Huawei Mate 9: Φήμες για 20MP dual camera και Kirin 960

Το Huawei Mate 8 ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Νοέμβριο, όμως ήδη ξεκινούν οι πρώτες φήμες για τον διάδοχό του Huawei Mate 9. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα θέλουν το Mate 9 να φορά τον δικό της οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960 (που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη).

Επιπλέον, σημαντικές αλλαγές περιμένουμε και στο κομμάτι της κάμερας. Οι αναφορές κάνουν λόγο για 20 Megapixel dual camera στην πλάτη του Huawei Mate 9, ενώ ο προκάτοχός του Huawei Mate 8 φορά κάμερα 16 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX298.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κινέζος ανακοίνωσε επίσημα τα Huawei P9 και Huawei P9 Plus με διπλή κάμερα 12 Megapixel, για την οποία συνεργάστηκε με την γερμανική Leica (τεράστιο όνομα στο κομμάτι της φωτογραφίας). Για το Huawei Mate 9 δεν είναι σαφές αν θα συνεργαστεί και πάλι με την Leica.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά, αλλά μέχρι τότε λογικά θα έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Huawei Mate 8

huawei mate 9 dual camera, Huawei Mate 9: Φήμες για 20MP dual camera και Kirin 960

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Π. Τ.

Έχω το 8 Κ είναι απίστευτο. Το πήρα σαν δεύτερο γιατί κάλυπτε συσκευή η εταιρία μου εχοντας htc m9 Κ το έχω πρώτο. Απίστευτο. Κλασεις καλύτερο από το HTC Κ το απίστευτο πιο ποιοτικο. Απορω πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το 9.

Darth

το μονο που φοβαμει ειναι η τημη (σε ολα τα αλλα μεχρι τωρα μας εχει διξει πολυ θετικα πραγματα (mate 7/8)

Φωτης

Για μενα το καλυτερο κινητο για φετος..Το mate 8 ειναι ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ μέντα ολα της..Βάζει τα γυαλάκια σε πολλές γνωστές εταιρίες του χώρου..Σε κάποιους τομείς ειναι κ κορυφαία!!!Το μονο μείον ειναι σε σχεση με τα γνωστά s7,lg g5,htc 10 κ.τ.λ. Ειναι η καμερα..Παρα πολυ καλη αλλα δεν φτάνει τις άλλες γνωστές ναυαρχιδες..Μαζεύω κ καλοκαίρι το τσιμπαω!!!

mixtri

Φοβερή συσκευή το 8άρι. Πραγματικά ολοκληρωμένη. Εντάξει, κάμερα πολύ καλή αλλά όχι άψογη.
Θα περιμένω το 9άρι μάλλον… αν αντέξω 🙂 🙂 🙂 🙂

ΜΑΝΟΣ

Το εχω και εγω και ειναι τελειο το μονο που με χαλαει ειναι το ηχειο του που ειναι μετριο κατα τ σλλα αψογο

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

Καλη μου φιλοι ηθελα να σας κανω μια ερωτηση τον φεβρουαριο του 2014 αποφασησα να παρω το Samsung galaxy note 3 αξιζει να περιμενω να παρω το Samsung galaxy note η να παρω μια και καλη το mate 9????

Ισιδωρος

Καλησπερα παιδια κανα νεο για το MATE 9 εχετε ακουσει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.