Huawei Mate 9: Με διπλή κάμερα 20MP & 12MP από την Leica;

Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε από την Huawei είναι το Huawei Mate 9, το οποίο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε φήμες και renders. Οι πληροφορίες έρχονται από το κινέζικο Weibo και αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μη ανακοινωμένου smartphone.

Αναφέρεται ότι θα φορά μέσα επεξεργαστή Kirin 960, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για chip που είναι σχεδιασμένο από την Huawei και κατασκευασμένο από τρίτους επεξεργαστές όπως η TSMC. Περιμένουμε να δούμε διπλή κάμερα και πάλι από την Leica 20 Megapixel και 12 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση 1080×1920 pixels, Super Charge Technology που λέγεται ότι φορτίζει την μπαταρία στο 50% μέσα σε 5 λεπτά. Έχουν ακουστεί πληροφορίες για τρεις εκδόσεις με μνήμη RAM 3GB/ χωρητικότητα 64GB και τιμή 480 δολάρια, μια δεύτερη έκδοση με 4GB RAM/ 128GB χωρητικότητα και τιμή 585 δολάρια. Η τρίτη έκδοση αναμένεται με 6GBRAM/256GB ενσωματωμένη μνήμη στα 705 δολάρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9 αναμένεται να γίνει στα μέσα του επόμενου μήνα και μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

huawei mate 9 specs, Huawei Mate 9: Με διπλή κάμερα 20MP & 12MP από την Leica;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Κινηταρες τα huawei mate..Κ το 9 το βλεπω στην κατηγορια του να παιζει μπάλα μονο του!!!

Darth

βλέπω να λέει ” Super Charge Technology που λέγεται ότι φορτίζει την μπαταρία στο 50% μέσα σε 5 λεπτά” και ανησυχώ

Mary

Darth ισχύει, μην έχουμε note 7 round 2 φοβάμαι.

vladimiros

Σιγα μην φορτιζει σε 5′ την μιση μπαταρια,η οποια λογικα θα ειναι αρκετα μεγαλη 4000+ βεβαια στον μελλον ισως να γινει αλλα τωρα δεν νομιζω.. παντος στα Mate βαζουν παντα καλες μπαταριες και μπραβο τους!

TERMANOLOGY

Πείτε μας και τι ακτινοβολία έχει για να γελάσουμε……..

σκέτο ανεκδοτο ειναι τα huawei.

pantelis tziatzios

Παιδιά αν δεν βάλει οθόνη ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΕΝΤ θα είναι τρίτη επιλογή πίσω από samsung και aple

Darth

@Mary με την μπαταρια που εχει μέσα(χωρητικότητα) δεν θα ειναι note 7 round 2 θα ειναι chernobil round 2…….

Manos

Οσοι ξερουν παιρνουν Huawei

COSTAS

@TERMANOLOGY με το σχόλιο σου γελάμε!

Sint

Αν το Huawei mate8 ήταν ότι καλύτερο για το 2016,πιστευω ότι το 9 δε θα έχει αντίπαλο. Κι αν δε έχει amoled και sar στα επίπεδα των Samsungγιατι και του iPhone είναι υπερβολικά μεγαλη, θα είναι με διαφορά από το δεύτερο

M.G

Παίρνουν καμία αναβάθμιση σε βάθος ενάμιση χρόνου ή τζίφος; Rom ελληνική παίζει ή ακόμη μέσω κοινότητας; Απλά ερωτώ;

George

Βλέπω τα παραπάνω σχόλια για την Huawei και αναρωτιέμαι…Έχω το πρώτο Mate (4 χρόνων τώρα) και ανταγωνίζεται πολλά από τα κινητά του σήμερα…4050 μπαταρία 2 ram memory πριν 4 χρόνια αυτά….Huawei will be the best company !!! To συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Βασίλης

@M.G μάλλον έχεις μπερδέψει την Huawei με την meizu & Xiaomi…Έχω το P9 από τον Ιούλιο και έχω πάρει ήδη 2 μεγάλες αναβαθμίσεις υπάρχει ήδη nougat beta για κατέβασμα από την huawei .Εννοειται ότι δεν χρειάζεται να σου απαντήσω για το αν έχει ελληνική rom

Ιωάννης jb

George.. Σιγά μη το έχεις κ 10 χρόνια έλεος δλδ!!
Κ το z ultra φίλος μου το έχει 3 χρόνια κ είναι σαν καινούργιο κ πολλά άλλα…
Γενικά υπήρχαν πολλά τηλ εκείνη την περίοδο που μέχρι σήμερα είναι σε καλά επίπεδα…
Κ με κάρτα γραφικών adreno 320 που σηκώνει μέχρι κ σήμερα απαιτητικές εφαρμογές όχι τπτ αστεία σαν του πρώτου mate..
Lg g pro…
Htc one…

M.G

Βασίλης δίκιο, οπότε huawei ok. Thanks.

Nick The Greek

Η λογική λέει (και εφόσον πάνε όλα καλά με αυτό το κινητό) ότι θα γίνει σίγουρο best seller.
Οσο αφορά όμως το Super Charge (50% σε 5 λεπτά) ούτε εμένα μ’αρέσει.
Οσο πιο αργά φορτίζει ένα κινητό , τόσο πιο καλά & σωστά φορτίζει η μπαταρία χωρίς υπερθέρμανση και ζόρισμα.
Βέβαια παν μέτρον άριστον – ούτε πλήρης φόρτιση σε 30 λεπτά , αλλά ούτε και σε 4 ώρες !
Πρέπει να βρίσκουν τη χρησή τομή.
Αλλά για σκεφτήτε, μήπως το super/quick/fast charge το κάνουν επίτηδες για να ταλαιπωριέται η μπαταρία και να τα φτήνει μετά απο ένα χρόνο για να αγοράζουμε το επόμενο μοντέλο αφού (λογικά) θα έχουμε μείνει ευχαριστημένοι με την απόδοση του συγκεκριμένου ;
Οπότε (για παν ενδεχόμενο) , καλό είναι να το φορτίζουμε με ένα καλό & επώνυμο set φορτιστή-καλώδιο (ΟΧΙ γρήγορης φόρτισης) των 2 Amper και να έχουμε τον “μαμίσιο” για καβάντζα.

Τηλέμαχος

Συμφωνώ με τον Έλληνα Νίκο παραπάνω. Ένας απλός φορτιστής με τη λογική φόρτιση και άσε το μαμίσιο για κάποια ώρα ανάγκης.
Επίσης το sar της συσκευής έιναι μέσα στα επιτρεπτά όρια , όπως παραδοσιακά έχουν τα κινητά της Huawei , δηλαδή λίγο ψηλότερη από τα κορυφαία στον τομέα αυτό samsung και φυσικά πολύ πολύ λιγότερο από κάτι apple.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

εχω παραγγειλει το huawei mate 9 6gb RAM με 128 GB απο ΚΙΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ας μου πει κτα ποιο τρόπο θα κάνω τις αναβαθμισεις του λογισμικού αν μπορω βέβαια ,η μήπως περιρίζομαι λόγω προελέσευως.Ευχαριστώ πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.