Huawei Mate 9: Επίσημα 8 Νοεμβρίου με τιμή από 475 δολάρια;

Το Huawei Mate 9, το οποίο έχει διαρρεύσει αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα θα γίνει επίσημο στις 8 Νοεμβρίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρονται ακόμη και στις τιμές των διαφορετικών εκδόσεων του Huawei Mate 9.

Αναφέρεται ότι η έκδοση του Huawei Mate 9 με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB θα κοστίζει στην Κίνα περίπου 475 δολάρια ή 505 δολάρια (ανάλογα αν είναι Carrier Edition ή υποστηρίζει όλα τα τοπικά δίκτυα). Επιπλέον, θα υπάρξει έκδοση με μνήμη RAM 4GB/128GB χωρητικότητα με με τιμή γύρω στα 580 δολάρια και το top μοντέλο με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 256GB στα 700 δολάρια.

Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το Huawei Mate 9 περιμένουμε οθόνη 6 ιντσών full HD, επεξεργαστή Kirin 960 και διπλή κάμερα 20 Megapixel και πάλι σε συνεργασία με την Leica.

Huawei Mate 9, Huawei Mate 9: Επίσημα 8 Νοεμβρίου με τιμή από 475 δολάρια;

Huawei Mate 9, Huawei Mate 9: Επίσημα 8 Νοεμβρίου με τιμή από 475 δολάρια;

Huawei Mate 9, Huawei Mate 9: Επίσημα 8 Νοεμβρίου με τιμή από 475 δολάρια;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mansol

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο…

Darth

εναα λεπτό δλδ 480 τημη κινας (χωρίς φπα κλπ)
δλδ εδώ έχουμε και λέμε φπα + φόρος εισαγωγής + κέρδος 700 ευρω τιμή εκκίνησης.. και βλέποντας της τιμές του p9 θα γίνει μικρή πτώση (κάνα 150 ευρώ και μετα σταθερές για πολυ καιρώ)

Χρηστος

Ρε σεις τι εχετε παθει ολοι και κανετε σαν γκομενες με περιοδο και ολοι μερα γκρινιαζετε.ο ενας βριζει την apple τη καλυτερη εταιρεια στο κοσμο.ο αλλος τη samsung,το αλλο μεγαθηριο στη τεχνολογια.και τωρα που εκανε μια αξιολογη εταιρεια ενα τουμπανο κινητο με πολυ αξιολογα χαρακτηριστικα που ολοι θελουμε ολο και περισσοτερα,ο αλλος λεει υπερβολη.παρε ρε φιλε p9 lite η δε ξερω nokia 3310 αμα δε σ αρεσει ελεος.

liris11

Για οποίον ξέρει ειναι το απόλυτο εργαλείο (κρίνοντας απο το mate 7 _8 ) για τούς υπόλοιπους είναι κινεζια

Ν.Ζ

Πήρα το mate 8 για δεύτερο, έχοντας ήδη το s6 και το εχω για πρώτο και εύκολα!!! Δεν είναι που χτυπάει 95.000 AnTuTu, περσινή συσκευή, κάτι που ποσως με νοιάζει. Είναι ότι η μπαταρία θερίζει, ότι ανοίγει όλες τις εφαρμογές σφαίρα, ότι έχει τρομερή διαχείριση, οθόνη φωτεινή στο έπακρο και απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Ειλικρινά, ένοιωσα βλακας επιμενοντας τόσα χρόνια σε Samsung(s3, s4, s6) και iphone (3gs5s) Κ κατηγορωντας τα κινέζικα λόγω προκατάληψης.
ΤΏΡΑ μάλιστα που( σε ένα από τα ελάχιστα που υστερούσε από τα note και s, δηλαδή την καμερα) , θα έχει κάμερα καλύτερη Κ από το p9, θεωρώ ότι μόνο η amoled λείπει για να είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ.

Thanasis

Το επόμενο κινητό μου….. 6άρα οθόνη σε διαστάσεις κινητού 5,5…. εγγύηση η huawei τα mate 7-8 δεν κολλάνε πουθενά!!!

Anonis

Δε νομίζω να έρθει σε αυτές τις τιμές. Μακάρι…αλλά δύσκολο έως απίθανο.

Alexandros

Darth μην σκας για τα 700e… Στον μινα επανω θα πεσει στα 500 σε ολα τα scroutzομαγαζα και οι φαν της Huawei θα το τιμησουν!!!! Απο το να παρει καποιος το Note7 και να μείνει χωρις κεφαλι μια χαρουλα θα ειναι o Kινεζος!!!!

Alexandros

*μήνα

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@Χρηστος ++++++++++++++++ ΑΠΕΙΡΑ!!!!!!!

JohnWave

Και η σειρά P και η σειρά Mate είναι εξαιρετικές ( και οι top στο design ) και απομένουν μόνο 3 βελτιώσεις για να δουν κατάματα ή και να προσπεράσουν τη Samsung :

1) Nα βελτιωθεί η κάμερα στο χαμηλό φωτισμό ( χάλια ακόμα δυστυχώς )
2) Να ανέβει ακόμα περισσότερο η ταχύτητα του επεξεργαστή. ( ναι και το 100000 antutu μια χαρά είναι αλλά τι να κάνουμε ο ανταγωνισμός προσφέρει 130000 – ανούσια σχετικά μάχη αλλά επηρεάζει πολλούς καταναλωτές )
3) Να μειώσουν αρκετά το χρόνο γρήγορης φόρτισης ( υπολείπεται πολύ ακόμα )

Σε αυτά τα 3 υπολείπεται πολύ σε σχέση με τις ναυαρχίδες της Samsung και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η Huawei πλέον. Για την οθόνη δεν μιλώ γιατί μιλάμε για διαφορετικές τεχνολογίες που σε άλλον αρέσουν και σε άλλον δεν αρέσουν. Ούτε για την ανάλυση οθόνης μιλώ γιατί οι περισσότεροι δεν βλέπουν διαφορές μεταξύ FHD και 2K οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω πάντως όταν φτάσει τη Samsung να μην την φτάσει και στις τιμές :p

JIMBOAthens

Να δούμε και με το SAR πως τα πάει παιδιά γιατί τα περισσότερα μοντέλα της Huawei έχουν πολύ υψηλούς δείκτες για τα σημερινά δεδομένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.