει και στο παρελθόν, αλλά δεν ανακοινώθηκε στο Μόναχο.

Τελικά τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην Κίνα. Το Huawei Mate 9 Pro είναι ένα Porsche Edition χωρίς την premium τιμή. Έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών AMOLED Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, Mali-G71 MP8 GPU, μνήμη RAM 4 ή 6GB. Έχει διπλή κάμερα από την Leica 20 Megapixel και 12 Megapixel. O αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην μπροστινή πλευρά, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel και η μπαταρία 4000mAh. Τρέχει Android 7.0 Nougat με Huawei Emotion UI (EMUI) 5.0 user interface.

To Huawei Mate 9 Pro είναι διαθέσιμο στην Κίνα για παραγγελίες σε χρυσό, ροζ χρυσό, γκρι και ασημί. Η τιμή του είναι 686 δολάρια για τα 4GBRAM/64GB χωρητικότητα, 110 δολάρια πιο ακριβό από το κανονικό Huawei Mate 9 4GB/64GB. H έκδοση με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB κοστίζει 775 δολάρια, επίσης 110 πιο ακριβό από την αντίστοιχη έκδοση του Mate 9.

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκαν οι τιμές ή η διαθεσιμότητα για την παγκόσμια αγορά.
Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Huawei Mate 9 Pro official, Huawei Mate 9 Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 6GB RAM

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Αν οι τιμές αυτές είναι Κίνας, Ευρώπη θα έρθουν πολύ υψηλότερα.
Από ότι είδα δεν έχει επεκτασιμο χώρο οπότε αυτό αποτελεί μείον για μένα (ειδικά σε αυτή τη τιμή).

Αλέξανδρος

@dark_master

χρειάζεσαι SD στα 64 ή 128; φιλικά

Αλέξανδρος

το κινητό καρμπόν samsung, ήθελα να ναι διαφορετικό από το Porsche Design για αυτό το λόγο, ήθελα απλά ένα μικρότερο Mate, αλλά δεν..

Γιάννης

Galaxy S7 edge εσύ είσαι?

Alexikakos

Πιστο αντιγραφο του s7 edge και μαλιστα μετα απο ενα χρονο σχεδον απο την κυκλοφορια του. Ποιος ο λογος να το προτιμησει καποιος?
Παρολο την αντιγραφη η τιμη βρισκεται στα υψη.

NikosAr

Θέλω να ακούσω σχόλια τώρα που έχει την ίδια τιμή με Samsung και Apple η κατά τα άλλα value for money (αυτό γίνεται όταν πιάσουμε πελατάκια

Χρήστος

Χαχαχαχαχαχα σηκωσε κεφαλι και η huawei και θελει να παρει και την πρωτια χαχαχαχαχαχα καλο ανεκδοτο

Mortis

Το κινητό είναι ότι καλύτερο προσφέρει το android τώρα,και μιλάτε για κόπιες λες και όλα τα υπόλοιπα είναι εντελώς διαφορετικά. Πιθανώς το καλύτερο smartphone για φέτος Μπράβο Huawei!!

ΝΙΚΟΣ

Με ui αλά ios , design αλά Samsung και τιμή κάπου ανάμεσα είναι η απάντηση των (Καλοπιασμένων η αλήθεια είναι) Κινέζων μετά από χρόνια στην πιάτσα? Κολάζ ?
Ρε άντε από εκεί. Που θέλουν όλοι , θέλετε και εσείς 600 και 700 για μπιχλιμπίδια χρόνο παρά χρόνο. Να δω πότε θα ξενερώσει ο κόσμος να τα βάλετε στον πα..ο σας τα αλουμινένια,δήθεν Premium καλουπάκια.

GN

Παλιά όλοι αντέγραφαν την Apple , όταν πριν 2.5 χρόνια βγήκε η σειρά EDGE και η Apple έμεινε πίσω στο design όλοι άρχισαν να αντιγράφουν την Samsung.

TERMANOLOGY

Δεν θα αναφερθω στην αντιγραφη που ειναι πραγματικά προκλητική……ούτε στην ακτινοβολια που βγάζουν ΟΛΑ τα huawei σε επικινδυνα επίπεδα…..αυτά ειναι γνωστά.

Δοκίμασα το p9 και τραβηξα βιντεο γιατί με ενδιαφέρει πολύ το βιντεο σε ενα κινητό………….πραγματικα ήταν οτι πιο αθλιο εχω δει σε ναυαρχίδα.
Κινητό των 400 ευρώ τελευταίο μοντέλο και η ποιότητα ήταν ΧΑΛΙΑ.

Πραγματικά αυτοί που τα αγοράζουν ψάχνουν καθόλου πριν αγοράσουν ή κοιτάνε μόνο την εμφάνιση?Μου κάνει τρομερή εντύπωση.

James

Ένας κλώνος του s7 edge που τρέχει έναν κλώνο του ios. Ή δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν.

navouxdonosoras

TERMANOLOGY@ Ποια ειναι τα επικυνδινα επιπεδα στο sar που εχει η HUAWEI?Tι ακριβως περιμενες να κανει το βιντεο του p9?Και τελος εσυ που την ψαχνεις τι κινητο εχεις?

navouxdonosoras

Στα του κινητου απαραδεκτη η τιμη οντως…Οτι εφτασε να ειναι 3η κατασκευαστρια εταιρεια σε πωλησεις δεν ειναι τυχαιο αλλα πλεον βλπεω οτι πανε να πιασουν αλλα επιπεδα τιμων και δεν νομιζω εκει να αντεξουν για πολυ καιρο

Κill Bill

Οντως απαραδεκτα τo sar στα huawei.

υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα σ αυτα τα λεφτά και με πολύ καλύτερη μεταπώληση.

Mary

Παιδιά εκεί κάτω απ το ηχείο που γράφει huawei άμα το ξυσετε λίγο με το νύχι θα εμφανιστεί το logo της Samsung.

bezilys

Καλά αυτοί οι Κινέζοι χωρίς να αντιγράψουν κάτι δεν γίνετε!!!

Pazzo

Προσωπικά μαρεσει το απλό mate 9, καθώς δεν μαρεσει η κυρτη οθόνη, και θεωρώ καλύτερη θέση το fιngerprint να είναι πίσω. Αλλά ρε παιδιά ηρεμηστε λίγο. Τόσες και τόσες κινηταρες έχει η Huawei που είναι φθηνότερες. Η ναυαρχίδα της είναι και λογικό να είναι το πιο ακριβό της, πόσο μάλλον όταν είναι και το καλύτερο στην αγορά (με διαφορά)αυτή την στιγμή. Αλλιώς παιρνεις το p9 που είναι εξίσου εντυπωσιακό. Εξαλου όνομα προσπαθεί να φτιάξει η Huawei, και να χωθει (και χάρις την τιμή του) ανάμεσα σε s7 και iPhone 7 στην Αμερική, που εκεί τα παίρνουν δωρεάν με την αναβαθμιση συμβολαίου.
Και στην τελική, όλοι καταβαθος ξέρετε πως εάν σας δινανε δωρεάν να διαλεξετε το Mate 9 ή S7, το Huawei θα διαλεγατε οπότε..

vasilist

Ωραία μετά το one plus pixel έρχεται το huawei p9 edge , αυτοί οι κινέζοι μέσα στην πρωτοτυπία και την έρευνα είναι.

enki

s7 edge ολοιδιο δεν υπαρχει κανενας λογος να το προτιμησει καποιος.s7 edge καλυτερο ποιο φθηνο και εχει και ονομα.οσοι προτιματε παρτε την καλσσικη εκδοση mate 9

Despina Piraeus

Μου αρεσει που η Huawei φημιζεται για την καμερα της.Εγω σημερα ειδα φωτο απο το κινητο του συζυγου που εχει το s7 edge duos και ακριβως ιδια φωτο τραβηγμενη με το mate 9 pro του κουνιαδου μου και επεσα απο τα συννεφα.Πληρης απογοητευση σε χρωματα λεπτομεριες κ.τ.λ, η δε ομοιοτητα υπαρχει μεν αλλα σαν του edge ακρες δεν εχει.Εγω προσωπικα τοσα λεφτα δεν θα εδινα για το p 9 mate pro κυριως μετα απο αυτο που ειδα σημερα,Δεν ειναι τυχαιο που οι καμερα του S7 edge βραβευτηκε.Οτι και να κανουν οι κινεζοι παντα ενα βημα πισω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.